Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 002
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 755
Ина имат ли безплатна доставка до box now/ easybox?

# 1 756
Ина имат ли безплатна доставка до box now/ easybox?

Не, доставката е безплатна единствено над 50 лв.

# 1 757
  • София
Мисля, че от тази тема видях положителни отзиви за елхи от foxigy и поръчах една - не сме я разтваряли изцяло, но нормално ли е основата да е огъната, а не права, а в края на клонките да се вижда срязаният метал?
Според мен не е нормално. Аз също поръчах, даже е сглобена вече, нямам забележки.

# 1 758
  • Melmak
Изпуснах barecare, нали?

# 1 759
Еми сега пише някви смешни 10процента

# 1 760
Преди смешните проценти имаха много хубави отстъпки, но до 25.11. Удължиха я до тогава, заради проблемите със сайта. Но ги следете, те пускат често отстъпки на отделни марки.

# 1 761
Някой знае ли да намалението в ССС важи и утре … писали са до 27-ми ?!

# 1 762
Би трябвало да важи. На сайта има обратно отброяване, което показва, че остава ден.
Скрит текст:

# 1 763
Уви, да.
Имаха - 40%
Аз също съм от недоволните от тазгодишните намаления 😏
Само от barecare Medi peel (дано си заслужава, че четох добри отзиви), от H&M от днес намаленията в приложението малко дрехи за децата и 2 чифта обувки от модиво...
Преди имаше многоооо по-добри намаления!

# 1 764
Доволна съм от черния петък тази година: поръчах от емаг (половината поръчка още я чакам), инстант пот, нотино , nl beauty. Бива.

# 1 765
  • София
Ако успея да хвана последните часове…. Аксесоари за фитнес виждали ли сте някъде?

# 1 766
В wooden spoon има 25% до днес.

# 1 767
Хаха, как ги рекламирате само 😂 На Ина преди време поръчвах именно защото са български и без добавки. Купих лавандулово вода и още нещо- не помня вече, на сина ми след равандуловата вода цялото лице се обрина и стана ужасно зле . Сетих се- и вода за уста. Не ми харесват продуктите и не ги препоръчвам. Отделно отвсякъде ми изскачат като реклама.
 В общи линии не съм доволна от че тия петък много. Слаби намаления. Купих филтри Брита от Емаг и винтоверта на Бош. От Озон игри за ПС4 и слушалки и това е
За съжаление съм доникъде с коледните подаръци, а разчита да съм приключила 😁

# 1 768
Аз съм доволна от черния петък...от техмарт взехме сушилня с 400лв намаление...от емаг взехме доста Ел уреди на супер цена,защото правим обзавеждане на нов дом..от там поръчах и овлажнител за въздух,спално бельо имаше на много хубави цени..поръчах и толкова хваления нож на Тефал и капсули на ариел...от Технополис кафемашина от 360 на 160лв и комплект на remington сешоар + преса за коса за 89лв...от baby.bg и Хиполенд взех доста изгодни неща за бебе...от galen поръчах страшно много неща бебешка козметика и други неща за бебе,витамини ,мокри кърпички за бебе...от ccc си поръчах 2 чифта боти,които след намалението ми излизат за 58лв общо..от друг физически магазин за Ел уреди взехме климатиците с по 350 лв намаление на бр+ безплатен монтаж...от h&m и sinsay взех бебешки дрешки...почти всичко е пристигнало...чакам още някой неща,но повечето си ги получих...

# 1 769
Кой е ножа на Тефал?

Общи условия

Активация на акаунт