💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 873
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 240
То изглежда не саме Дени и Дунев, а и Мишо и Мартин видяха парчето. Ще видим каква ще бъде реакцията на продукцията.

# 241
Какъв е смисъла да саботира Денислава? Неволно май беше.

# 242
  • София
Е как никой не провери на земята дали не е останало нещо! И нещо уж брояха, ама настана хаос...
Ами май наистина пак Мастагарков нещо ще опере ...видяхте ли в началото какво си размениха реплики Мастагара и Калоян, като нищо и за това да ги санкционират в един момент.

# 243
  • Някъде в Матрицата
Може и да не е видяла.
Защото е на сушата. Дени вижда къде под водата са паднали торбичките. 🤣🤣🤣🤣

# 244
  • София
Не видяхме падането на Момчил от промото. Явно той ще се връща за торбичката насред пъзела. Да видим, дали това ще им коства резиденцията

# 245
Радо не е много пъргав на суша обаче. Та нещо ми е притеснено за капитанската утре.

# 246
Саботаж! Но точно това може да им изяде главите на старейшините, като изпратят гладен Благо и го пленят гладиаторите. Така ще станат по- силно племе, а Благо ще се раздава там на мах

# 247
Съмнява ме умишлено да саботират с торбичката, щото това означава гладни на реката. Така или иначе имат мнозинство срещу Мастагарков и не е необходимо да губят битката. По-скоро невнимание, но ключово.

# 248
  • София
Може и да не е видяла.
Защото е на сушата. Дени вижда къде под водата са паднали торбичките. 🤣🤣🤣🤣

Аааа, това беше точно на мястооо ✌✌✌✌✌

# 249
  • На Изток от Рая
Оле, не видях Денислава кога е изтървала торбичка, нещо ме разсеяха, когато са ги прибирали в големите торби ли?

# 250
Според мен, беше нарочно. Денислава видя, че торбичката тръгна да пада, но я остави да се свлече надолу и после с крак я сбута под масата да не се види.

# 251
Няма логика да саботират битка за територия. Виж, ако беше номинационна е друго.

# 252
  • Някъде там...
Според мен не е саботаж. Случайно стана инцидента с торбичката.

Радо днес нещо не е в кондиция, муден е...

За капитанската, ако искат да крадат Мастагарков, дават нещо с повече плуване и пъзел и са готови. Simple Smile

# 253
  • Другата България
Ама това не е номинационна битка.
Това е битка за територия, те всички /начело с Дуньо и Мартин/ мечтаят за резиденцията и храна. Никаква логика няма да саботират, просто вече толкова сме се ....“извратили“, и търсим конспирация във всичко, а понякога нещата са такива, каквито изглеждат.
А именно - Денислава за пореден път доказа, че е ....тъпо парче, не, че на всеки не може да се случи, но тотално недоглеждане от нейна страна е причината за мен. Както и на всички останали. То Момчил не може да мисли за всичко. Да си берат гайлето.

# 254
  • Варна
На Дунев главата беше надолу, но върху масата, не виждаше земята. Така поне ми се видя, не ми се връща сега

Общи условия

Активация на акаунт