💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 792
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София

Отивам да се срамувам. Толкова и съм ги разбрала, явно Теди е била с тях просто защото са тримата в коалиция, а не защото и тя има грошове. Благодаря, момичета. Тези на Рълев ги забравих, те са съюзническите му, нали така?

Да, нали заради първите 30 му направиха офертата - допълнителен глас за 30 гроша, но за Цвети с 100-те, цената си остана 50 за глас ☺️

# 1 531

Отивам да се срамувам. Толкова и съм ги разбрала, явно Теди е била с тях просто защото са тримата в коалиция, а не защото и тя има грошове. Благодаря, момичета. Тези на Рълев ги забравих, те са съюзническите му, нали така?
Да, 2 пъти х 30 гроша

# 1 532
  • Другата България
Благодаря, момичета. Hug
Значи само Теди няма от тримата.
Което пак не е зле, всъщност.
Ако се стигне до червен съвет, според мен Мастагар на този етап не би си харчил грошовете, те и без друго двата гласа са му достатъчни, а и май никой не знае за тях. Но пък и ще е интересно Ралица каква цена ще предложи, дали ще е като за “наши хора“.
Да, интересно ще е на червен съвет.

# 1 533
  • София
Благодаря, момичета. Hug
Ако се стигне до червен съвет, според мен Мастагар на този етап не би си харчил грошовете, те и без друго двата гласа са му достатъчни, а и май никой не знае за тях. Но пък и ще е интересно Ралица каква цена ще предложи, дали ще е като за “наши хора“.

Аз друго се чудя, за да развържат кесиите до степен да им стигнат гласовете, трябва или да се предложи първо на Благо и той да откаже или Виолета да "сметне" той какво или по-скоро колко допълнителни гласа има и да надцакат с всички техни грошове.

# 1 534
  • София
Ее, нямам думи. Такова л*йно е тоя Мартин. Мега нагъл, гнусен, мазен и самодоволен лицемер. Крадецът вика дръжте крадеца. Отвратителен човек!  Trollface
Стискам палци на Гладиаторите. Ред е другата безгласна - Оряшкова да ходи на елиминация.

И аз същото си мислех като излъчваха онзи синхрон на Мартин -  как буквално описа себе си и своето поведение, но го прожектира върху Мастагарков.

+ 1 за Оряшкова, щом ще ги почват по ред на кой не е ходил на елиминация, то следваща трябва да е тя.

Единствено ме е яд, че и тази година няма да има жена победител. 🫤 Имам чувството, че има страхотни жени по кастингите, които биха могли да се справят, но понеже продукцията търси сеир не ги допускат до участие. Вместо това влизат жени като Никол, щерката на Вальо и онази първата отпаднала от Добрич (дори името й забравих).

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 00:05 от teardrop_4

# 1 535
  • София
Обикновено Ралица първо предлага да "пазаруват", после е гласуването. Ама аз не виждам причина да искат да харчат грошове Рълев и Вили, те не знаят за двата допълнителни гласа на Благо и си мислят, че са 4:3. Би се получила хубава изненада, ако откажат да купуват гласове и той извади заека от цилиндъра.

За съжаление и аз мисля (и провиждам в очилата на Димо - то като гледане в кристалното кълбо стана вече Grinning ), че червените ще са на съвет. А ми се искаше сините да се поядат още малко.
Дали би им стискало да номинират Виолета? Имат благовиден предлог - жената е контузена, да върви да се лекува.
Ама да видим...

# 1 536
Да отбележа само, че заслугата за добрата конструкция на червените не беше само на Рълев, а и на Мастагарков, който даваше инструкции как да се завържат въжетата, така че да не може да се премине през тях.

