Препоръчайте фирма за блиндирана входна врата на апартамент

• 888
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
Моля за препоръка за фирма за изработка и монтаж на блиндирана входна врата за апартамент в София. Получих не добри отзиви за Солид и търся алтернатива с по-разумна цена спрямо предлаганото качество.Има тема за интериорни врати, но за блиндирани ...

# 1
Спряхте ли се на някоя фирма?

# 2
И аз търся. Гледам турските в дадени случаи изглеждат по-добри от българските, но не мога да се спра на фирма с читав монтаж. В Порта Нова и мострите не са монтирани като хората. За Солид не се говорят хубави неща.

# 3
Само да кажа, че монтирах врата на Картал модел Т901 с крило 10 см. и след 2 месеца може да кажа, че съм доволна.  След дълго четене, спрях се на Видов Комерс. Не понеже отзивите са им положителни или че шоу румът може да ви грабне, а понеже ми писна да търся, а бях решила за тази врата. И Видов комерс ги има от много време. Първият монтажник не дойде и звъннах и направо ревешкат се примолих да ми пратят читав. И наистина момчето дойде същия ден и свърши работа, почти без забележки.
Някой, ако му трябва контакт, да пише на лично.
Но сложи само и единствено вратата, ако искате примерно да изнесат боклуците от къртенето, си има ценова листа, аз не се бях сетила. Всичко си се плаща естествено: демонтаж на стара врата, качване на касата, ако нямате товарен асансьор, монтаж и т.н. Вратата беше 900 лева и всичко излезе към 1200 лева. Праг трябва отделно и е мъка, ако нямаш кола, не можеш да си направиш достатъчно точен макет и да отидеш до гробищата на каменоделец. И тук чакам втори 'майстор', поне този взе размери. Първият го чаках месец. Това не го отлагайте, защото прагът може да се изкриви.
Дръжките не струват и започнаха да се ронят, но смяната на патрона поне е задължителна, най-вече на турските патрони.

Общи условия

Активация на акаунт