Търся електронна книга - 45

• 101 152
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте, търся тези 2 електронни книги на Луиз Пени

"По-добър човек"
"Всички демони са тук"
iv4eto666@gmail.com
Благодаря предварително!:praying_hands:

# 91
Здравейте, търся тези 2 електронни книги на Луиз Пени

"По-добър човек"
"Всички демони са тук"
iv4eto666@gmail.com
Благодаря предварително!:praying_hands:
https://mega.nz/folder/QYEEDAxC#2iNtL_af_s7rsISXjmti2w
посочените от вас книги са превод от руски(заглавията малко се различават), вероятно непрофесионален, нямам впечатления

# 92
Мили участници и участнички в темата за електронни книги, моля ви за отговор на най-вероятно глупавия ми въпрос. Понеже никога досега не съм имала електронен четец за книги, а възнамерявам да си закупя (може би на марка Kindle), та се интересувам дали това устройство може да се ползва и за други цели - не само за четене на електронни книги. Например, виждам в техническите характеристики, че пише, че ползва интернет чрез Wi Fi - съответно мога ли да гледам сайтове, да чета новини, да гледам клипове в Youtube, да слушам музика или единствено се ползва за четене на качени книги?
Много ви благодаря!

# 93
Мили участници и участнички в темата за електронни книги, моля ви за отговор на най-вероятно глупавия ми въпрос. Понеже никога досега не съм имала електронен четец за книги, а възнамерявам да си закупя (може би на марка Kindle), та се интересувам дали това устройство може да се ползва и за други цели - не само за четене на електронни книги. Например, виждам в техническите характеристики, че пише, че ползва интернет чрез Wi Fi - съответно мога ли да гледам сайтове, да чета новини, да гледам клипове в Youtube, да слушам музика или единствено се ползва за четене на качени книги?
Много ви благодаря!

Въпросът ви не е за тука. Но днес се чуствам добра. Киндъл Е електронна книга. Дисплеят е направен да имитира хартия, за това се ползва основно за четене на книги. За сърфиране, музика и каквото там искате ви трябва таблет. Така че , ако моя опит ще ви е полезен- имам Киндъл, таблет, телефон, прост компютър и лаптоп- от всички- Киндъла е най-удобен за четене. Лек, не натоварва очите и ако се преборите с качването на книги на устройството ще четете дълги часове, защото и батерията им трае дълго. Да не говорим ,че го влача и на плажа, напълних го с пясък, залях го с препарат за отрушване на канали и още не ще да умре.

# 94
  • Beyond the Frontiers
От години чета много, ама много на телефон. По цял ден работя на лаптоп...от една година очите ми са зле. Адски рязко, изведнъж влошаване...Никога не съм имала проблеми.
Та взех четец. Еми друго е. Няма я тази умора, няма я тази тежест.
Та и от здравословна гледна точка - четец.

# 95
От години чета много, ама много на телефон. По цял ден работя на лаптоп...от една година очите ми са зле. Адски рязко, изведнъж влошаване...Никога не съм имала проблеми.
Та взех четец. Еми друго е. Няма я тази умора, няма я тази тежест.
Та и от здравословна гледна точка - четец.
Мили Сиси Роуз и Галактическа пътешественичка Revolving Hearts
Много ви благодаря за вниманието! Много сте ми полезни с вашите съвети.
Желая ви здраве, щастие и много прекрасни мигове с интересни книги!
Simple Smile

# 96
Имс Wifi, за да се теглят книги или да се получават от е-мейл. Не е направено да е таблет. Адски щадящо е за очите.

# 97
Здравейте, търся Железният крал (Железните феи 1) на Джули Кагава; Желязната дъщеря (Железните феи 2)
nekovalily66@abv.bg

# 98
  • в края на града
Мили участници и участнички в темата за електронни книги, моля ви за отговор на най-вероятно глупавия ми въпрос. Понеже никога досега не съм имала електронен четец за книги, а възнамерявам да си закупя (може би на марка Kindle), та се интересувам дали това устройство може да се ползва и за други цели - не само за четене на електронни книги. Например, виждам в техническите характеристики, че пише, че ползва интернет чрез Wi Fi - съответно мога ли да гледам сайтове, да чета новини, да гледам клипове в YouTube, да слушам музика или единствено се ползва за четене на качени книги?
Много ви благодаря!
По принцип някои от моделите може да се ползват за целта, но реално няма смисъл. Имате смартфон, на който вероятно слушате музика, гледате кпипчета в YouTube и прочие. Основното предназначение на електронните четци са за четене на книги, защото щадят очите. Има модели, които изпълняват някои от функциите на таблет или сматфон, но  самата им цел е друга- те са за четене. Има отделна тема за ел.четци, където предполагам биха отговорили по-подробно на всички въпроси.

# 99
Много ви благодаря!
Препоръчвам ви PocketBook InkPad 3,  в olx има един за 370 лв, не се колебайте ,струва си

# 100
Някой има ли на Изабел, Щастливей

# 101
Аз съм с таблет и ми е удобно и съм доволна . Изтеглела съм си програма за книги и чета през нея, както и на телефона. Таблета ми е по - голям имам опция за ден, нощ и т.н . Тия четци не четат всички файлове и трябва да се играе да се качат книги . На мен ми е по лесно на тааблета имам си интернет и си ги тегле директно . Четците са ми малки . Мое мнение .

# 102
Мили момичета,

Много ви благодаря за прекрасното отношение към моето чудене. Дадохте ми важни съвети и ще се възползвам от тях. Може пък моя избран модел да работи малко и със сайтове, кой знае. На самите характеристики на всички модели Киндъл, обаче, си пише само относно работата на устройството само с книги. Не са дадени данни дали и за какво още може да се използва устройството.
Днес ще разбера от продавача моделът, който си харесах дали позволява ровене в Гугъл.
Човекът ми обясни, че книгите можело да се качват чрез интернет връзката през моя имейл. Така, че си качих няколко файла на имейла и днес ще тествам.

Хубав слънчев ден ви пожелавам!
Flowers Hibiscus

# 103
Тия четци не четат всички файлове и трябва да се играе да се качат книги .

Моят четец е най-евтиния и смотан Покетбук, дето даже няма тъчпад. Всички формати си ги чете... Просто давам пример.

# 104
Погледнете Onyx boox. Те са с Android.

Общи условия

Активация на акаунт