💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 646
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Другата България
Ако някой може, да сложи снимката.
Аз не мисля така, твърдя обратното, но няма да споря, защото е безпредметно без доказателства.

Едит. Може някой да сложи снимката. Аз. Много лесно се сетих как да я намеря, ама още съм на първо кафе, извинявам се. Та, има номер, но е за ГЕРБ, не персонален. Да, не е от сегашните избори, не е кандидат за Общ. съветник. Грешката е моя.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 09:53 от Merri_An

# 1 021
Радо напусна ИВ без никакви натрупани негативи за разлика от повечето участващи, които рано или късно ги настига сеирджийската любов.

Мисля, че без проблем може да се пробва в политиката, към която проявява интерес и която проявява интерес към нещо, защото има правилния образ - млад, разпознаваем, постигнал някакъв рекорд, чист, с принципи, тоест може да му се има доверие Grinning

# 1 022
Ясно ни е дереджето, щом изискваме спортистите и рекордьорите на Гинес да работят Cry
Радо не е бил кандидат за общински съветник на ГЕРБ, бъркате се.

Е, хайде сега. Кой изисква? Хората се чудят, но и хората май не осъзнават на колко години е Радко.
И без да са рекордьори е трудно на 22 да се издържаш сам в истинския смисъл на думата.
Не по темата, но
Скрит текст:
Същото можем да кажем и за бъдещите ни лекари-ма от какво се издържат. Не се, издържат ги родителите им и не само, плащат доста висока цена, за да учат точно това. Един лекар, за да започне да живее като пълноценен гражданин, инвестира толкова, че дълги години не може да му се изплати това. И обществото няма никаква идея всъщност, а изискванията са му до небето спрямо съответните. Та тук в темата се чудят, а хората с такива индивиди в семействата си знаят от първа ръка кое и как е просто.

# 1 023
Ако някой може, да сложи снимката.
Аз не мисля така, твърдя обратното, но няма да споря, защото е безпредметно без доказателства.
Ей, тука я има: https://bg-mam.ma/p/1599781/47132102
Има номер. Номер 2. Може и общо за партията да е, да не е персонално. То всъщност няма значение.

# 1 024
  • Другата България
Да, да, аз редактирах горния си пост.
Заради номера съм се заблудила.

# 1 025
Да върна темата в игрите.
Интересно ми е Вили как ще отиграе сега. Ясна е позицията и на подкрепа към Рълев, но Дени е преди Рълев. Дали това, че Мастагарков и казва, че Дени му е маша в ръцете, нея я фрустрира по някакъв начин, като знаем колко се ненавижда тя с Марто.

# 1 026
  • Пловдив
А аз силно се надявам Рълев да се опомни и да се дистанцира от тета Виолета.

# 1 027
  • SF
Дунев си дава сметка, че вече няма кого да праща на елиминационни битки с възпитателна цел - да укрепне и да трупа самочувствие. Замислил се е, дали сега няма с неговите камъни по неговата глава: Гласувам за Дунев, защото е достатъчно силен и само ти можеш да победиш и да запазиш племето цяло.
Това се казва, докато се върти клечка, мачка се сламка, гледа се в дъските на масата...
Мишо ще го пазят, защото е бил в изгнание дълго време, Дени и Мартин преценяват тази работа и на Дунев му става зле. Няма го вече чадърът му Мастагарков - дежурния по номинации. И като се огледа, май той е следващият.

# 1 028
Не вярвам Рълев нарочно да е жертвал Радо. Тъпо е. Сега добре го прецакаха с Мастагарков. Радо от елиминация щеше да се връща вероятно, докато Теодора на първата е аут, а много вероятно и Виолета, ако не и нагласят пак огромна предимство. И замина коалицията му.

# 1 029
  • Някъде там...
То в плуването пари няма. Неслучайно повечето приключват спортната си кариера на 18 г. или като завършат училище. Адски скъп спорт е, за да поддържаш ниво, а пари не се изкарват.
Фааастък, моята е малка още. И се пъне да спортува и учи, в математическа гимназия е. Но спортът засега, колкото й е взел, толкова и й е дал.

# 1 030
  • Другата България
Дунев е такъв плъх, че като нищо ще сложи Виктория или Оряшкова пред себе си в листата на номинираните.
И ще го направи чрез Денислава. Все пак мама ѝ даде заръка да го...уважава.
Това са моите предположения.

За Виолета и Мастагар вече писах.
Очаквам да играят заедно.

# 1 031
Не вярвам Рълев нарочно да е жертвал Радо. Тъпо е. Сега добре го прецакаха с Мастагарков. Радо от елиминация щеше да се връща вероятно, докато Теодора на първата е аут, а много вероятно и Виолета, ако не и нагласят пак огромна предимство. И замина коалицията му.
Изобщо не го е жертва Рълев. Направо му призля като разбра, че Радо е аут.
А и самият Радо в над каста при Ивка сподели, че Рълев го е, предупреждавалче тази капитанска може да е елиминация и не е бил много съгласен Радо да е капитан, но агънцето се е запънало че иска пък.
Радо каза, че е трябвало повече да слуша Рълев  и ако го е правил ще е стигна до края, но нали като се запъне е като магаренце

# 1 032
Социалният ми живот ми пречи да си гледам телевизията Grinning Изтървах ви вчера, но само ще кажа, че нямам търпение да видя физиономиите на Мартин и Сие като видят Благо в другия отбор. Smirk
Аааа и не знам дали сте го обсъдили, но стана ли ясно сега кой е капитан на Гладиатори? Мастагарков ли ще е? То след като е минала капитанската битка тази позиция е удобна за всички Grinning Grinning

# 1 033
  • Другата България
Снощи прехвърлях ИГ на нашите герои.
Нарцисът Мастагар имаше....над 20 сигурно сторита само от снощи, всичките абсолютно еднотипни - оди на възхвала от фенове, колеги, познати и т.н., след снощната битка, гарнирани с подходящите за целта снимки /как рИве, целува знамето, коленичи и т.н./, съответно и изразни средства от рода на “браво, само така, ти си герой, ти си победител, мачкай, покажи на тия хора как се прави.../. Бляк!
То бива да се интересуваш само от имидж и заради него да позволяваш да те правят на маймуна хора като Мартин и Денислава, че и Дунев и Оряшкова, ама пък този нарцисизъм неговия ми става и отблъскващ.

# 1 034
То в плуването пари няма. Неслучайно повечето приключват спортната си кариера на 18 г. или като завършат училище. Адски скъп спорт е, за да поддържаш ниво, а пари не се изкарват.
Фааастък, моята е малка още. И се пъне да спортува и учи, в математическа гимназия е. Но спортът засега, колкото й е взел, толкова и й е дал.

Скрит текст:
То във фигурното все едно има, а и при Фейгин например са малко по-така нещата. А е скъпо, та пре-скъпо, ей така човек дори с данни и дарба не мож си го позволи, освен, ако не е от доста богато да го кажем семейство.
Моят човек завърши елитна софийска гимназия, не спортното, с ясното съзнание, че олимпиец няма да става, а спортна кариера приключи със завършване. Учи медицина. Та същата работа.

Интересен феномен е също така пазенето на изгнаниците. Е, колко да ги пазят, захлебиха доволно мисля отдавна. Дали Никол, ако беше успяла по някакъв вълшебен начин баща и щеше да я пази, или щеше да я праща да трупа самочувствие след такава спечелена битка. Риторичен въпрос, както и Вили няма да прати Дени.

ПП. И да, не стана ясно с капитанството сега какво ще стане?

Общи условия

Активация на акаунт