💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 044
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Другата България
Мастагар в обичайната си роля - позира за фенКите.

Теди. На по-широка снимка на същото събитие присъства и Ралица от миналия сезон.

Цвети снощи.

# 1 141
  • Дубай
Мистър Мастагарков подпали мрежата. Цвети голяма сладурана.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 19:22 от I.V

# 1 142
Скрит текст:
Теди. На по-широка снимка на същото събитие присъства и Ралица от миналия сезон.

Скрит текст:
Цвети снощи.
Теди близначката? Rolling Eyes

В предаването е по-хубава.

# 1 143
  • Дубай
Скрит текст:

Скрит текст:
Цвети снощи.
Теди близначката? Rolling Eyes

В предаването е по-хубава.
Съгласна, харесвам стегнати жени, но това ми идва в повече.

# 1 144
Ъъъ... Теди? Съвсем не ми харесва.

# 1 145
  • При семейството си
Бутането на червените и Рълев върви с пълна сила. След като от продукцията се отърваха грубо от "врага" Цвети, оставайки в играта  Виолета, че я напълниха и с грошове, сега разбиха и сините, давайки на Мастагара избор да отиде при червените след като вече има елиминационна битка.
А Рълев и Виолета "големите стратези" пратиха на заколение Радо, вместо да се застраховат с Крум или Калоян. Добре, че продукцията ги държи живи. Всъщност тоя ход на Виолета бе доста умен, но Рълев се оказа много "немислещ" в случая.
Много го бутат Рълев и Гладиаторите, покрай него. За поредна седмица на Реката. Рълев загуби”брат” си Радо. Цвети, ако не беше отпаднала от Злото, щеше с плуване на Резиденцията да ги заведе или поне с халки.
Мастъгарков пак Рълев и Продукцията, която стои зад него, го придърпа при червените, сигурен гръб на Рълев е И той.

# 1 146
  • Варна
Добър вечер! Имам да ви изчета 14 страници, кога ще стане не знам..
Ако Мастагарков заиграе с К и К, трябва да изгонят Виолета,  не Теодора. Първо Вила влияе на Рълев и Теодора, второ от нея вече няма кой знае каква полза за племето.Тя обаче вече е богата...

# 1 147
Това реална снимка ли е на Теди ?FlushedВсе едно са и взели главата, и са я сложили на чуждо тяло .Толкова неестествено седи Open Mouth

# 1 148
Мартин и Денислава са такова дъно!!!

# 1 149
"Чух стъпки без да искам" Joy

# 1 150
тези коментари на Старейшините потвърждават правилното решение на Мастагарков да смени племето

# 1 151
Здравейте. С едно по-нестандартно мнение за Радо ще се включа, даже съм изненадана от преобладаващите. За мен той е надут, немислещ, но за сметка на това безчувствен сексист. Излъчваше неприкрита неприязън към Цвети, докато Рълев се щураше между двамата, за да крепи коалицията. Затова Цвети стоеше като в небрано лозе и склони да заиграе с Крум и Калоян, които по онова време хем бяха в силна позиция и тя не им беше чак толкова важна за глас. Тя искаше просто нормално отношение, а не поглед, пълен с омраза насреща си, и щеше да продължи с тях. Да, плува страхотно и в началото му се кефех как се опълчи на Дани, но после почна да бленува да праща Цвети на плажа, белким останат само мъже в племето. Хич не ми е мъчно, че отпадна, има върху какво да поработи, за да стане по-симпатичен.
За Момчи ми е мъчно, че Мастагарков го изостави. От тази гл.т  аз не бих избрала да се преместя в другото племе. Но разбирам обидата му и го оправдавам за решението му, все пак опита по своя начин колкото може да пробие коалицията на Мартин. Които наистина двамата с Дени се самозабравиха. Само му пожелавам да не се окаже по-зле при Вила.

# 1 152
Мишо ще бъде неприятно изненадан днес Simple Smile напълно е убеден, че Радо е победил. А Момчи е страхотен както винаги Heart Eyes

# 1 153
Някой да е мяркал Краси Удобното, че ми трябва чеп за киселото зеле..

# 1 154
Изненада Мишоо  Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт