АС и други романтични К-драми - тема 5

• 21 609
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
Рори, артистката е от Гоблин. Аз съм я гледала и във филма Тон за любов. На мен много ми харесва.
В сериала има множество ретроспекции, а също не само два паралелни свята, които към края ще разбереш. Има преплетени и разменени съдби и там поголовно се изгубих. Особено искам да разбера детето с йо-йо, но за теб е необходимо много време / епизоди/, докато можеш да ми отговориш.
За паралелните светове ще ти дам само пример: предателят И Лим -  подхвърля тялото на двойника си( свят 2) и действат още 2 негови тела паралелно. Гледай за да ме упътиш . Simple Smile
Филмът е хубав, играта на всички е перфектна, само се забърквам в световете.
Ролята на флейтата, според мен, е, че държи баланса в световете. И понеже беше на 2 половини, се получи поголовен хаос в тях.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 18:40 от winona

# 316
Тъкмо на челния сблъсък на краля и девойката ми светна, че това май е невестата на гоблина, ама малко по-голяма и с дълга коса.

Това изречение "Особено искам да разбере детето с йо-йо, но за теб е необходимо много време / сериали/, докато можеш да ми отговориш" изобщо не го разбрах, ама може би по-нататък. Леле, повече от два свята ли са. Аз мислех за 2-3 дни да го мина, но с тези много паралелни светове сигурно ще трябва да връщам. Да, интересно е много, но все пак защо счупената флейта отвори портала между световете. Някаква магия, поверие?

И понеже обичам да се запозная с мненията за това което гледам покрай коментар за Вечния монарх прочетох, че първите серии на АС са презаснети т.е. съществуват два варианта. Някой някъде нещо да е чел по въпроса? и евентуално може ли да се гледа първоначалната версия някъде пък била тя и без бг или руски превод?

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 18:16 от Рори72

# 317
  • Русе
Рори, за първи път чета, че е имало други заснети епизоди на АС.
П.С. - Пропуснала съм 4-то тяло на И Лим, което накрая го оставят в заведение за болни и стари хора. Той беше в инвалиден стол. За два дена може да минеш сериала, но е възможно и да повтаряш като мен. Стискам ти палци!
Вместо епизоди съм написала сериали, извинявам се!

# 318
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Някой успял ли е да ми види и прочете пост от снощи, публикуван в 23:35 в отговор на този?
...Профи, днес се сетих за теб, когато в единия ми Инста профил ми излезе това клипче от един "корейски" туристически профил, който следя - https://www.instagram.com/reel/Cz3RGSjp_wH/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
Влизам чак сега и гледам, че написаното от снощи го няма, а бях писала за Пусан и "Магнат".

# 319
Профи, аз влизах да си допълвам впечатленията от сериала, който догледах в ранните часове и се дописвах няколко пъти, но твоя пост не можах да засека и прочета. И чаках някой да пише след мен, за да не се допълвам непрекъснато, така че със сигурност поста ти е изчезнал скоро след публикуването му иначе щях да го видя.

# 320
  • Варненска клюкарка
Аз изгледах "Въпреки всичко" Толкова бързо, само за 2 дни не беше ми се случвало да видя цял сериал, но тоя беше от 10 серии с нормална продължителност към час ... По едно време позабиха, девойките от пълнежа станаха доста инфантилни, но имам проблем с превъртането във Вбокс, всеки опит да го направя връщаше серията в началото, та ги изгледах и тях. От един момент главната не знаеше какво иска, по-точно половин сериал, добре че в последната все пак разбра. Главния разбра че е влюбен, че може да обича, да се грижи за друг човек и това в което никой не вярваше - че може да има връзка. Главните бяха ефектна, направо доста  въздействаща двойка, дари когато само се гледаха, а 19+ беше само в началото. Имам и любима сцена - скарани, главния разминавайки се с любимата си я хвана за ръката, а тя се отскубна и го изгледа страшно, но неговия поглед ми скъса сърцето - в него изненада, болка, любов, въпрос "защо!?"... Мнението ми е някак неопределено, историята ми остави приятно чувство, вероятно заради щастливия финал, но нямаше кой знае какво в нея като цяло и все пак доста повече история видях отколкото в   някои излъчени по Лейдито сериали. Някои неща не бяха изяснени, като например защо главния хукваше при друга жена, дори ако позвъняването и го заварваше в романтика с любимата, още се колебая дали нямаше и интимни  отношения и с другата. Не разбрах и главната в последна серия всъщност имаше ли връзка с другия и дали тази връзка без тръпка от нейна страна не и помогна да разбере че не може без главния. Това което обаче не се промени за цял сериал беше че всеки път от първия момент и омекваха капачките, когато главния беше около нея, а той я гледаше с един такъв възторг.. 🤪

Проф, май и аз не съм го засичала.