Малко го прескочиха този момент, но нищо Grinning

# 1 537
  • Другата България
Благодаря, момичета. Hug

Аз друго се чудя, за да развържат кесиите до степен да им стигнат гласовете, трябва или да се предложи първо на Благо и той да откаже или Виолета да "сметне" той какво или по-скоро колко допълнителни гласа има и да надцакат с всички техни грошове.
На днешния съвет Ралица попита ще пазаруват ли. Следва и утре да пита, независимо кого.
Много зависи накъде “ще задуха вятъра“ преди съвета, и какви сметки ще правят тогава. Защото аз мисля, че нито Благо ще дава грошове, и вероятно ще си го каже на Крум предварително, нито Рълев или Виолета на този етап ще са съгласни да се разделят с всичките си спестявания. Много е рано да останат с празни кесии още сега, особено Рълев, а пък и Виолета, Дени няма нищо “спестено“.
А Виолета няма как да знае Мастагар какво има като гласове, освен ако сам не се изпусне каквато е порта. По-вероятно е да “сметне“ грошовете му, и така да се прецакат с Рълев. Щото той няма да ги даде, а ще извади двата допълнителни....примерно.
Ще видим. Blush

# 1 538
  • София
Всъщност до момента номинирани и на битка не са били Дунев, Оряшкова, Вики?? и Калоян? А и Мишо, но той все пак игра на Чистилището, за да влезе в племе. Правилно ли ги смятам или някой от тях е бил, но съм забравила?

Допълвам - всички и от червените включително, би трябвало да са наясно, че Благо има нещо допълнително. 1-во заради предишната капитанска - във втора фаза предимството обичайно е или такова за племето в битка, а те знаят, че сините нямаха, или лично. Отделно е логично да мислят, че освен правото да отиде в друго племе е получил и още нещо при тази капитанска. Хайде за второто да кажем, че предполагат, че е било или ново племе или там нещо си, но за първата (тази срещу Рълев) 100% знаят, че си е взел нещо.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 00:22 от gg__

# 1 539
  • София
Това с очилата се е случвало да е подвеждащо и просто монтажа така да е сглобен. Да гледа към едното племе, докато обяснява правилата, а да се чуват репликите от края на битката.

# 1 540
  • SF

Единствено ме е яд, че и тази година няма да има жена победител. 🫤 Имам чувството, че има страхотни жени по кастингите, които биха могли да се справят, но понеже продукцията търси сеир не ги допускат до участие. Вместо това влизат жени като Никол, щерката на Вальо и онази първата отпаднала от Добрич (дори името й забравих).

Е какъв сеир с Оряшкова??? Това е най-скучният и предвидим участник този сезон. С физиономия на мъченик, но пее в общия хор. Понеже е предано куче, ще си я пазят за сигурен глас. Айде, Миме, давай, Миме, супер си, Миме, Браво, Миме!
Когато се уплаши, че ще има преброяване на дивите зайци - кой си е говорил по шубраците с Мастагарков, първа вдигна ръка и каза: Моята ръка не е стискал!

# 1 541
Знам, че е грубо, но ще си позволя да изкоментирам фигурата на Мартин, която много се откроява на фона на останалите участващи мъже - хилав, със слаб гръден кош, но затова пък с коремче.

# 1 542
  • Дубай
Виктория беше номинирана, но се спаси.Оряшкова е същата като Дунев...Днес ми направи ужасно впечатление като пригласяше на Мишо, че Мастагарков целял да ги разедини и т.н.

# 1 543
  • София
Оряшкова и Ситнилска на визитките си от първият епизод звучаха като адски солидни претендентки, а какво се оказа в последствие - и двете бяха безгласни и винаги с един отчаян мърморещ глас нещо се оправдаваха кое и как не било техен компонент и тяхна игра. 😑 Много жалко.

# 1 544
  • София
Виктория беше номинирана, но се спаси.Оряшкова е същата като Дунев...Днес ми направи ужасно впечатление като пригласяше на Мишо, че Мастагарков целял да ги разедини и т.н.

Вярно, че беше. Спечели си четка и паста ☺️
Благодаря, наистина бях забравила, но в моя защита основната битка тогава - Гатьо срещу Благо, някак ми е изместила другата.

Общи условия

Активация на акаунт