Търся електронна книга - 45

• 103 150
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте. Знам, че има доста....Но бихте ли ми препоръчали детска книжка с приказки или истории. Малко да поразнообразя от Франклин. Благодаря
Не зная за каква възраст на детето става въпрос, но ето една идея - книжките за Мечето Падингтън на Майкъл Бонд.

# 391
Търся "Тялото, наръчник за употреба "на Бил Брайсън

# 392
  • София
Още едно предложение - поредицата за  Петсън и Финдъс, Свен Нордквист
Здравейте. Знам, че има доста....Но бихте ли ми препоръчали детска книжка с приказки или истории. Малко да поразнообразя от Франклин. Благодаря
Не зная за каква възраст на детето става въпрос, но ето една идея - книжките за Мечето Падингтън на Майкъл Бонд.

# 393
  • Местожителство: Веларис
Здравейте, търся книгата Скандално на Л.Дж.Шен, ако може на  antoanetakras@hotmail.com, благодаря предварително!
И аз се нареждам. Relaxed helphelper125@gmail.com

# 394
Здравейте, издирвам книжката "Монтесори за бебето", както и "60 занимания с моето бебе по системата Монтесори". Не връщам и други на тази тематика. Simple Smile
Моля, ако имате нещо на тази тематика, да ми изпратите на имейл адрес aleksska@abv.bg

# 395
Здравейте, търся книгата Скандално на Л.Дж.Шен, ако може на  antoanetakras@hotmail.com, благодаря предварително!

и аз съм от желаещите Simple Smile
petq_karalq6kova@abv.bg

# 396

petq_karalq6kova@abv.bg

Ако може и за мен, ще съм благодарна
stoqn_7@abv.bg

# 397
Здравейте! Дали някой вече има “Братята Хоторн” на Дженифър Лин Барнс и би я споделил с нас? Благодаря! 😊

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 18:44 от Velikova97

# 398

petq_karalq6kova@abv.bg

И за мен, моля!
Скрит текст:

# 399

petq_karalq6kova@abv.bg

И за мен, моля!
Скрит текст:

Може ли и на мен
Скрит текст:

# 400
  • Бургас
Искрено се надявам тази добра душа ,която си е купила Скандален/не Скандално/ и е успяла да свали защитите на книгата, съвестно да си е записала е-мейл адресите ви и да ви ги прати на всяка една по отделно

# 401
Здравейте,
Търся книгите на Алегзандър Маккол Смит - "Неделният клуб по философия - Изабел Далхаузи".
Имам 1 и 7 част.

Скрит текст:

# 402
Аз четох за Дамската детективска агенция. Това друга поредица ли е ?

# 403
Искрено се надявам тази добра душа ,която си е купила Скандален/не Скандално/ и е успяла да свали защитите на книгата, съвестно да си е записала е-мейл адресите ви и да ви ги прати на всяка една по отделно

Знам, че рискувам да си навлека гнева на хора от групата.. но все пак да изкажа мнение, нали всеки има право на такова. Забелязвам, че толерантността някакси не е много на почит и регулярно се критикуват хора попитали за някоя нова книга или недай се боже повече от двама души да попитат за една и съща книга, кому е нужно този негативизъм. Знам как се казва книгата, но трябваше ли да се издребнявам и да поправям момичето, след като всички знаем за коя книга става въпрос Simple Smile Човек да не смее да попита за някоя книга, че не се знае какво отношение ще получи. (Не визирам и не искам да засегна никого, просто с такова впечатление оставам)

# 404
Не мисля, че може да се говори за негативизъм при положение,че книгата е прясно нова и явно никой не е отговорил положително при първата молба. Аз пък не виждам смисъл в това спамене, при положение,че няма отговор,че някой я има и е склонен да я сподели. Изнервящото в случая, е че никой няма грам търпение явно и не виждам нищо лошо ,че редовно седлящите форума са меко казано изнервени от подобни писания (забравих да добавя "нищо лично", ако някой реши, че моят пост го е засегнал)

Общи условия

Активация на акаунт