💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 078
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 675
  • España
Мишо не мога да разбера какво толкова го “угояват като прасенце за Коледа” ? На Румен , който беше взел-дал след чистилището му дадоха доста по-малко време ,ако трябва да сме честни и даже и капитан го пратиха на откровено елиминационна битка ! Оряшкова,като негов човек , не му трепереше толкова , колкото над Мишо , нека да си говорим истината все пак !

# 676
Това са манипулациите на Мартин. Когато иска да разкара някой , се оправдава , че  няма избор , и не може да гласува срещу друг , защото или чака дъщеря му, или , чака да се угои . Така ще настрои и публиката срещу него - ква скатавка е , не излиза да се бие, защото е все недохранен

# 677
ИВ си пускат спойлерите и със синхрони, и с промо, и с какво ли не още.
Винаги е било така.

и през огледалните очила на Димо Laughing вчера много преди да свърши битката на промотата когато обявяваше загубилото племе, в очилата му се виждаше червеното племе, така, че тоя съспенс който се помъчиха да направят в края с пъзела и загубеното парче изгуби всякакъв смисъл.

# 678
Малко късно се включвам, но - Мартин и Денислава са дъното, няма спор, обаче кажете ми, как е възможно да са толкова глупави, да не се усещат, че когато всички се настроят срещу един участник, публиката започва да го харесва? От колко години има риалитита в България, мили участници? Поне едно изгледали ли сте, не знаете ли как да се държите, велики дами и господа стратези?
Яд ме е, че Мастагарков няма смелост да им се озъби, а Момчил, признавам, не ми е топ любимеца, но се държи адски адекватно в ситуацията.

# 679
  • Другата България
Дунев наистина е жалък с това подскачане около, пред, зад и вероятно върху хладилника.
Мартин и той, същата работа.

Мартин към Денислава: “Дано твоя приятел няма против да сме заедно с теб в една стая“....мдааа, явно е истина това, че Денислава при влизането си в ИВ е била все още “обвързана“ с онзи човек, който се разведе заради нея - името забравих.

# 680
Мамин ДЪнев. Колко е жизнерадостен.

# 681
Айде Мартин и Денислава в една стая.. Ясна работата.
И знам, че е обсъждано ама с тея мръсни дрехи на чистите чаршафи.. БЛЯК.

# 682
  • Другата България
“МОЯТА коалиция...“мдааа. Все едно слушам Крум.

Горкото агънце, то вярва, че ще донесе храна.....много ми е мъчно за това дете. За мен е дете.
Най-чистия образ в този “мръсен“ сериал.

# 683
  • София
С тази радост за храната се изтърка вече.
Само 4 дена са били на реката, преди това бяха две седмици в резиденцията.

# 684
🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢

# 685
  • Другата България
Ето че Мартин надуши, че Мастагар може да победи Радо, и съответно ще иде да му се мазни по-късно.
И това разгадахме. Joy

# 686
Аз ли нещо не чух добре? Мартин вика: Нищо, тука си цъкам инстаграма! "?!!????

# 687
И на мен са ми банални вече с тези хранителни оргии.

# 688
Шегуваше се

# 689
Шегува се.

Общи условия

Активация на акаунт