💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 140 904
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 705
Круме споко брат продукцията е помислила за всичко и Благо ще дойда, и Радо няма да го има.

# 706
  • Другата България
Ами според мен имаше нужда да ги понахока дружно.
Включително и Калоян.

Крум и той се омота в стратегии и схеми. Накрая пак ще кажа - хитрата сврака, с двата крака.

Не мисля, че Рълев иска Радо да отпадне. Наистина не го е помислил от тази гледна точка.

# 707
Защо Мастагарков и Момчил не са в една стая. Странно.

# 708
Оф, Благоо.. той е искал с Мартин да се оправят.

# 709
Ейй, да се събудиш сутрин и Мостагарков да ти е в устата!

# 710
  • София
Чак не ми се гледа тоя разговор. Змията пак ще хипнотизира зайчето.

Защо Мастагарков и Момчил не са в една стая. Странно.

Ами "централният офис" така е разпоредил.

# 711
  • На Изток от Рая
Много ме разочарова Мастагарков, направо съм безмълвна пред малодушието му

# 712
Това "агънце" не знам дали не е по-подходящо прозвище за Мастагарков. Май той блее повече от Радо, Мартин го лъже както си иска, за да го използва както му е удобно.

# 713
  • Варна
Тоя Мастагарков толкова е тъп, че....

# 714
  • София
Ей, пуста нужда от одобрение!
Значи, ако някой към мен се държи така, както вчера Мартин към Благо (даже самият Мартин му каза, че не желае да говори с него) нямаше да му говоря повече. А нашичкият пълзи за внимание и одобрение. Ами... сам си го на...ва!

# 715
  • Другата България
Мале, ама сме страхотни детективи, Мартин сякаш ни е прочел, едно към едно повтори това, което очаквахме и писахме тук.

А Мастагара бил инициатора на този разговор!
И му се върза, кАжи честно! Този човек си заслужава “кръста“, просто не мога да повярвам, че има такъв социален “инвалид“ и толкова заслепен от собствения си ореол...мъж. Ужас!
Доволна съм, че и мнението ми за Мастагарков от ден едно се потвърди на 100%. Безпогрешно.

# 716
  • София
Наивен е мистър Мадагаскарков..

# 717
Стига бе, Благооооооо, като отчаяна влюбена жена, която чака любовника й да се разведе с жена си...нямаш ли малко самочувствие, бе човек? Имаш сила, имаш грошове, гласове, защо бе???

# 718
  • София
Мастагарков е много наивен, че чак до глупост.

# 719
Мартин ми е противен.  А Мастагарков е обидно прост човек. Не е лошо момче, но няма грам идея какво става покрай него.

Общи условия

Активация на акаунт