💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 845
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 260
Искам днес или утре да паднат гладиаторите, само защото ми е любопитно с гласовете на Благо какво меле ще стане 🤪😊
Ако го оставят последен да гласува ще е най-забавно. Изненадата ще е пълна като ги изсипе на Виолета, без възможност за контра
Е само тета да не извади кесиите, преди това

# 1 261
  • Другата България
Искам Момчи и Мишо да...плуват.
Калоян го загубих по трасето, но тези двамата....защо няма повече такива водни битки се чудя, това е наслада за очите дори и на тези, които не ги харесват като играчи.

# 1 262
  • София
Искам Момчи и Мишо да...плуват.
Калоян го загубих по трасето, но тези двамата....защо няма повече такива водни битки се чудя, това е наслада за очите дори и на тези, които не ги харесват като играчи.

Калоян и на мен ми се изгуби на фона на тези двамата. А това му беше единствения плюс в моята класация, вече и от там изпадна 😄

# 1 263
Искам днес или утре да паднат гладиаторите, само защото ми е любопитно с гласовете на Благо какво меле ще стане 🤪😊
Ако го оставят последен да гласува ще е най-забавно. Изненадата ще е пълна като ги изсипе на Виолета, без възможност за контра
Ама тя ако не знае колко гласа да купи, щото едва ли очаква Мастагарков да е с 3. Пък нали и той има кесия за още 3 гласа.
Но и Рълев има грошове за още 1.

*при ценоразпис 50 гроша/глас

# 1 264
Ако ѝ предложат една седмица санаториум😂

# 1 265
Ако загубят гладиаторите,  ще е заради коалиционните партньори на Рълев
🤣🤣🤣
Точно в десетката.Ама после ще каже,че са некоалиционни, а по нужда, да спасят племето.

# 1 266
  • Sofia
Искам и да ме учат да плувам! Онези двамата. Да си се плацикаме в някое басейнче Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 267
  • Euskal Herria
Кой знае по колко ще търгуват гласовете... На Рълев му искаха 30, на останалите - по 50 за глас. Wink

# 1 268
  • Другата България
Искам и да ме учат да плувам! Онези двамата. Да си се плацикаме в някое басейнче Stuck Out Tongue Winking Eye
Ти сигурно си млада, ама аз ще си остана само с гледането.
На мен и това ми е достатъчно. Blush

# 1 269
Ако ѝ предложат една седмица санаториум😂
Балнеариум 😄

# 1 270
Честно да ви кажа,Мастагарков го заобичах.Осъзнах колко му е било тежко,след като се разплака от обидите,които беше преживял тези 2-3 или 3-4 седмици.Преглъщаше ги,не екзалтира и събираше сили да печели битки.Той се отказа от удобството и храната в резиденцията ,въпреки,че май бяха 2 седмици без храна на реката,а и каза,че малко се е хранил,заради вчерашната битка. А и Въпреки,че Мартин му обеща,че вече няма да го номинира и той беше сигурен,че е така.А тука не се знае как ще е. И въпреки всичко,Мастагара избра неизвестността,глада,достойнството и  свободата.Много  ми хареса това!Е това е сила.

# 1 271
  • Някъде там...
Много мъчно ми стана за Мишо, горкият, насълзиха му се очите, че и моите.
Страхотно плуване. Heart Eyes Ако и Радо беше тук, още повече гледки щеше да има. Определено много липсва в днешната битка.

Синхроните на Рълев и Тета Виолета нещо намекват, че победата ще е червена, ми се струва...

# 1 272
Тези оприличавания на околните на "братя", "сестри", "майки" и бащи ми се виждат изключително незрели. Макар едрата си физика Благо има някакъв дълбок комплекс да се харесва на другите, да получава снизхождението им. Момчето го гонят дефицити от детството. С порастването нормалните хора се еманципират от тези зависимости в буквалния смисъл. Намират си партньори, раждат деца и т.н. Благо търси още първичното гнездо. Нека си побеждава, но жената, която го избере трябва наистина да прояви майчинската си страна, от която той има нужда. Което не за всяко момиче е приемливо, защото и ние търсим реална закрила, а не още едно дете в семейството. Прави ми впечатление, че и Рълев разнася "брат" та "брат". Но при него си звучи лицемерно. Да, тъжно е, но хората порастваме и трябва да се държим като възрастни.

Точно си мислех, че е най-добре да го „осинови“ някоя по-оправна булка и ако някой го напада, тя да раздава „шамари“. Момчето все пак си има някои хубави качества.

# 1 273
2 минути изоставяне - колкото едно наказание на Виолета.

# 1 274
2 минути изоставяне - колкото едно наказание на Виолета.
за тия уж две минути сините овързаха всички части!

Общи условия

Активация на акаунт