# 321
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хм Thinking .
Рори, Белл, благодаря за отговорите ви, макар изобщо да не разбрах какво се е случило. Убедена съм, че го публикувах, защото почти веднага го редактирах, оправяйки си изядени букви. Освен накрая без да искам да съм натиснала премахни, и в полусънно състояние изобщо да не съм разбрала какво съм направила.

# 322
Открих, че съм много любопитна и в тази връзка, Профи, няма ли възможност да сложиш пак инфото от изчезналия пост?

Уинона, ти като гледаш Вечния монарх имаш ли проблем с вбокса? Много се блокира от вчера и си седя на втора серия. Обаче си намерих една любимка бабичка. Голяма е терца. Бодигарда се тревожи за изчезването на краля, като споменава че е последвал заека, като не разбрах защо наричат човек облечен с този суитчър заек и защо решика, че в дрехата е облечена жена, но бабката се фиксира на женския род и вече е доволна, че кралят липсва, заради вероятността да е с жена. Във всеки сериал с принцове и млади крале има по един главен бодигард, който задължително лови окото. И тук е така. Засега моето откритие в този сериал са бодигарда приятел от детството ииии..... бабката. Много е сладка. Не ми се смейте, че толкова ми хареса.
Иначе гледам го Минчо, ролята му е на дърво и той играе дърво. Добре се справя. Не е красив, но има нещо в него, което лови вниманието. Харесвам го. Обаче не ме бийте според мен айдълчетата начело с Ючон и Дже, малкия брат от Триъгълника, 10ия ни принц, Айю, че и айдълката от Шахтата сякаш играят с повече хъс и желание отколкото Минчо във Вечния монарх. Напълно съзнавам, че ролята му е написана така, но през цялото време имам чувството че сякаш го мързи да го изиграе този крал от паралелен свят. Щеше да е любопитно ако имаше негова версия и в този свят, ама тук злият чичо успя да убие детската му версия и за Минчо остана да си играе само краля. А защо са го разписали този крал такъв мега лишен от емоции засега не ми е ясно. Травма от детството ОК, обаче не е ли по-логично заради тази травма да е по-огнен, по-ярък като поведение, а дотук привлича вниманието и пред екрана, и в самата история само с интересна външност.

Голям майтап. В опит да обясни на главната защо я иска за съпруга и кралица кралят сравни девойката с нулата и направи устно кратко есе за значението на числото/цифрата нула. Главната го погледа, погледа па го запита за какво точно иде реч и той ласкаво и обясни, че е по-глуповата и от мечка. Коя ли жена след такова сравнение би приела да се обвърже с този мъж.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 16:43 от Рори72

# 323
  • Русе
Не само с външност, Рори, и с интелект! Дърво ли е, храст ли е, за мен ролята е точно за Минчо и му пасва като ръка в ръкавица. Придворна Но е страхотен образ и по-нататък още повече ще ти хареса. Аз вече писах ( май 2 пъти), че кастингът е на ниво и нямам забележки за изпълнение.
Заекът-суитчър е препратка към Алиса в страната на чудесата, затова решиха, че е жена ( ама то си е жена). Относно емоциите на Минчо, на мен са ми точно дозирани - иначе е театър, не кино, но това си е лично мнение.
Аз така и не разбрах съдбата на всичките му версии в другите светове, но имаше, да, имаше такива, оцелели. Simple Smile

