💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 555
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Оф, Дунев голямо страдание страда и голямо жалКване! Неоценен се чувствал, използван... А той като номинираше останалите, те не е трябвало да се чувстват по този начин, така ли? Те трябваше да ходят да се доказват и да показват какво могат, да трупат увереност и самочувствие. Rolling Eyes
Прав беше Мартин като го пита защо след като очаква да се номинират по заслуги, го номинира, докато в играта още бяха Моника и Виолета. Ама тогава Дунев бил гласувал стратегически. Joy  Ми изненада, Дуньо - останалите сега гласуват така.

# 1 756
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Малко шизофренни са ми харесванията. Но Мартин ми харесва как реди Дунев, а него ми харесва как го реди Виолета. Виолета се кефя как не и се дадоха Радо и Момчил.

# 1 757
Мастагарков-искрицата, да си напише на челото "аз съм искрица надежда". Сигурно е сънувал това прозвище, само за него говори откакто го нарекоха 😄🌟

# 1 758
Ееее, прекрачи границата Мартин!

# 1 759
  • София
Дунев не спря да се жалва и оплаква, горканчо.

# 1 760
Матринчо и ние всички знаем ,че се излагаш кат' кифладжия,ама ти явно не го усещаш.

# 1 761
Жиииивввваааа ссееелллсссккаа   вввееечччеееррииинкккааа.
Ппъъллннаа  прооссттооттиияя

# 1 762
  • Берлин
Уф, ужасно грозно, отдолу на всичко гарнирано с тъпата физиономия на белозъбата. Отвратително

# 1 763
Дунев си мисли , че като си хапва попарката , спинка и си прибира играчките , т. е слушка и ще го похвалят и няма да му се карат. Наведена главица сабя не я сече

# 1 764
  • Другата България
Това беше много, много грозно.
И достатъчно изчакано от Ралица и Димо, за да се излеят тези.....няма да го казвам, екстременти.
Пффф.

Да се насладим на тази страхотна битка, Мишо, Момчи - давайте, момчета.

Гладиаторите са обречени, с Теди и Виолета.

# 1 765
Гласчето на Мартин много потреперваше, Мастагарков по- запази самообладание Joy

# 1 766
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Мартин и Мастагарков са ми Мани и Паулина vol.2. Мартин примадоната, как му лепна идеално прякора.

# 1 767
Детската градина, втора група! ГолЕмо шоО! СмЕх!

# 1 768
Човек, да седне да разпусне пред телевизора,  пък те му пускат Мартин истерията 🫣
Какъвто и да е Благо,  съм 100 процента на негова страна

# 1 769
  • тук и там
Истински мръсник този Мартин.Чак се чудя как не се гнуси от себе си.Дребно,злобно и отмъстително човече.

Общи условия

Активация на акаунт