моля прочетете (болки в слабините в начална бременност)

• 7 364
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
На мен в деня , в който трябваше да ми дойде цикъла ме болеше толкова много , че си мислях че всеки момент лелката ще ме посети.И това точно в първия месец - не знаех че съм бременна още.
Стискам палци всичко с бъдещата мама да е наред.
А ако много се безпокой няма ли начин да му звънне на този доктор сега  Tired

# 16
Да,болеше ме точно като при мензис.Може да пие Но-Шпа 3x1,за да намалят спазмите на маточната мускулатура.Лекарството е безопасно при бременност.Но задължително трябва да я види АГ,т.к. може да се наложи,ако са по-силни болките да пие и някакъв прогестеронов препарат за запазване на бременността.
Peace

# 17
  • София
Болеше ме като при цикъл и след консултация с гинеколога ми пиех Но-шпа и Магнерич,обясни ми че тези болки са от разтягане мускулите на матката.
Най-вероятно да е от разтягане на матката (не от разтягне на мускулите на матката Simple Smile ). Опитайте се да се свържете с док. Успех.  bouquet

# 18
  • Варна
И мен така, даже в третия доста силно! Бая се бях побъркала, що рев изревах и накрая...да разбера, че е в реда на нещата.  Само дето нямаше кой да ми обясни
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 19
Болеше ме, да, мислих си, че всеки момент ще ми дойде цикъла, абсолютно същите болки имах!
И при мен беше същото.

# 20
  • София
Болеше ме, да, мислих си, че всеки момент ще ми дойде цикъла, абсолютно същите болки имах!
И при мен беше същото.

# 21
И мен ме болеше така, но понеже имах и леко кървене останах в болница. Пиех Папаверин и Магнерот.

# 22
Аз също имах болки,наподобаващи наближаващия ми цикъл ,за това дори си направих теста още в деня когато трябваше да ми дойде.Така че мисля че е напълно нормално,няма за какво да се притеснявате.

# 23
Нормално е и мен ме болеше - защото си разширява матката

# 24
Според мен е нормално.
И през двете ми бременностти се чувствах така в началните месеци.

# 25
  • София
Точно така боли. Нормално е.

# 26
Нищо не ме е боляло пък мен.Явно при всеки е различно.
Консултирай се с лекаря си Peace

# 27
Само мен ли не ме е боляло  newsm78 Болки усетих едва в 3-4 месец и то търпими и непостоянни-вероятно от разтягане на матката.

# 28
  • София
Да,болеше ме доста точно в първия и втория месец.Впоследствие гинеколога ми изписа Но-шпа за няколко дни и Магнерот за цялата бременност.

# 29
  • Варна
И при мен беше така, пареща болка ниско долу. Знам, че е от наместването на матката. Кажи и да не се притеснява, но задължително да отиде при специалист. Успех и дано всичко да е о.к.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт