💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 218
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 250
Тия са малоумни Simple Smile) можеха да отстрелят Теодора или Виолета и вече за следващия път да са мнозинство .

# 2 251
  • На Изток от Рая
Калоян май се обърка, явно Крум е искал да го опази, ама и аз нещо се изгубих в мъжките им думи

# 2 252
  • Другата България
Мастагар с неговата “мъжка дума“.
Казвах ли ви, казвах ли ви....

Калоян и той се нахендри, защо не слушат Крум.....надявам се сега Крум да се е усетил, че е “заложил“ на два куци коня.

# 2 253
Не знам колко е хубав Мастагарков, ама много е глупав, милият. Явно не беше казал на Крум, че ще има три гласа.
Добре, че беше злодеят Мартин, за да излезе Мастагарков с позитиви от Игрите.

# 2 254
Изпуснах, Мастагарков не беше ли коалиция с Крум? Защо си изтипоса гласовете към него? Някой ще драсне ли кратко обяснение?

Крум иска да ходи на битка.. разбраха се Благо да гласува за него, отчасти, за да прикрият коалицията си..

# 2 255
Ралица - "това са много състрадателни вотове тази вечер" Grinning

# 2 256
Тия са малоумни Simple Smile) можеха да отстрелят Теодора или Виолета и вече за следващия път да са мнозинство .
Няма как. Коалицията на Вила имаха 6 гласа, на Крум - 5

# 2 257
Вила не пропуска шанс да захапе

# 2 258
  • София
Да, Крум искаше да отиде, но не стана както ги смятаха/хме.
Ех, Кокич стискам ти палци, ама...

# 2 259
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Какво стана, аз се загубих в превода. Големите стратези май сами си го нахендриха, объркАх се тотално.

# 2 260
Е не се ли бяха разбрали Благо и Крум да гласуват за Крум? Не виждам как Благо си е престъпил думата.
А много ме е яд, че леля толкова изкуствено я захраниха с грошове

# 2 261
Не знам обаче защо Виолета си купи 2 гласа. Не и ли стигаше само 1?

# 2 262
Хора вие май не разбрахте, че плана беше на Крум. Благо да го номинира.

# 2 263
Най-глупавият съвет евър!
Изпуснах, Мастагарков не беше ли коалиция с Крум? Защо си изтипоса гласовете към него? Някой ще драсне ли кратко обяснение?

Крум иска да ходи на битка.. разбраха се Благо да гласува за него, отчасти, за да прикрият коалицията си..

# 2 264
  • Варна
Най тъпият съвет за петте сезона досега, то стратегии, то е чудо. Е поне ЗлоВила си похарчи бедава 100 гроша. Ясно е кой ще спечели елиминацията.

Общи условия

Активация на акаунт