💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 140 801
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 720
Какво става с Дени?

Откакто се озова в една стая с Мартин, някакъв див ентусиазъм я гони и като малоумна повтаря какво ѝ е казал Мартин.

# 721
Мартин смята, че в Момчил няма  стратегическа мисъл. Малко е проспал сезона тоз стратег.

Мастагарков наистина мислеше Мартин за приятел. Когато го чакаше след елиминационната не беше игра, заради което и го разбирам защо му е толкова и тежко. Надявам се все пак да има мисъл у него.

# 722
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Добре де, Мартин и Денислава ли ще ни дават почти час. Хайде, дайте и нещо друго и без това се очертава много тегав епизод за гледане. Мастагарков е цаца, която трябва да се превърне в акула, за да оцелее сред тези пирани Мартин и Денислава.
п.с. поправка Мастагарков е лапни шаран.

# 723
Мотото на Мастагарков: "бий ме, обичам те"

# 724
  • София
На Благо мнооого му се иска да повярва на Мартин, ех, тоз човек. Ей го нА, искал до край да е старейшина.
А дано се събуди някаква искрица критично мислене...

# 725
  • София
Голям играч е Мартин!
Омотова ги всичките там.

Обаче прави грешка да подценява Момчил. Нямало никаква стратегия в него. Хех...

# 726
Нещо да не ебават пак с тия синхрони аз още си чакам Мастагарков червен.

# 727
  • Брюксел / София
Ох, Крум защо си мисли, че Радо трябва да се грижи за него и Калоян?! Няма никаква логика!
Радо изобщо не умее да играе социалната игра. Рълев не може да го бута и да се грижи за него до финала. И в това няма логика!
Ако Радо падне днес, ще си понесе последствията!

# 728
И сега Марто омота Благо и той няма да иска да е Гладиатор

# 729
Целият разговор между Елвиса и Мастагарков беше толкова изкуствен,нелогичен и безпредметен ,че само някакъв сценарий би го оправдал.

# 730
  • София
Мартин говори за хлъзгавост. Rolling Eyes

# 731
Целият разговор между Елвиса и Мастагарков беше толкова изкуствен,нелогичен и безпредметен ,че само някакъв сценарий би го оправдал.
То всички разговори са такива. Сложат им камера в лицата и "айде бъдете естествени, все едно сте сами" 🤪

# 732
Бляк!Бляк!🤮
И ВилоЛета не може да се доближи до Мартин! И щерка си?
От другата страна,същата работа.Радостин го третират като завеяняк, не че нямат известно основание.

# 733
Благо какво го слага този потник само,загрозява го Nerd

# 734
  • Другата България
Голям играч е Мартин!
Омотова ги всичките там.

Скрит текст:
Обаче прави грешка да подценява Момчил. Нямало никаква стратегия в него. Хех...
Blush Откога ти го говоря......уважавам го като играч заради точно това мислене и поведение, и ще се подесетя, но я си го представи в “Сървайвър“.....

А сега с теб ще изпаднем в минорно настроение, защото Радо ще отпадне. На мен наистина ми е мъчно.
И твоя човек Крум не беше редно да му се подиграва.

Окончателно повярвах на Рълев, че искрено иска Радо да се върне. Но защо, защо се остави Виолета да го манипулира и да направят Радо капитан....

Общи условия

Активация на акаунт