Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 867
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
Случайно да има намаления в Пандора?

# 2 311
  • Пловдив
Случайно да има намаления в Пандора?
Не.
За Коледа може и да измислят нещо.
Намаление на "пенсионирани" артикули обикновено има в края на януари.

# 2 312
  • София
Знаете ли в кой физически магазин може да се разгледа и закупи за мъжки елегантен шал, който да е подходящ за палто, например подобен на този:

# 2 313
Сещам се за Ризървд, Зара, Теодор може би също предлагат. Преди време от Ризървд мъжки зимни ръкавици купих, помня че предлагаха и шалове.

# 2 314
  • София
Знаете ли в кой физически магазин може да се разгледа и закупи за мъжки елегантен шал, който да е подходящ за палто.
Теодор. Откъм качество и избор.
Имат доста физически магазини, но не мога да потвърдя че ще имат намаления точно сега предвид в коя тема питате.

# 2 315
Преди имаше един магазин - Шаловете в мол София, но го затвориха. Може да проверите дали имат други физически магазини.

# 2 316
  • София
Днес Еконт работят..шок.. Браво на тях, пристигна едно от подаръчетата за Коледа, бях го отписала.

# 2 317
Днес Еконт работят..шок.. Браво на тях, пристигна едно от подаръчетата за Коледа, бях го отписала.

Днес е почивен ден за фирмата в цялата страна.
Ако ви е дошло нещо днес, е на добра воля на куриера или се е объркал Joy Все пак супер, че сте го получили и то днес.

# 2 318
  • София
Даа, явно са искали да разнесат закъснелите пратки, хем да не им се натрупват, хем ако някой чака нещо за Коледа, да си го получи..Евала за което. Човекът се извини, че идва в неделя, пък аз му се израдвах все едно е пристигнал дядо Коледа..хаха

# 2 319
Всеки куриер и офис не е ли франчайз...всеки от тях си преценява май ...кога да работи/разнася. Поне във въпросите така писаха оня ден...

# 2 320
Всеки куриер и офис не е ли франчайз...всеки от тях си преценява май ...кога да работи/разнася. Поне във въпросите така писаха оня ден...

Да, и за франчайза е обявен почивен ден. В сайта на Еконт всичко е описано по дни.

Общи условия

Активация на акаунт