Търся електронна книга - 45

• 103 066
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Да се намира на някой Триминутна медитация на Дейвид Харп?

# 361
Здравейте,
Търся книги на Лиза Рене Джоунс. Поредицата "Братята Уокър"
Благодаря Ви предварително!
Скрит текст:

# 362
  • София
Здравейте. Търся електронни варианти на романите на Кен Фолет от поредицата Устоите на Земята и продълженията. mdinev93@gmail.com Ще съм изключително благодарен и задължен, ако някой има възможност да ми изпрати някоя от книгите. Благодаря предварително.

https://www.rulit.me/author/follett-ken/bg/1/date

# 363
Здравейте,
Скрит текст:

Имате поща. Приятно четене

# 364
Здравейте,
Скрит текст:

Благодарско!

# 365
  • Варна
Здравейте,
Скрит текст:

Може ли и на мен? Благодаря!
desita_vr@abv.bg

# 366
  • Бургас
azmimi като качиш толкова много как ги намираш ... то колко страници съдържание излистваш ? показват ли се всички в съдържанието ? Аз имам проблем с много книги да ги преглеждам. Сега даже ще разчиствам всичко, което съм чела

Аз в самия Киндъл съм си разпределила книгите в папки/колекции (забравих точно как се наричат), примерно по автори или жанр или по някакъв си мой признак. Така не се налага да ги прелиствам всички.

# 367
Здравейте,
Скрит текст:

Може ли и на мен? Благодаря!
desita_vr@abv.bg
Може ли и на мен? Поредицата "Братята Уокър" - Лиза Рене Джоунс. 
tedikissek@gmail.com

# 368
azmimi като качиш толкова много как ги намираш ... то колко страници съдържание излистваш ? показват ли се всички в съдържанието ? Аз имам проблем с много книги да ги преглеждам. Сега даже ще разчиствам всичко, което съм чела

Аз в самия Киндъл съм си разпределила книгите в папки/колекции (забравих точно как се наричат), примерно по автори или жанр или по някакъв си мой признак. Така не се налага да ги прелиствам всички.
Кендъл  ползват майка ми и баща ми , аз не го харесвам, ползвам Покетбук _Инкпад _3 - неустоимо прекрасно творение, просто съвършенна машина за четене, имам 3500 книги и място за още 3 пъти по толкова.Никъкъв проблем не е търсенето на автор серия или книга.

# 369
  • Бургас
Е, то и Киндъла има търсачка.
На мен ми харесва, че има браузър и мога да тегля книги направо от Читанка и други.

# 370
Здравейте!
Някой дали има да ми сподели книгата "Мисълта определя настроението" на Денис Грийнбърг и Кристин Падески?
Благодаря!

# 371
Здравейте, търся Призрачно на Чък Паланюк

# 372
Е, то и Киндъла има търсачка.
На мен ми харесва, че има браузър и мога да тегля книги направо от Читанка и други.
И Pocketbook има браузър. Също могат да се теглят книги направо от сайтовете.

# 373
Естествено , че всички имат търсачки вече . Аз съм с Кобо от години, в България не е толкова популярна марка,но е супер . Има си търсачка ,но аз преподчитам да си ги качвам през лаптопа ,защото там им подменям заглавията на кирилица.
Има отделна тема за четци,най-добре си пишете и спорете там.

# 374
  • Radnevo
Здравейте! Търся "Атлас - Историята на Татко Солт" от Лусинда Райли. Може би е малко рано, защото видях, че е излязла през май, но се надявам някой да я има... Търсих да я закупя в електронен вариант, но я намерих само на хартия. Ако някой я сподели - благодаря предварително! Sparkling Heart
Скрит текст:
В ozone я има, 11 лв, аз мисля да си я взема от там.

Общи условия

Активация на акаунт