💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 765
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 320
Единствения ,но за това пък достачен проблем при гладиаторите е Виолета ,тя си остава троянския кон ,който да работи племето отвътре. Тя играе за дъщеря си и това е главната мотивация за всяко нейно действие и решение.

# 1 321
Томаховкити! Едно време викахме и коВбой!

# 1 322
Мишо обаче на всеки синхрон, в който си пожелае нещо и после получава обратното.

# 1 323
Дунев продължава да е убеден, че не трябва да ходи на индивидуални битки.

# 1 324
  • Брюксел / София
Дунев малоумен ли е?! Мартин му обяснява АБ на стратегическата игра!
Мартин изобщо не го харесвам, но Дунев и той изобщо не е цвете!
Дописвам: и за всичко е виновен Мастагарков  Simple Smile

# 1 325
Дунев се чуди защо го номинират, като не се е издълнил, ама до вчера номинираше Мастагарков за елиминационни битки, без и той да се е издънил.

# 1 326
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Пази Боже да си приятел на Мартин, но Дунев си го заслужава. Добре му беше на завет, да не го закачат да чака щерката и едва ли не да изкара до финал мишкувайки.

# 1 327
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя Мартин, никой не може да го надприказва 😄 Само Виолета.
Дунев, пак не заслужава да е номиниран, ама Мастагара си заслужаваше, понеже има потенциал да побеждава 😄
Мартин, направо превъртя, че го надигра Мастагара.

# 1 328
Дунев продължава да е убеден, че не трябва да ходи на индивидуални битки.
Дето се вика : Като мен не ме уважаваш, уважавай ми поне ЕГНто! Първо чакахме Дъщерята на капитана, сега Старецът и морето!

# 1 329
Баш Мартин да обвини Мастагарков в интригантство, не е истина просто. 😂

# 1 330
  • Някъде в Матрицата
Продавам томаховкити на Тато ди тути капи. Грошуви ми тря'ат. TrollfaceJoyJoyJoy

# 1 331
  • Другата България
Скрит текст:
Сега дали Денислава ще успее да набута Виктория???
И Дунев да се измъкне?

Всъщност, победата на Гладиаторите беше предизвестена и заради Мастагарков, да се види колко е силно племето с него.
Ехааааа, Ралица, нямаше нужда душко, то остана ли някой да не знае, че Рълев е финалист???
Мнооооооого яко, всеки път спойлер от продукцията, един след друг.....
Не само финалист Мери .Победител искаш да кажеш Smile
Не казвам нищо, веднъж споменах за една снимка от стори на Мартин, от която си направих изводи за победителя, и тук ме разкостиха. Всекидневно продукцията ни дава жокери кой, кога, с кого, какво, промота, синхрони....стига да знаеш къде да ги търсиш, ги намираш, и ги виждаш. И си правиш изводи, дори и грешни. Разсъждавам си, драскам си, греша по-често отколкото им усещам простотиите, но те и много врътки правят този сезон, и с изненада разбирам днес, че разни хора подмятат, че чета в темата със спойлери /не знам там така ли ден по ден е описано какво следва и кой след кого Blush/.
Не, че ме интересува, щото това не е първата тема, в която пиша, хората, с които пишем от Сезон 1 знаят за какво говоря. Кой каквото иска, това да си пише, аз съм тук заради 99% приятната компания и естествено, неприятната продукция. Сериалът ми е за убиване на времето.
Та, нищо конкретно не казвам. Joy Но знам кой печели, не съм го предположила за изненада на “феновете“, до скоро пишех, че това е Калоян, а от ден едно и благодарение на продукцията знам и кой е №2. И ще съм изненадана, ако съм сгрешила. Blush

Продължавам да съм съгласна с Мартин, а Дунев е такъв мишок.....“заслужавал ли е да е номиниран“. Смех, тъжен.
Момчил дали е заслужавал? Номинациите по заслуги ли са? Дунев осъзнава ли колко е жалък

# 1 332
Мартин им обясни как е заровил томахавки с Мастагарков, за да не си ползва срещу него бонусите, а другите му ръкоплясщат и му се радват - все едно не им казва в прав текст, че това означава да ги ползва срещу тях.

# 1 333
Мартин продължава да рине дъното. Никакво уважение. А Дунев си получава заслуженото, щото като не беше той на пангара, си къткаше, вместо да подкрепи Манатарков и да ги обърнат. Денката и баба Вила под ръка и те да си ходят. За едно обаче е прав Дунев, Вила хич нямаше да го трае Мартин, щеше да е изпидуркан досега.

# 1 334
Мартин е бесен! Как хубаво му свалиха маската и лъсна истинското му лице. Злопаметен и отмъстителен

Общи условия

Активация на акаунт