# 324
О, да, пасва му ролята, сякаш е писана за него, а не човека е избран за ролята, но е някак странно дете преживяло нещо такова да има толкова кротък нрав и да излъчва такова спокойствие, та чак гласът му да ми звучи равно без интонация. Интелектът на героя му е впечатляващ, но засега не се е намерил някой който да го забележи и оцени. Всички жени без главната виждат в него само лицето и осанката му. А тя пък го вижда като кандидат за бяла риза с дълги ръкави. Но бабата е невероятно сладък образ и се надявам да има повече сцени с нейно участие.
Засега (началото на 3та серия) има само два свята.
Разбрах, че свързват загадъчната фигура с Алиса в огледалния свят, но не разбрах защо. Този суитчър по-скоро създава визуална представа за мече отколкото заек. Да видим днес вбокса ще върви ли и ще успея ли да напредна малко, че това темпо не е моето.
Този сериал в 3а серия заприлича на комедия
Появи се актьор, който ми е познат от Шахтата. Главната му надяна белезниците, заради външния му вид, а пък той се оказа новия колега.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 17:34 от Рори72

# 325
  • Русе
Рори, в последния епизод нашите ГГ си преминаваха от свят в свят, като се стараеха да не попадат във време, където да се засекат с двойници. Та в единия случай кралят пак беше крал, но тиранин. Simple Smile Казаха, че не е имал за възпитател Придворна О и чичо му.

# 326
........ историята ми остави приятно чувство, вероятно заради щастливия финал, но нямаше кой знае какво в нея като цяло..........
  И аз така Бел, имаше си история без да е уау. Моето предположение е, че с девойката от летището бяха двойка в "отворена" връзка. По-спомен имаше реплика, че "бил свързан с нея до живот". Grinning  И не бях много сигурна, че главната ще си го прибере обратно. Много му се беше вкиснала. И за пеперудо-манията не измислиха нещо в сценарият.
  Аз попаднах на един японски филм, после мернах ,че корейците са го разтеглили в сериал, а го споменавам защото ми се струва, че гореспоменатият младеж е в първите кадри.

Рори, бабетката е много свежа, много се смях когато охраната събираше из цялата му спалня талисманчетата за женене. Тя е бабата на Юна от "кингланд" и в много други сериали ще я засечеш.
Дърво ли е, храст ли е, за мен ролята е точно за Минчо и му пасва като ръка в ръкавица.
+1
  Главната не смени физиономията през цялото време / малко ми е като дамски Суки/.  Аз с конят имах проблем Grinning кон ли беше, кобила ли. Максимус, но на табелата пишеше  "she has gone", а след едно возене кралят каза на конярът да се погрижи за "господарката" и му връчи поводите.
  Бел ако още си на вълна, леко без драми + малко смях  - Джи и Ера "Lovestruck in the city"  https://www.vbox7.com/user:eastern_spirit_bg?p=items&q=+Lovestruck+in+the+city+

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 20:05 от Krissttinna

# 327
Коня бил кобила и трябвало да се казва Скарлет според прочетеното в сайта на спирит. Но животното реагирало само на името Максимус и затова в сериала се води кон. Всеки път се сещам за едноименния кон в анимацията за Рампунцел. И в двата сериала кончето Максимус е голям образ, а в Рампунцел е направо главен герой и то много любим.
Бабата е уникален образ и всеки път като каже нещо ми става смешно, независимо колко сериозна изглежда.
Главната засега наистина е с една и съща физиономия ама нея няма да я критикувам, защото от поясненията в сериала излезе, че героинята ми е астрален близнак.

# 328
Криси, ако приемеш един непоискан съвет Blush, гледай японския филм и не се занимавай с корейската бозица The Liar and His Lover.
Главния в корейския сериал, И Хьон У, в момента играе в текущия сериал на Ча - A Good Day to Be a Dog.

Бабет, Ким Йонг Ок, е едно от любимите корейски бабчета. Много награди има, а май и с някакъв орден за принос към културата я наградиха. Беше баба на Гонг Ю в Кафе принц, на Чи Сонг в Protect The Boss, на главната в Отговори 1988.... Много богата филмография има и ще я срещате в още много сериали и филми. Още се смея като се сетя как в Assorted Gems/The Jewel Family внучката ѝ я учеше на танца на една емблематична песен на Brown Eyed Girls - Abracadabra.

# 329
В Отговорът не ми е направила впечатление бабата, но тук  ме грабна още с първото си появяване. И актрисата, и героинята й са много сладки.

Общи условия

Активация на акаунт