Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 996
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Mostly in my mind
не пазя никакъв документ, за съжаление. пък и не ми се занимава. но със сигурност е покупка, която не бих повторила. Simple Smile))

да похваля Емаг. в петък поръчах две кутии мляно кафе Или като ги платих с карта. в бързината изобщо не съм обърнала внимание, че са без кофеин. анулирах поръчката. ей сега видях, че си ми върнали парите, а пише 14 дневен срок.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 11:22 от Лолита

# 1 306
Лили тази седмица са с 15% отстъпка за онлайн магазина, май офертата с подаръка беше най-добра, въпреки платената доставка - трябваше да поръчам и от профила на майка ми.

Скрит текст:
Изпробвах едната мостра на червило, която ми пратиха - отдавна не бях ползвала такова нещо - няма махане! Мисля да пробвам с мицеларна вода, въпреки че според мен не е за устни...

# 1 307
Пандора

💣 Този петък ( 24.11.) и събота (25.11.2023г.) очаквайте Черен петък в магазини Pandora & SiLVER COURT  в страната, както и онлайн ➡ https://silvercourt.bg !
Предложението "Вземи 3, плати 2" ще важи за всички бижута, с изключение на колаборации UNICEF & Game Of Thrones X Pandora.
Ще важи и за намалени артикули.
Условия на предложението:
- Подарък в предложението е бижуто с най-ниска стойност от селекцията Ви.
- Промоционални артикули не подлежат на връщане и замяна.
- Предложението не се комбинира с други предложения и отстъпки.
- Предложението е валидно само на 24.11. & 25.11.2023г.

По-добре да бяха сложили -20%.

# 1 308
От ЗР поръчах в петък от профила си и платих с карта. Също не получих мейл, а статусът на поръчката ми допреди малко беше платено с карта. Сега виждам, че са го променили на изпратена от централен склад. Та, не се притеснявайте, че не сте получили мейл.

# 1 309
  • Пловдив
Те Пандора все такава оферта имат за ЧП. И аз по бих се зарадвала на 20%.

# 1 310
  • гр.София
от днес в немската Пандора има -20%
Аз се възползвах и още 10% ми намалиха за първа регистрация🙂 доволна съм!

# 1 311
  • Пловдив
Може ли да споделите как пазарувате оттам и с каква карта става плащането?

# 1 312
  • гр.София
Може ли да споделите как пазарувате оттам и с каква карта става плащането?

С дебитна карта плащам, българска е, иначе живея в Германия.

# 1 313
От ЗР поръчах в петък от профила си и платих с карта. Също не получих мейл, а статусът на поръчката ми допреди малко беше платено с карта. Сега виждам, че са го променили на изпратена от централен склад. Та, не се притеснявайте, че не сте получили мейл.
И аз поръчах онзи ден и не получих имейл, зачудих се дали съм поръчала, да не се е объркало нещо.
Писах им имейл, на който отговориха много бързо, потвърдиха, че поръчка е направена, сега я чакам. Получих имейл и от Спиди за доставка на 22-ри.

# 1 314
  • Сливен
Обувки стил 99

Препоръчвам мъжките на Baerchi.
Много удобни и здрави.

# 1 315
Препоръки за ютия?

# 1 316
  • София
Поръчах четвъртък фотоепилатора от Зора и днес вече е при мен, доста са бързи.

# 1 317
Някой поръчвал ли е Пандора от grivnite.net ?
Дали в Е маг ще има пак намаление за Коледа? Много ме е яд, че изпуснах прословутия нож на Тефал

# 1 318
Дали в Е маг ще има пак намаление за Коледа? Много ме е яд, че изпуснах прословутия нож на Тефал
В гривните.нет Пандора са имитации. Единственият официален представител на Пандора за онлайн покупки в България е silvercourt.bg

# 1 319
Тук го има с 16% по -малко Simple Smile
https://clevershop.net/product/kuhnenski-noj-tefal-ever-sharp-k2 … _campaign=catalog

А пък тук е на Уау-оферта Simple Smile
https://www.emag.bg/kuhnenski-nozh-tefal-ever-sharp-16-5-sm-stoj … cP0QaArDcEALw_wcB

Общи условия

Активация на акаунт