💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 752
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 335
Баш Мартин да обвини Мастагарков в интригантство, не е истина просто. 😂
Крадецът вика :Дръжте крадеца! 😂
P. S. Нещо ме изби на поговорки и подобни! 😂

# 1 336
Има една много хубава поговорка! С такива приятели - не ви трябват врагове .Това важи в пълна сила за Мартин.Но на Дунев му е време да ходи на номинация определено

# 1 337
  • София
Хайде утре татко и мама на съвет 😬

# 1 338
  • София
Продавам томаховкити на Тато ди тути капи. Грошуви ми тря'ат. TrollfaceJoyJoyJoy
Объркал се е човекът с един друг Тато от младостта му. Joy

# 1 339
Мери нищо не си издала. Има и по тежки случаи.... знаеш

# 1 340
  • София
Значи Мартин не ми е любимец, ама в този спор съм на негова страна. Той Дунев какво очакваше? Да си мишкува и да го добутат до финала? Еми не става... Бил добър, пък го номинират. Ама Мастагарков ходи, защото е много добър и достоен...Ай сиктир!

# 1 341
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Хайде сега Дунев и той да добие увереност на битки, Мартин ще го чака, честна капитанска. Думите дето ги редеше на Мастагарков докато се гавреха с него да ги приложи върху себе си.
Да се сърди само и единствено на отражението в огледалото.

# 1 342
Лелее този Мартин.Ти го плюваш то ти вика"дъжд вали".
Не че жаля Дунев, но останалите са супер плазмодии.Увиват се около Мартин и му ...

# 1 343
  • Асеновград
Хаха браво много се кефя че гладиаторите победиха.
Дунев като ощипана мома....ами до кога да те куткат???вече ти е време за арената.
Мартин много долен , дано скоро си отива , като си представя че по едно време , като нареждаше стрина , му симпатизирах.
Тая куха лейка Денислава , не мода да я слушам , само тя врещи по арената.
Теодор много зле ... тази почти невидима , време е и тя да си ходи , мнооого скучна.

# 1 344
  • София
30 минутен съвет ли ще гледаме? 21.30 ч е?!

# 1 345
Дунев както е тръгнало и на финал да стигне ще е убеден че не трябва да участва във финалната битка, а направо да му дават наградата. Да сбъдне мечтата на Никол.

# 1 346
Лелее този Мартин.Ти го плюваш то ти вика"дъжд вали".
Не че жаля Дунев, но останалите са супер плазмодии.Увиват се около Мартин и му ...

То и техният ред ще дойде! Мартин няма приятели, а всички са му "приятели" докато са му необходими

# 1 347
  • София
Тая па оФца, Денислава.
Ти срам нямаш ли?

# 1 348
# 1 349
Мартин беше сигурен, че Мастагара няма да каже за разговора им хаааааахаххаахах

А той баш пред всички. Сдуха го за момент.

А за играта - мисля, че Димо каза, че само отвътре може да разчиства, затова отвън седяха другите и чакаха без да помагат.

Общи условия

Активация на акаунт