💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 918
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 865
  • Брюксел / София
Дунев де завръща сякаш е станал олимпийски шампион
Мисля, че за Дунев победата над Калоян не може да се сравни с нищо! Страшен смешко! И тиЯ ръкопляскат, Мартин се извинява… Няма такова сервилничене!

# 2 866
Дунев има склонност към драматизма и гръмките фрази

# 2 867
  • Някъде в Матрицата
Добре, че показаха как Дунев си обръща балата, щото мен ме човъркаше съмнението.

# 2 868
В понеделник ще се псува яко

# 2 869
Мартин като някакъв пъдар очаква овчиците да му докладват, ако Дунев ги доближи Grinning

# 2 870
ДуДнев сам се потупва по рамото

# 2 871
На Дунев да му назначат един летописец, да му възхвалява подвизите и да го величае, че сега сам трябва да я върши тази работа.

# 2 872
Горкият Дунев! Хич не е убедителен в ролята на отмъстителя, не е за него.

# 2 873
Аз съм потресена!!!!!!! Това е подарена победа!!!!
Каква подарена победа, да не би Алеко да бутна момчето от стълбата???
Нека сме обективни все пак, просто лошо стечение на обстоятелствата.
Никой не го е искал това, победата е служебна, както и в спорта при такива ситуации.

Димо обаче отново изкърти : “Можеш ли да продължиш?“
Той си придържа рамото с ръка, ама що да не продължи? Рейтинг, шооол, някакво рамо....ще го навре там, откъдето е излязло, и да продължава по трасето. Така де, няма да се глези!!!
Абсолютно си права , Мери!
Трябва да сме обективни,Алекса в случая няма вина, а както се видя водеше и няма как да се изкривим от истината.
Така е по нашите ширини-като недолюбваме някой, ако ще и ангелски крила да има ,ще ни пречат ,че ни бъркат в носа и от перата кихаме.😜

# 2 874
  • При семейството си
Реката може да изчезне, точно когато се заговори, че и Марто може да смени племето. Колко удобно, биха казали братята хАмерикаци. JoyJoyJoyJoy
Не гледам епизода….тия верно ли?! И кой, как, за какво да им повярва?! Жалко за всички млади хора, които се готвят, тренират, прекъсват си разни ангажименти, пребиват се, претрепват се, лекуват се после…то бива шоу, бива пародия.

# 2 875
  • Другата България
Мен обаче си ме чопли това с преминаване на син в червен.
Толкова време днес в епизода отделиха на това, на всякакви “случайни“ хипотези и предположения, че наистина току виж спретнали възможната простотия.
Сега най-логичното нещо при сините е Кръсникът да стане капитан, хем е сигурен, че няма вече елиминация, хем нали, големият победител. И ако нещо на капитанската спечели, да изпрати Мартин при червените. Не виждам друг вариант, ако не Дунев капитан, ще е Мишо, а той няма да го направи. Но пък може да изпрати самия Дунев?
Ако изобщо има такава опция. Но където има дим, определено има и огън.
Горката Денислава, тя не знае какво да прави ако някой не я насочва и някой не ѝ чертае стратегиите, в тих /и явен/ ужас изпадна само при мисълта, че Марто може да го няма.....
А Дуньо как си представя Мишо да предаде Дени и Мартин? Че и Оряшкова?

# 2 876
По повод лоста и Дунев... все се чудя не може ли продукцията да им дава възможност да използват талк. На него му се хлъзгаха ръцете, а в залата на гимнастическите уреди си с талк. Разликата можеше да е радикална в неговия случай, защото е абсолютен професионалист точно в тази област и беше малко абсурдно да го гледаш как риба се дави във вода.

# 2 877
Тая игра на ол старЦите е супер измислена! Явно кой се съгласил, съгласил да участва! Останалото е театър за сегашния сезон с тия залаганици!

# 2 878
  • тук и там
Много тъпо..Значи ,от продукцията решили да махнат реката,което отдавна трябваше да се случи,и като награда Момчил всъщност трябвло да го реши..Няма грошове,няма имунитет,нищо няма за Момчил,освен че щял да бъде "запомнен" ,като Момчил щедрий...Ако беше  някой друг, щеше да има персонални награда,за Момчил  само потупване по рамото..

# 2 879
  • Варна
Здравейте момичета! Не съм ви чела няколко дни, че бях малко на екскурзия. Тази вечер гледах със закъснение, .Яд  ме е , че Калоян отпадна.
Нещо не вдявам тези съюзници последно време. То бива бива предимство, ама последните две седмици...И Виолета миналата седмица и  Дунев най вероятно нямаше да спечелят, ако не бяха тези огромни предимства, които им осигуриха Момчил и Рълев.
Същото се отнася и за Мастагарков... между другото
Каква индивидуална битка е това в която има и други хора, уж двама ще мерят сили, то не били двама, а трима....

Общи условия

Активация на акаунт