Търся електронна книга - 45

• 102 970
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Скандален на Л. Дж. Шен да е излязла някъде по групите или е твърде скоро? Не можах да проследя кога пуснаха е-книгата.

# 511
  • Бургас
Скандален на Л. Дж. Шен да е излязла някъде по групите или е твърде скоро? Не можах да проследя кога пуснаха е-книгата.
Няма я. Излезе от давна, по-рано от тази на Пенелъпи Дъглас. Но, Дъглас вече се завъртя , а Шен не

# 512
Лина книгата на Ела Мейс , която си качила нали е втората от поредицата . Май останалите не са толкова хубави , колкото първата . Бях чела някъде разни ревюта.

# 513
  • Бургас
alisa212 ,нямам никаква идея. Не следя книгите на тази авторка . Но, в гуудрийдс не я дава като част от серия

# 514
# 515
  • София
И аз него ползвам. Засега съм нямала проблем.

# 516
# 517
Линк към фен преводите на “Неприятности в Монтана” Уила Наш/Девни Пери/

https://fantastichen-sviat.com/%d1%83%d0%b8%d0%bb%d0%b0-%d0%bd%d … %b2-%d0%bc%d0%be/

# 518
Тук ли търсеха Крис Картър ,че забравих къде - доста книги намерих

Бих се възползвал ако може

# 519
Здравейте, търся Нож на Ю Несбьо. Линковете, които намерих в темата са изтекли, мисля. Благодаря предварително

# 520
# 521
Здравейте. За всички чакащи Упование,вече е качена в Рулит.

# 522
  • Варна
Преди няколко часа имаше книга на Ела Мейс, имаше Скандален на Шен и мисля още нещо. Реших, че ще си ги сваля като се прибера, но сега ги няма. Голяма метла е имало пак.

# 523
Здравейте! Търся "Четвърто крило" - Ребека Ярос. Ако някой я има или знае сайт, от който да я изтегля, ще съм благодарна.

# 524
  • в сърцето на един мъж...
Здравейте! Търся "Четвърто крило" - Ребека Ярос. Ако някой я има или знае сайт, от който да я изтегля, ще съм благодарна.

Доста е голяма и изключително нова. Та вероятно няма да я намерите.

Общи условия

Активация на акаунт