💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 269
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 570
Дунев е двойно по-възрастен от някои участници, за мен е нормално да не се бута за капитан. Капитанските битки не са никак леки, за него това би било всекидневно натоварване в големи количества. Еми не е Робокоп човека. Обаче излиза като скатавка... и народния хейт е брутален. Предвид какво изяде и дъщеря му, според мен влизането му е тотална грешка.
Дунев беше доста позабравено име за масовата публика. Предаването му донесе и повече популярност, която може да използва с дъщеря си. Показа, че на тези години е в отлична форма и пример за подръжание как човек може да е в форма и на по-зряла възраст. При него дразни не че иска да се пази, а че никога няма мнение. Мастагарков го пита дали са заедно, а той няма доблеста да му каже, че играе с Мартин. Има и позитиви и негативи участието му.

# 571
  • София
Само един отговор е в анкетата, за да е максимално истинска.
Така беше и за любимецът. От време на време пускам такива, през около 3 седмици и с различни варианти. Този път е само с 1 опция. 😊

Денислава не е саботирала, но прозирам сценарий в който всичко да се реши с тази драма в последния момент. Прекалено кинаджийско ми беше всичко...
Ей, така за повече шоу и съспенс.

Жорката във ф*к и т.н. щуротии

😊

# 572
Съгласна съм с коментара на Гарганела кои горят за играта. Симпатични или не - факт е. И пак идва въпросът защо Пенелова не беше избрана за сезон 5? Вместо това гледахме доста слаб и посредствен женски каст с Моника, Елена, Никол, русото Вики, Радосвета, добавяме представяне що годе, но не оправдаващо очакванията от Ива, Бенджи, Мудева, Оряшкова, Цвети, а и Теодора и реално три жени са наистина добре подготвени комплексно този сезон - Виолета, Денислава и Виктория(влязла резерва).
За сметка на това в сезон 4 всички четири жени на жълтите бяха добре подготвени, Мани и Фейгин също, Елица, Мирослава, Зорница. Просто голямо сриване надолу този сезон.

# 573
Моят сценарий за битката довечера - смятам, че Мастагарков побеждава и той избира личното предимство, което ще е да избере в кое племе иска да бъде в период, когато племето му няма да е спечелило териториалната, т.е. на следващата териториална сините губят, но той може да отиде на резиденция с червените и да смени отбора. Разговора с Мартин мисля, че е след капитанската и вече се знае, че Мастагарков е избрал личното преимущество, но понеже не се знае какво е то, Мартин се е по..ал от притеснение и затова сключва примирие.
Надявам се битката да не е елиминационна и Радо да не отпадне - демек думите на Димо да са нещо друго.

# 574
  • София
Като цяло сезонът е силно токсичен и остава едно неприятно усещане в устата и не само...

# 575
Ако каста за миналия сезон, в който бяха жълтите жени, ги бяха сложили в този за Амазонки, подозирам коренно различен развой на събитията. Пропиляха жесток женски каст миналата година, за да ни сложат Мудева в този... здраве да е!

# 576
  • София
Единстевн фаворит в тазгодишните игри ми остана Момчил Blue Heart
Няма да посмее да го нападне Марто, или не по този начин, по който напада Мастагарков - ясно му е, че Момчил е друга порода и бързо ще му даде да се разбере.

Много искам Мастагарков да отиде в червеното племе и да заиграе с Крум и Калоян. Въпреки избухливия характер на Крум и решенията му, го предпочитам много повече от Виолета и сие. Цялата им коалиция е неприятна, само на Агънцето симпатизирам донякъде, то и без това живее в паралелна Вселена ... другите спрях да ги харесвам отдавна.

# 577
Пак да кажа, но с участници-спортисти е нормално тяхното ОФП да е на ниво. Може би са опитали да вкарат и неспортисти. Тогава игрите следваше да са като в по-предните сезони просто.

