Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 239 016
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 320
Здравейте. Дайте ми идея от къде най-изгодно да поръчам ЛЕГО?

# 1 321
Здравейте, строителните хипермаркети имат ли Черен петък? На сайтовете им няма нищо обявено /Хоуммакс, Мосю Бриколаж, Практикер - търсачката в Гугъл нищо не даде.../

# 1 322
  • Пловдив
Практис имаше този уикенд, който мина. Това в Пловдив. Не знам в други градове дали го има този хипермаркет. За останалите нищо не съм чула.

# 1 323
Те Пандора все такава оферта имат за ЧП. И аз по бих се зарадвала на 20%.

Предходните 2 години си имаха -20% и във физическите магазини и онлайн. Знам защото купувам за коледни подаръци всяка година. Но тази с това 3 за 2…

# 1 324
Обувки стил 99

Препоръчвам мъжките на Baerchi.
Много удобни и здрави.

На самия черен петък повече от 20%ли пускат, помните ли как е било мин. год? Интересувам се от 2 чанти и се чудя сега ли да ги поръчам:)

# 1 325
Благодаря за бързите отзиви момичета!
Вчера някой, като мен искаше ножа на Тефал, днес в Е маг пак са го намалили.

# 1 326
Може ли да споделите как пазарувате оттам и с каква карта става плащането?
Може да използвате услугите на превозвач като GGBG.

# 1 327
Здравейте. Дайте ми идея от къде най-изгодно да поръчам ЛЕГО?
Има коледни календари в Билла, иначе предполагам другата седмица ще пуснат Хиполенд- не беше ли скоро рожденият им ден? Като се сетя колко Лего съм изкупила и сега...чудя се къде да ги забутам тия части.
От рибката днес взех поръчка от магазина им, направена онлайн в петък около полунощ- светкавично бързи.
Утре ще взема и машинката за подстигване от Технополис в дъ мол.
Чакам известие за 2 неща от ЕМАГ- поръчах до еконтомат на ОМВ. Ще получа допълнително известие, предполагам?

# 1 328
  • Пловдив
Може ли да споделите как пазарувате оттам и с каква карта става плащането?
Може да използвате услугите на превозвач като GGBG.
Благодаря! Точно това ме интересуваше Simple Smile Щом и с бг карта мога да пазарувам, значи отивам да се регистрирам.

# 1 329
За Пловдив

# 1 330
Имам казус с ,който не съм предполагала че е възможно да възникне с Емаг. Както бях писала поръчах филтри за кана до офис на Еконт. Днес смс ,че пратката е в easybox с доставчик Sameday ?! Писах им в чата първата операторка , уж да ми отговори но ме изключи от чата. На ново се свързах с тях,друг оператор уж ок ще оправим нещата но не могат да ми я доставят с Еконт и ще е до личен адрес със Sameday,казвам ок. Сега получавам имейл ,че не могат да ми я доставят до личен адрес и да ходя до easy box. Да ама ми начислили доставка +2лв наложен платеж?! А уж до boxa доставката е безплатна? И ми казват ,че съм дала грешен адрес?? Е как 4 години все на един и същ адрес си взимах доставката а сега грешен стана, Еконта все си е там. Казах им в имейла да си я изтеглят от sameday и да си ми я пратят по Еконт.
Утре ще звъня дано попадна на някой нормален и ми оправи доставката! 😡

# 1 331
  • при моите любими
А аз да похваля Nike. Пишеш поръча до 07.12. сега получих смс от DHL че пристига на 24.11.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 18:43 от cydonia

# 1 332
Easybox и при мен излизаше такса наложен платеж, независимо от сумата, иначе доставката е безплатна. Всички поръчки са ми до Easybox, платих с карта предварително.

# 1 333
Easybox и при мен излизаше такса наложен платеж, независимо от сумата, иначе доставката е безплатна. Всички поръчки са ми до Easybox, платих с карта предварително.
Искат ми 7.99лв , просто съм възмутена!
Поръчката ми е за 49.99лв

# 1 334
Здравейте! Включвам се и аз с питане - имам нужда да сменя мобилния си телефон и се чудя дали да не го направя сега на Черен петък. Знаете ли в кой магазин /онлайн магазин има истински намаления и изгодни оферти за телефони?

Общи условия

Активация на акаунт