💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 329
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 165
Мама е поела отговорност и за действията на щерката, затова и наказанието ѝ е двойно - две торбички с по 100 гроша. Това ще да е логиката на продукцията Trollface

# 166
  • Другата България
Денислава тотално ми изпадна от класацията.
Много тъпо парче, без извинение. Бляк!

А на стрина с магическа пръчка явно вълшебникЪТ от Оз ѝ излекува и колената, и ребрата, и лактите, и всичко. Докато видя битката. И получи специално отношение от мистър Рълев, така е, който си го може, си го може.

Опс, още един жокер за почервенял Мастагар! Joy
Знаех си!

# 167
не бих се напънал грам за тия лицемери,ако бях на мястото на Мастагарков

# 168
  • Берлин
Отказах се да гледам след гаврата с Юлиян, но пак в редиците и то. .чудо. Сини плужеци, някакви много прогнили хора и в двата отбора. Гняс. За плужеците- искам Мартин да го наиграят, едва го търпя, Денка с тъпата физиономия, шампионите с миши сърца..
Червените и те са...
Връщам се да гласувам в анкетата. Май само Момчил, Мишо и Радко са ми горе-долу ок. Другото е...."майко мила"
Дяволо, страхотни теми!

# 169
Благо каза на Калата ,че иска да е Гладиатор.Може и така да стане утре.Да спечели Радо и за награда хоп Благооо

# 170
  • На Изток от Рая
Мартин май не са го люляли на люлките като малък

# 171
Тези плужеци заслужават Мастагарков да се скатае, а те да гният на реката.

# 172
Ееее ами няма нужда от спойлери с толкова великденски яйца. На 98% съм убедена , че утре Мастагара ще става червен. " "Откраднете ме , откраднете ме !!! ". Споко ще ти се сбъдне желанието.😉😁

# 173
такъв дървеняк не очаквах ,че може да е Елвиса хаха

# 174
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Мартин се мъчи и не прави нищо, изглежда като попаднал на Марс, хак да му е.

# 175
  • Другата България
Мартин е плачевен.

# 176
Е пак смяна, като любимците закъсат.

# 177
Aбе, тези хора като деца не са ли се люшкали на люлки?  Някои са направо жалки. Учудвам се колко много неща, обичайни за моето поколение, са непознати за младите.

# 178
Ох, Мартин е толкова некоординиран. Joy

# 179
Радко лошо се е провесил на люлката. Хич не се люлее. Но пък умря от кеф че ще е капитан. Време беше

Общи условия

Активация на акаунт