Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 240 989
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 900
И аз направих поръчка от Емаг, елха заскрежена 180 см. + Fifa 24 , доволна съм много😄

# 901
В Технополис са намалени избрани неща, но почнаха да се изчерпват.

# 902
Успяхме да поръчаме телевизор от ЕМаг,можех да хвана и Дайсъна за който мрънкам от половин година назад,но се разубедих в последния момент и поръчах робот.
Имам някакви неща в кошницата в Златна рибка ,опитвам се да селектирам,ама страшна мъка.

# 903
  • София
Може ли да кажете на какъв телефон от Емаг се спряхте.

На този https://www.emag.bg/smartfon-samsung-galaxy-s21-fe-128gb-6gb-ram … =cns_confirmation

# 904
В Технополис са намалени избрани неща, но почнаха да се изчерпват.
Дописвам се - хубавите модели са свалени от сайта Joy

# 905
В магазините на Златна рибка дали има намаления или само в сайта?

# 906
Тази година обаче няма инфо за черния петък в социалните мрежи на моловете. Минали години имаха списък с намаленията на всички обекти. Чудя се дали да ходя, но не виждам никаква информация 🙄

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 09:31 от Sugarchen

# 907
Харесах памперси в емаг, пише безплатна доставка в easybox, но в количката не ми го дава като опция. Някой знае ли решение?

# 908
  • на морето
За секунди изтървах Дайсън прахосмукачката от Емаг. Много ме е яд. Ако някой я поръчал и размисли, съм готова да я купя.

# 909
  • Beyond the stars
За секунди изтървах Дайсън прахосмукачката от Емаг. Много ме е яд. Ако някой я поръчал и размисли, съм готова да я купя.

Има в Техномаркет на същата цена. https://www.technomarket.bg/vertikalni-prahosmukachki/dyson-v8-s … 46969-01-09218638

# 910
Има разлика.Тази в ТМ не е absolute,по-малко четки.

# 911
  • Пловдив
Търсачката в Технополис е изчезнала. Не откривам тенджери и тигани на Tefal.

# 912
Тази година обаче няма инфо за черния петък в социалните мрежи на моловете. Минали години има списък с намаленията на всички обекти. Чудя се дали да ходя, но не виждам никаква информация 🙄

В Спорт Вижън например има минус 30% на целия магазин с лоялна карта - в мол Сердика, предполагам и в другите молове. Днес, утре и в неделя.

# 913
Харесах памперси в емаг, пише безплатна доставка в easybox, но в количката не ми го дава като опция. Някой знае ли решение?
Няма решение. Още миналата седмица се мъчих, но с друг продукт. Дава опция само за платена доставка. В крайна сметка платих доставката. Още не съм получила нищо. Чакам.

Дописвам. Прочетох долното мнение. При мен не се получи. Щом става, пробвайте, докато успеете с безплатната доставка.

# 914

Здравейте, аз току що поръчах с безплатна доставка. Като изберете артикула и отидете да избирате изибокса, тогава ви маха автоматично доставката.

Общи условия

Активация на акаунт