Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 851
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 250
С Еконт и аз имам положителен опит. Единствената поръчка, която ми дойде в нормален срок, 2 дни, беше с тях.
Сега бях поръчала комплекти от Истински мед за размяна на подаръци в офиса и уж доставка за 4 дни, а не беше изпратена за 4 дни още. Писах им да обясня елемента на спешност, след 1 час беше пратена. И като видях, че е с Еконт, съм се радвала като малко дете (иначе всичко беше обречено) 🤣

# 2 251
Някой успял ли е да се свърже с емаг в момента и ако да , как ? Вчера пуснах две поръчки , срока беше един, до 30мин получих email , че ще е друг. Интересното е, че все още като пусна продуктите в кошницата изписва първоначалния срок на доставка. Супер некоректно. Някой да е успял да се свърже, снощи на чат стоях повече от час.

# 2 252
Кодът е при покупка на два продукта.
[/quote

Да втория ти продукт може да бъде коледна топка от 3лв,която също влиза в промоцията...

# 2 253
Накой знае ли кога ще е мащабното намаление в Зара?

# 2 254
Накой знае ли кога ще е мащабното намаление в Зара?

Намаленията в моловете започват веднага след Коледа - от 26 декември.
“Мащабно” не бих го нарекла.
В H&M вече започна например. Има единични артикули намалени с 81%, 66%.

# 2 255
В златна рибка в момента има намаление на дифузерите на Македа. Тъй като са за подарък, искам да подаря нещо хубаво, което си заслужава. Някой може ли да сподели опит? Виждам, че има разлика в милилитрите и може въпросът ми да е глупав, но кое количество е най-удобно?

# 2 256
  • Пловдив
50% намаление на очила в Гранд Оптик и Джой оптик. Ако някой е изпуснал ноемврийското намаление и има нужда от нови очила.

доставка от емаг - поръчка, направена на 12.12 с доставчик в Румъния, днес е вече в склада в Пловдив и предполагам, че до довечера ще е в кутията.

# 2 257
Извън темата , ама понеже много си накупиха крема за коса.. само на мен ли ми мирише на старовремски крем за бръснене 😂

# 2 258
Миризмата мен не ме бърка, но за къдрави коси се оказа абсолютен антидот. Пробвах го и на правата гъста и лъскава коса на дъщеря ми, такъв фриз й прави, че все едно от сауна е излязла тъкмо. 20лв. за коша.

# 2 259
И на мен ми мирише леко странно, не мода да определя точно на какво, но не ми е проблем. Иначе може да се каже, че и аз съм доволна, с дълга, чуплива, горе долу гъста коса съм, с адски сухи краища. Изпробвала съм Миамантетата, олиа на Мароканоил и какво ли още не, еми нищо нямаше ефект. С тоя крем нещата са доста по-добре, естествено няма как да ми стане мека като на малко дете ама върши работа, поне на моята коса. 😁

# 2 260
Извън темата , ама понеже много си накупиха крема за коса.. само на мен ли ми мирише на старовремски крем за бръснене 😂
За крема на Олиосета ли става въпрос? Ако да- и аз съм от недоволните. Косата ми е дълга, гъста и суха. Поема всякакви олиа без проблем, но от този крем ако сложа повече от 2 помпи става на клечки. За тънките коси направо не знам какво ще ги направи. Аромата наистина - не е нищо особено. Дори не е приятен за мен. Имам и шампоан от същата марка, мъжа ми го ползва /хаха/ и кажа, че му миришел на едновремешен мъжки дезодорант.

# 2 261
На мен единствено аромата ми харесва. На мъжки парфюм някак ми ухае.
На клечки нe става косата ми, но и ефект никакъв освен ароматизиране краткотрайно, няма при мен.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 13:25 от teta75

# 2 262
  • here and now
Аз съм от доволните. Една помпа слагам, косата ми е тънка, до под раменете е дълга. Не ми се клечосва.
Ползвам черния Керастаз, този не му отсъпва.

# 2 263
И аз ползвам само една помпа, на мен ми мирише приятно, на ретро, като нещата които ползваше майка ми навремето 😂

Аз съм го ползвала само на мокра коса, обръщам надолу, разресвам се и изсушавам и после е супер подредена и права.

# 2 264
И аз слагам на мокра коса винаги! Ще добавя, че обикновено не я суша нито изправям и я оставям сама да си изсъхне. Иначе и да я обработя с преса, също ми е добре! Като количество не мога да кажа колко слагам, но е повече от помпа 😁

Общи условия

Активация на акаунт