💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 140 984
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 690
  • Другата България
Това беше шега, естествено.

Рълев нещо персонално да се обърне към някой, нещо?

# 691
Сандвичът на Мартин - 100% класическо продуктово позициониране на луканка 😄. За да се заговори за луканката из соц.мрежи, спретнаха абсурдна смеца от шоколад, луканка и банан. Ама не видяхме Мартин да довършва сандвича с апетит ��

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 23:37 от cool_style

# 692
Дени пак се намести до Благо и на възлите пак бяха един до друг. Той бяга от нея тя все до него. Joy Joy

# 693
Ох, само на мен ли Мастагарков ми прилича супер много на Гришо Simple Smile) особено с тази прическа

# 694
Аз ли нещо не чух добре? Мартин вика: Нищо, тука си цъкам инстаграма! "?!!????
Шегуваше се
Може, може! Аз понеже имам гости и се разсейвам! Ама, то тука с тая продукция шега, шега, ама майтапа на гол г#з....

# 695
  • На Изток от Рая
Бащицата Дунев отново показа подкрепа към мистър Мастагарков. Ей, голям мишок

# 696
  • София

Няма толкова смелост ✌

# 697
  • Другата България

Няма толкова смелост ✌
Наистина очаквах персонален разбор, нямаше да е грешно, нито грозно, съвсем резонно беше това, което каза - че всеки  имаше пропуски и грешки. Само Крум беше на 100%. А така общо....и всеки си мисли, че има и ПО-ЗЛЕ от него.
Само към Радо, щото му е близък...и той веднага :“Съгласен съм, Ване.“ Heart Градивна критика, факт, но малко по-твърдо, хем МОЯТА коалиция, хем после нямаш топки да им се накараш....

# 698
Ох, само на мен ли Мастагарков ми прилича супер много на Гришо Simple Smile) особено с тази прическа
От ден едно си го мисля.

# 699
Виолета и Теди си признаха директно, без да има нужда някой да се обръща към тях, че са основните виновници. Рълев защо да бута, където няма нужда?

# 700
Вместо Радо Рълев им прави разбор на играта - wtf

# 701

Няма толкова смелост ✌
Наистина очаквах персонален разбор, нямаше да е грешно, нито грозно, съвсем резонно беше това, което каза - че всеки  имаше пропуски и грешки. Само Крум беше на 100%. А така общо....и всеки си мисли, че има и ПО-ЗЛЕ от него.
Само към Радо, щото му е близък...и той веднага :“Съгласен съм, Ване.“ Heart Градивна критика, факт, но малко по-твърдо, хем МОЯТА коалиция, хем после нямаш топки да им се накараш....
Чия е тяхната коалиция - на Рълев или на Виолета?

# 702
Крум, защо винаги спи отделно? Място ли няма под навеса или хърка и са го изгонили?

# 703
  • София
Направо не ми се гледа... :/
То и епизода дотук е много тъп.

# 704
Мартин и Денислава в една стая нужда от лампи нямат с тези зъби.

Общи условия

Активация на акаунт