# 578
Всички да ги изгонят и да останат само Рълев, Денислава, Крум, Момчил и Виктория. Това са хората за мен, които имат топки, енергия и характер за тази игра.
И аз подкрепям този коментар Grinning

Енергията и хъсът им е наистина завладяващ и в много игри се представят много по-добре, отколкото очаквам Grinning

# 579
  • София
Да споменем нещо за вчерашните люлки. Те са Мега-отвратително гадни. От една страна са тежки и трудно се задвижват, от друга страна крепенето на тях трябва да става само с крака, като ходилото трябва да е поставено по точно определен начин. Принципно няма никаква опасност от падане, обаче мозъкът на един средностатистически човек, когато види как земята (или партньора ти от другата люлка) се приближава към главата ти с бясна скорост (поне 50-60 км в час, че и повече е скоростта в областа на главата) така че инстиктивната реакция на всеки нормален е да се спира. Също така тук е по-добре да са по ниски хората. Има достатъчно близост за предаване, а ако си по нисък главата ти ще е по-далеч от земята (т.е по-малко психологическа спирачка). Също така тези които не са яли три закуски сутринта имат предимство точно на този елемент.
Инак ако нямаш страх тактиката е да се залюлеят двамата с еднаква скорост и 180 градуса разлика в посоките, и после просто да ползват вече създадената инерция (с минимално засилки) за да се прехвърлят кесиите буквално на конвейр за минути. Тогава голямата тежест отива към тези които са с ластиците. В сезон 1 аз още си спомням как близначките разказаха играта на Пацо пожарникаря и един него култов синхрон: "Близначките се стиковаха, и на мен ми се е.. мамата" JoyJoyJoy
Този сезон обаче ластиците изглеждаха по-хлабави от предишните (което означава по-малко усилия за тези които бягат), така че дори Вили можеше да се справи на този пост. От това което видях тя в началото като се пробва се усети и тя, обаче въпреки това каза "Аз ще съм на пъзела". Инак помня във втори и трети как почти припадаха и Бобката (с2) и Морунов, май и горилата.
П.С Саботаж от Денислава не е имало: просто цвета на тази кесия е черен и не са се усетили: просто там като те удари адреналина и имаш т.нар tunnel-vision. Обаче от мама Вили си беше чиста проба театър цялата игра.
Също така очаквах много по-бързо предаване от страна на сините: все пак бяха спортен акробат и олимпийски медалист на висилка. Вики си личеше че я е страх, след всяка торба се изправяше и посля пак се гмуркаше, с което се губи много време. По-правилно е да останеш с главата надолу и да се люлееш докато имаш моментум, после пак се засилваш и така докато можеш.

# 580
А Дунев, ако иска да се пази, защото е на възраст, не влиза в такъв формат в крайна сметка....че тя Вила играе повече от него.

# 581
  • София
Аз не мисля,че довечера ще има елиминация.Ако отпадне Радо,ще станат 5 на 8.
По-реално е пленяване на капитан-така ще се изравнят.
А Мастагара да има вариант да си избира-по-скоро не мисля.Той е страхлив.Не си струва да си извади всички предимства на етап две племена.
Дано Мартин го усети и разколебае.Ако Дени не му е предала инфото от майка си за Цвети,тежко й Simple Smile
Марто не изпуска подобни грехове и може да й падне опеката за един миг.
Друг очакван за мен вариант е да се нарочи Момчил,защото е много голям залък за преглъщане.

# 582
  • SF
Дунев беше доста позабравено име за масовата публика. Предаването му донесе и повече популярност, която може да използва с дъщеря си. Показа, че на тези години е в отлична форма и пример за подръжание как човек може да е в форма и на по-зряла възраст. При него дразни не че иска да се пази, а че никога няма мнение. Мастагарков го пита дали са заедно, а той няма доблеста да му каже, че играе с Мартин. Има и позитиви и негативи участието му.

За какво да я използва тази популярност Дунев? Да си направи спортен комплекс и да привлича клиенти ли?
Или да продава био козметика по интернет заедно с дъщеря си?

# 583
  • Дубай
Димо каза, че който спечели капитанската ще пренарежда племената, тоест ако реши да остава в сегашното си племе, ще пленява според мен.

# 584
  • София
Така става още по-лесно.
Радо дърпа Мишо.Благо дърпа Крум.А може и Радо да му се примоли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт