Стани богат - тема 17

• 16 823
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Е, на френски се произнася орифлам.

А защо не го написаха така? Дали не е защото така звучи френски?

# 586
  • Русе
Бях сигурна за шведските крале, защото се подведох по шведската фирма.
 Да-а, а за Софроний Врачански сме учили, че е направил първия препис, освен това е от Котел - уточнява се, че преписите са котленски. Не се ли учи вече? А Житието му е много забавно четиво, като приключенски роман.

# 587
  • София
Мъжът:
Кобри чек ; Софроний чек, можеше и без жокер да мине ; за баща на абстракционизма не го знам, но при 50 на 50 и аз бих заложил на Кандински. Не се вслуша в подсказката на Билалов да не ползва жокер. Страхлива игра, а знае! Няма сърце! И си плати!
Не се играе така тази игра. А този Аксум не го знаех и аз. Трагичен телефонен жокер!
-
Жената:
Дейзи Дък и Елбрус чек ; кошмарен въпрос за българските комедии. Гадно зададен. Прецакаха я. Тук жокерите си трябваха. Мебели – браво, логично беше и нямаше за какво да не рискува. Просто щеше да е абсурдно да не е. Компенсация за въпроса с бг комедиите.
За Орифламата съм чел. Ех, жалко за жената. Но поне взе заслужени 3000 лв. Телефонния жокер пак спи. Не мога да ги разбера тези хора. Смотолеви там нещо неясно в края. Ама моля ви се бе хора, не е сериозно това! Гугъл има и на телефона, дори и да си в движение. Тц тц тц

# 588
  • София
Малко закъснях. Добре заварили на всички пред апаратите. Тоя участник май е от моята кръвна група, стискам му палци.
 Бонев или Бербо - наистина вече не помня. Беше Бонев (от старото поколение) А забравих, че Бербо наистина се отказа по едно време от национала сам.

Израел (създаден тогава)
Разбира се! (Югосл практически е основана още преди Войните.)

Еми, питайте ме кой президент - на коя банкнота е, не се справям Smiling Imp

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 18:18 от EmBrother

# 589
Банда, липсвахте ми.
Този е много неприятен тип, а въпросите му са лесни.

Ремарк е обаче.

# 590
И аз бих заложила на Ремарк.
Толкова много и различни дейности... Явно става въпрос за оцеляване. Кой, ако не той?

# 591
  • София
Байрон наистина е преди времето на въпроса. Но при Ремарк е имало автомобили (за реклами не знам). Само че, ако беше Хемингуей (осв.другите неща) - май щяхме да знаем, че е бил органист! На Джойс му приляга. Подкрепям.

# 592
Но игра разумно и ще вземе сигурна сума.
Харесва ми когато хората са разумни и успяват да вземат някакви пари. Не разбирам тези, които твърдят, че са отишли там поради някакви духовни причини и парите нямат значение за тях. Играта е емоция, но парите са си пари.

# 593
Абсурд да е Джойс.

# 594
  • София
Браво на всички с Ремарк! Не знаех за органа. Но и при другите не знаех да са свирили в църква/хор/колежа...
ПС. При Джойс не се връзват рекламите. Но е бил учител.

# 595
Явно не е чел книгите на Ремарк. Simple Smile

# 596
  • София
Но пък ще завършим усмихнати епизода!

Но боздуганът в скандинавската митология (на Бог ...) се е връщал сам в ръката му. Че и филми има Stuck Out Tongue Трябваше наистина да напишат "и чук" (за да е точно) и да видим как ще се отговаря.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 18:33 от EmBrother

# 597
Нито един. Как се обърка.

# 598
Ножицата реже хартията… 🤦♀

# 599
  • София
Между софиянци: Хайде, среща на НДК при пилоните... И да не мислите, че ми хрумва колко са. (Даже си мислех, че 3 са малко.)

Общи условия

Активация на акаунт