Търся електронна книга - 45

• 102 843
  • 739
  •   2
Отговори
# 165
Здравейте!
Търся книгата "Неустоима" на Мелани Харлоу в pdf или MOBI формат. Ако може някой да ми я изпрати на имейл bookaholics@abv.bg
Благодаря Ви предварително! =)

# 166
Здравейте,
търся книгата “Къщата на ривиерата” с автор Нашата Лестър.
Предварително благодаря!
aleksska@abv.bg

# 167
Здравейте, търся Зарана

# 168
Здравейте търся книгата "Хора на лъжата" Морган Скот Пек
tatiana_teneva@abv.bg

# 169
  • Пловдив
Изпратих Alan Wake. Приятно четене.

Много благодаря за бързият отговор и за книгата, съответно! Hug

# 170
Здравейте, да попитам и аз за една книга, която излезе наскоро - Past Lying (Karen Pirie #7) от Вал Макдермид (Val McDermid), на английски (за български ще почакам поне година). Опитах да я търся в Z Library, но там нещата доста са се променили от както влизах за последно. Ако случайно някой е попадал, да ми пише на лични за мейл. Или да кажете някакви безплатни електронни библиотеки, в които качват и нови книги. Благодаря

# 171
  • София
Past Lying (Karen Pirie, #7) - https://dox.abv.bg/download?id=12299d989d# - Линк за сваляне
Изтеглена е оттук: Архивът на Анна

# 172
Благодаря много, изобщо не се надявах на толкова бърз отговор!

Past Lying (Karen Pirie, #7) - https://dox.abv.bg/download?id=12299d989d# - Линк за сваляне
Изтеглена е оттук: Архивът на Анна

# 173
Здравейте! Имам един странен въпрос : търся да закупя "Играта" на Ел Кенеди в електронен вариант, някоя от Вас случайно да я е срещала някъде или все още няма? Прерових навсякъде, но не я открих... Благодаря! Simple Smile

# 174
  • Бургас
Най-лесно се разбира дали една книга има ел вариант-платен от сайтовете на Издателствата. Например на Сиела книга на хартия и книга в ел вариант изглеждат така
Скрит текст:

Обикновено ,ако в сайта на самото издателство няма обявен ел.вариант няма как да се появи за продажба в друг сайт.

# 175
Най-лесно се разбира дали една книга има ел вариант-платен от сайтовете на Издателствата. Например на Сиела книга на хартия и книга в ел вариант изглеждат така
Скрит текст:

Обикновено ,ако в сайта на самото издателство няма обявен ел.вариант няма как да се появи за продажба в друг сайт.

Ох, значи ще има доста да си почакам за точно тази книга. Благодаря за отговора, Лина! Компетентна както винаги. Flowers Rose

# 176
Здравейте! Майка ми търси книгите на Вадим Зеланд в електронен вариант. Доколкото я разбрах търси всички Relaxed
Ако някой случайно има някоя от тях, бих се радвала са ми ги прати на vivovva950@gmail.com

# 177
  • София
Вадим Зеланд - 13 книги (doc), архивирани (zip) - ТУК

# 178
  • Пловдив
Здравейте! Търся на Крис Картър - Един по един,  Написано с кръв. Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 13:26 от Василева23

# 179
Здравейте! Търся на Крис Картър - Един по един,  Написано с кръв. Simple Smile
https://mega.nz/folder/UYMzTAaA#ismA7YwqOdDxdrxn6fz5kA

Общи условия

Активация на акаунт