💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 063
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Аз дори не чух за втора опция.Едната е -ставаш червен.Другата,ако откаже-какво?Гердани,брадви,нещо?
Като беше елиминация що не му пуснаха 100 гроша?
Дадоха му 2 гласа,които така и инак вече беше спечелил и още не бе ползвал.Щедро му ги прехвърлиха за червен съвет.
Аз наиситна не разбрах какво му дадоха конкретно на този дуел Simple Smile

# 1 111
  • София
Шанса да вбеси Белият зъб Simple Smile

# 1 112
Ясно си личеше, че целта е да вкарат Мастагарков при гладиатори.
Аз не съм убедена, че без такова подковаване Благо щеше да ги избере. Въздействаха му успешно.

Телесила, спомням си, че на последния избор на капитан при сините, Момчил каза нещо в подкрепа на Благо и Мартин го изгледа свирепо. Но не помня точно какво.
Но като цяло, Момчил си е играч сам за себе си.

# 1 113
  • София
Телесила,Момчил на синхрон направи разбор на ситуацията.
В общи линии мнението му е "хвани единия,удари другия".
Той не одобряваше мрънкането на Благо.Каза,че това,което прави Мартин е същото.
Играе си чудесно той,най-вече с това,че си има и отделна стратегия и спрямо продукцията.
Умело се прави на безопасна игла.Дори Мартин не го смята за стратег.

# 1 114
  • София
Аз дори не чух за втора опция.Едната е -ставаш червен.Другата,ако откаже-какво?Гердани,брадви,нещо?
Като беше елиминация що не му пуснаха 100 гроша?
Дадоха му 2 гласа,които така и инак вече беше спечелил и още не бе ползвал.Щедро му ги прехвърлиха за червен съвет.
Аз наиситна не разбрах какво му дадоха конкретно на този дуел Simple Smile
Продукцията влезе в ролята на златната рибка и му изпълни желанието от териториалната битка ("Откраднете ме").
Е по-скоро му дадоха той сам да се открадне, че червените горките, вече и за това нямат сили

# 1 115
  • София
Ох, и аз нямам търпение за довечера. Представам си Мартин "Ау, предател неден, ние му подаваме ръка, а той ни предава, а ние капитан го правим, такава чест и доверие, а той ...!" и кадър на зяпнала театрално и с невярващ поглед клакьорка.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 16:32 от emeto®

# 1 116
Радо цял сезон е твърдоглава коза и прави, каквото му скимне, ядосвайки всичко и всички, но ей сега магически някой го прецака.

# 1 117
  • София
Ох, и аз нямам търпение за довечера. Представам си Мартин "Ау, предател неден, ние му подаваме ръка, а той ни предава, а ние капитан го правим, такава чест и доверие, а той ...!" и кадър на зяпнала театрало и с невярващ поглед клакьорка.
Той Мартин е покерджия, няма да покаже толкова емоции, ама реакцията на Синята Корделка се очаква да е един път....

# 1 118
Скрит текст:
Бутането на червените и Рълев върви с пълна сила. След като от продукцията се отърваха грубо от "врага" Цвети, оставайки в играта  Виолета, че я напълниха и с грошове, сега разбиха и сините, давайки на Мастагара избор да отиде при червените след като вече има елиминационна битка.
А Рълев и Виолета "големите стратези" пратиха на заколение Радо, вместо да се застраховат с Крум или Калоян. Добре, че продукцията ги държи живи. Всъщност тоя ход на Виолета бе доста умен, но Рълев се оказа много "немислещ" в случая.
На заколение Mask Ама Радо съвсем за овца го взехте Animal Sheep

И Радо аха аха да победи в една хубава и ненагласена игра, ама този пуст пъзел само с 8 части Nerd

Мастагарков е единственият виновен в случая - защо не си е казал, че е пъзелист, че да не им дават пъзел накрая?

Ами те червените си знаеха, че единствените възможни за капитани при сините, предвид елиминационите очаквания са Мастагара и Момчи. Няма кой друг да стане капитан в другото племе. ОК, можеше и Мишо. И тримата са много силни и вероятността Радо да си тръгне бе най-малкото 50%, така тоя риск бе мега неоправдан и Рълев яко падна в клопката на Вили.

Иначе да, да не може да наредиш 8 парчета пъзел с такава преднина Laughing ... ама нали може да плува пък:ill:

# 1 119
Играе си чудесно той,най-вече с това,че си има и отделна стратегия и спрямо продукцията.
Само Мудеви нещо му скочиха, изкараха го лицемер и не му беше приятно, но нищо Grinning

И на него продукцията ще му разкаже играта, това е сигурно, а Мартин вероятно и след играта ще го намира за безопасна игла. Той всички ги счита за такива.

# 1 120
  • Пловдив
Ох, и аз нямам търпение за довечера. Представам си Мартин "Ау, предател неден, ние му подаваме ръка, а той ни предава, а ние капитан го правим, такава чест и доверие, а той ...!" и кадър на зяпнала театрално и с невярващ поглед клакьорка.
+ Аз му обещах, че няма да е номиниран (а той ми обърка сметките) Joy

# 1 121
  • София
Само Мудеви нещо му скочиха, изкараха го лицемер и не му беше приятно, но нищо Grinning

И на него продукцията ще му разкаже играта, това е сигурно, а Мартин вероятно и след играта ще го намира за безопасна игла. Той всички ги счита за такива.
Как ще са само Мудеви.За колко неща беше виновен Момчил.Ралица и Димо не спираха да му задават въпросчета.
Защо не се е предложил,защо стиска ръката на Мудин,знаел ли е за храната.Като отпадна Мудев,спихнаха.
Но съм сигурна,че му точат ножа.Събрали са се и умуват как да го скроят.Ама той е 4 хода напред Simple Smile

# 1 122
  • София

На кой му е приятно да го описват двама бавноразвиващи се? И пак много умерено им реагира и не е правил панаири. Браво за което, аз не бих се удържала така. А колко е безопасна иглата, предстои да видим Wink

# 1 123
Мастагарков ако играе с коалицията на Крум, ще са трима на трима.
Мастагарков има +2 гласа, а Рълев, ако е наследил капитанството +1, ще са 5:4.

Мастагарков има и 50 гроша (=+1глас)
Рълев май е със 60 гроша (=+1 глас )
А Виолета 300 май ги събра (= на +6 гласа) .

Вярно ще има много смятате при червените като настане номинация, Виолета не могат да я атакуват

# 1 124
Значи някои хора до такава степен мразят Рълев, че пишат откровенни глупости само и само да го очернят.
Сигурно 1000 пъти се каза, че самият Радо е споменал в интервюто, че Рълев е бил против той да е капитан, но Радко се е запънал и е настоял.
Самият Радо отчита като своя грешка че е трябвало да слуша повече Рълев а не да прави каквото му скимне
Радо и Рълев започнаха заедно и се държаха до края.
Ама не, айде мине, не мине и пак някой се изпляска, че видиш ли Рълев е предал Радо

Общи условия

Активация на акаунт