💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 838
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
За първи път виждам тази игра да се играе по такъв глупав начин и от двата отбора - тези, които бяха извън тунела, стояха, гледаха и чакаха тези вътре да разчистват барикадата.Rolling Eyes
Калоян през цялото време беше с ръцете на кръста. Не че в другите битки е бил в различна поза, ама как пък не му хрумна да започне да вади летвите от външната страна.
Както и да е, син съвет е ок. Дунев се вкисна, защото знае какво следва. Ми то не може цял сезон само на почивка.

# 1 306
Айде кавгата при Старейшините да започне

# 1 307
  • София
Въй, видяхте ли Вили как куца накрая като си тръгваха.

# 1 308
Сега дали Денислава ще успее да набута Виктория???
И Дунев да се измъкне?

Всъщност, победата на Гладиаторите беше предизвестена и заради Мастагарков, да се види колко е силно племето с него.
Ехааааа, Ралица, нямаше нужда душко, то остана ли някой да не знае, че Рълев е финалист???
Мнооооооого яко, всеки път спойлер от продукцията, един след друг.....

Не само финалист Мери .Победител искаш да кажеш Smile

Но евалата добре се справи.Силен е ,не мога да му го отрека  Simple Smile

# 1 309
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дунев, какво очакваше, да си кътка и мишкува до края. Е, ми няма как да стане, хайде на съвет и на елиминационна. И те ще те номинират понеже те смятат за достоен, както ти Мастагара 😄

# 1 310
  • София
Благо има някакъв дълбок комплекс да се харесва на другите, да получава снизхождението им. Момчето го гонят дефицити от детството. С порастването нормалните хора се еманципират от тези зависимости в буквалния смисъл. Намират си партньори, раждат деца и т.н. Благо търси още първичното гнездо. Нека си побеждава, но жената, която го избере трябва наистина да прояви майчинската си страна, от която той има нужда. Което не за всяко момиче е приемливо, защото и ние търсим реална закрила, а не още едно дете в семейството.
Точно си мислех, че е най-добре да го „осинови“ някоя по-оправна булка и ако някой го напада, тя да раздава „шамари“. Момчето все пак си има някои хубави качества.
Май най подходяща в този аспект му е леля Виолета... Joy никоя друга не би се справила Stuck Out Tongue Winking Eye Този човек непрекъснато е в някаква драма. Тъкмо се измъкне от нещо и... хоп, пак в нов филм.

# 1 311
  • Брюксел / София
Денислава врещи отвратително, не се търпи!
Рълев страхотно го измисли това, да запушат супер добре входа!
Сините малко бяха във фаза: “много баби - хилаво дете”.
Доволна съм, че гладиаторите биха!

# 1 312
  • Варна
Най накрая червените да победят

# 1 313
  • София
Бушончето Мастагар го няма и сега сините хиени ще се самоизядат. Мед ми капе от сърцето Grinning

# 1 314
Дяволо, как се обръщат нещата, хе хе - сега съм за Крум в комбина с Мастагарков ☺️

# 1 315
  • Euskal Herria
Виолета е контузена, трудно ходи.
Да видим кои ще са на  елиминация - не само при Старейшините, а и неговия противник.

# 1 316
  • София
То пък защото заслужилите, комплексни играчи изобилстват този сезон, та са необходими  безброй дедуктивни методи да отсееш Рълев и другите финалисти. Trollface

# 1 317
  • Някъде там...
Обаче Мастагарков ни дума не обели за Момчил и че остана сам сред вълци.

# 1 318
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Рълев, мозъка на племето много красива усмивка има. Слабичък беше на плуването, но после беше без грешка, както винаги.
Хайде дайте сините змии, сега като го няма Мастагарков удобната боксова круша да се изядат, Дунев е на пангара и го знае.

# 1 319
  • Варна
Калоян обаче има много хубаво лице

Общи условия

Активация на акаунт