💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 673
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 350
Значи Мартин не ми е любимец, ама в този спор съм на негова страна. Той Дунев какво очакваше? Да си мишкува и да го добутат до финала? Еми не става... Бил добър, пък го номинират. Ама Мастагарков ходи, защото е много добър и достоен...Ай сиктир!
Мартин добре я играе тази игра, но има Дуневци всеки сезон! Крият се зад другите, скатават се по номинациите /Дунев поне не е извадил медицински причини, евала за което, щото съм му кака с малко😅/, шикалкавят с едната и другата коалиция, а когато ги номинират, изведнъж сърдити!

# 1 351
  • Другата България
Мери нищо не си издала. Има и по тежки случаи.... знаеш
JoyJoyJoy
Знам, и ти знаеш.
Ама какво да обяснявам, че когато искам да чета и да пиша в спойлерната тема, директно отивам там, защо да се крия и пред кого да се доказвам? Joy
А и когато нещо ми трябва, ти пращам ЛС, че НЕ искам спойлер, и ти директно ми го пращаш.....Joy
Карай, да се спасяват.

Сега да прочетем за мишките и хората.
А, то малко хора, много мишки. Биг мишок гледа като на@к@н.
Като чуят за номинации, и всички изведнъж стават сърдити.

# 1 352
  • Sofia
Корделата някаква лоялност ли изисква/очаква от Мастагарков?!
Дунев и той цепи мрака със заключения..
Joy

# 1 353
Мартин нямаше да е толкова противен, ако не беше резервирал настройването на хора един срещу друг само за себе си. Той като го прави - можИ, Мастагарков - лицемер.

# 1 354
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Раздавал се бил, а какво да каже тогава Момчил? Егати наглостта, нямам думи, Мартин добре му сипва.

# 1 355
Тая па оФца, Денислава.
Ти срам нямаш ли?

Много е проста горката. Участието й в предаването ще се запомни с това, че беше като ваденка на Мартин.

# 1 356
Дунев се ядоса, защото ще бъде номиниран, а не защото всички в собственото му племе са лицемери и кроят план зад гърба му. От това бих се разболяла, не че ще съм номинирана. Ех, Дунев, Дунев .. Време ти беше отдавна да бъдеш номиниран.
А Мартин изключително грозен скандал направи, като дърта циганка подвикваше и се караше. Има проблем с гнева и нервите този човек.

# 1 357
  • София
Аххх Раличке, веднъж да си ми симпатична на съвет

# 1 358
  • София
Мастагарков май не каза на Мишо думите от брат му.

# 1 359
Обаче целият отбор на Старейшините са пионки. На Мартин. Всичките са едни безгласни букви(без Момчи). Палячовци.

# 1 360
Офф Оряшкова и тя....

# 1 361
Оряшкова е взела позиция. 😂😂😂

# 1 362
Дени е много лицемерна  и манипулативна.Дъщеря на майка си.Целта оправдава средствата.

# 1 363
Момчил:joy:

# 1 364
  • Другата България
Раличка яко сипа на Момчил, явно се започва с омаскаряването му.
Издаде го за нещо, което НЕ се е случило. Тия тъпи ли са, или да....
И сега ли е трудно да се види, че продукцията се стреми да омаже Момчи?

Общи условия

Активация на акаунт