💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 338
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Цитат
Мисля, че за пореден път се надценява продукцията и подценява човешката глупост.

Точно!!

# 2 131
За довечера, след като Ралица каже за двата допълнителни гласа на Мастагарков, варианта Виолета да си купи 1 глас ми се вижда най-логичен /тя, защото Рълев няма зор, а и има имунитет/. Не мисля, че Мастагарков ще купува гласове - за какво да се харчи на този етап от играта, когато знае, че едва ли ще стрелят по него, т.е. ако купува, за да предпазва друг на този етап от играта, за мен е недомислица от негова страна. Съответно гласовете, ако са се наговорили ще са 5:5 и Рълев ще решава. Смятам, че номинирания ще е Крум, за свой съюзник ще вземе Калоян, който му е най-близък. На показаната игра едва ли ще победи Момчил, за който съм на 99% сигурна, че ще е съюзник на Дунев, което означава, че ще залага на кастинг битката.

# 2 132
Цитат
Мисля, че за пореден път се надценява продукцията и подценява човешката глупост.
[/quote]
Човешката глупост е налице. Миналата година изумявах как Алекса се беше оградил с безгласен фенклуб, а сега наблюдаваме същото и с Мартин.

# 2 133
Гледам на запис снощния епизод и какво да видя - Дунев Многострадален седи на верандата преди битката тъжен и сърдит заради номинацията си. А зад него също така тъжно виси... знамето, което е пленено от Гладиаторите. 🤣🤣🤣

# 2 134
Аз пък не успявам да бъда фен на личностите на участниците и нямам любимец.

Нито един от тях не е човек, който в реалния живот да ми се иска познавам.

Имам отношение към конкретни моменти, ситуации и постъпки в играта, но не симпатизирам твърдо на нито един от тях.

Занимателно ми е предаването, но имам само моментни пристрастия, които често се менят.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 13:43 от cool_style

# 2 135
  • Другата България
Гледам на запис снощния епизод и какво да видя - Дунев Многострадален седи на верандата преди битката тъжен и сърдит заради номинацията си. А зад него също така тъжно виси... знамето, което е пленено от Гладиаторите. 🤣🤣🤣

Това май е друго знаме, Билянко.

Хмм, абе може и да не е друго.....

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 13:43 от Merri_An

# 2 136
На мен този кадър също ми се наби в очите, но с твърдата, мъжествена физиономия на Дуньо, заканително и отмъстително гледащ в далечината Grinning
Като рекламна картичка беше Grinning

# 2 137
  • София
Пореден гаф, сега със знамето.

Според мен е сниман след битката, а са го мушнали за сутрешен.

# 2 138

Гледали са повече да се чете етикета на напитката. нищо, че той май е взел да пие всъщност сок.

# 2 139
Двама хубавци

# 2 140
много скучни нещо станаха епизодите и битките. дунев пък как се цупи като малко дете....Wink

# 2 141
Скрит текст:

Гледали са повече да се чете етикета на напитката. нищо, че той май е взел да пие всъщност сок.
Точно така. Каза, че е на кафе и фреш. 🤣🤣🤣

Мери, баш същото си е, което забучват в решетката на терасата.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 14:00 от Bilyana14.

# 2 142
Дали може някой набързо да обясни какво се случи между Мартин и Мастагарков и защо ескалираха нещата? Следя предаването, но съм с бебе и изпускам важни моменти

# 2 143
  • тук, на мястото си
Аз предполагам, че довечера ще изпратят на номинация Калоян. Може би ще бъдат Теодора и Калоян 4 на 4, но Рълев решава. Калата няма да може да надвие Дунев най- вече защото тати е много сърдит. Теодора ще е другата седмица с Оряшкова. Така мисля, но какво мисли продукцията е отделен въпрос.

# 2 144
  • Другата България
Скрит текст:

Точно така. Каза, че е на кафе и фреш. 🤣🤣🤣

Мери, баш същото си, което забучват в решетката на терасата.
На втори прочит и аз видях, че е същото.
Ами....какво да кажа, то остана ли нещо неИЗказано.....пълна аматьорщина, тотално са го ударили през просото, сеир да има и скандали между участниците, пък какво показали, изказали, подсказали....на кого му пука!
Нали помниш миналата година официално в ефир показаха онази снимка на разместените играчи доста време, преди това да се случи.....Joy, колко хейт тогава отнесе Фродо, и какво? Нищо. А, сетих се. Забранили на участниците да участват в под и над касти, смех, смех! Да не издадат нещо, или ай сакън да не кажат нещо “лошо“ за продуцентИтИ! Те продуцентите един огромен спойлер, и аматьори до безобразие, ама играчите, нали....
Цвети още не е участвала при мИвка /та/. Joy
А, и нещо друго се сетих. От толкова напрягане да не изпуснем сеира около Мартин, съвсем забравих/ме/, че ОНЗИ разговор с щерките така и не го видяхме. Те и продуцентите са забравили, я виж какви по-интересни неща се случват.....Joy

Общи условия

Активация на акаунт