💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 014
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 125
Мастагарков има 150. Виолета има 200.

# 1 126
Цитат на: _Ahsokа

Срам за нацията?🤣🤣🤣 Тази група ли трябва да е нацията? И срам? 🤣🤣
[/quote
Явно се налага да поставяме знак за ирония

# 1 127
Джолева, защо се ядосваш Grinning  не го приемай толкова лично Stuck Out Tongue Winking Eye

Момчил ми е топ фаворит, да не кажа, че друг любимец нямам. Но не се притеснявам дали няма да го сготвят или дали няма да отпадне преди финал. Той показа достатъчно, за да излезе морален победител от тази игра, когато и да е това.
Ще му пожелая хубав, успешен живот и това е.

# 1 128
Момчил в началото ми харесваше повече, сега не чак толкова много.

Най-много се радвам на Рълев и Крум в момента, които горят в игрите.

# 1 129
  • Дубай
Крум и аз го преоткривам, единствено не ми харесва, че е малко агресивен.

# 1 130
  • España
От продукцията хич не са щедри към Мастагарков ! Едни мижави два допълнителни гласа и туй то . Снощи само червен екип получи ….нещо имунитет в новото племе ….туй-онуй ….няма !
Заради лично провинение и служебна наказателна номинация Виолета получи , освен , полагаемите 100 гроша и тези на Цвети , а на Мастагарков нищо не дадоха , когато се яви на служебна елиминация и отстрани Румен ….що така ?! Добре, че е физически силен , а и явно скрит пъзелист , та все оцелява !
До сега не ми се е случвало да нямам все още траен любимец в сезона ….ТамЪн някой да ми хареса и той вземе , че се издъни ….други пък с течение на времето ми стават по-симпатични ….Луда работа тази година !

# 1 131
Мастагарков има 150. Виолета има 200.

Значи обърках сметките Simple Smile.

А не могат ли да си крадат грошовете докато спят 😄😄😄

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 18:01 от cool_style

# 1 132
  • ВАРНА
Мартин каза,че чувства Денислава,"като сестра".Значи Вили ще му е,като майка.

# 1 133
Мащеха по-скоро Joy

# 1 134
Мартин и Виолета са ми на една възраст Grinning

# 1 135
Тези оприличавания на околните на "братя", "сестри", "майки" и бащи ми се виждат изключително незрели. Макар едрата си физика Благо има някакъв дълбок комплекс да се харесва на другите, да получава снизхождението им. Момчето го гонят дефицити от детството. С порастването нормалните хора се еманципират от тези зависимости в буквалния смисъл. Намират си партньори, раждат деца и т.н. Благо търси още първичното гнездо. Нека си побеждава, но жената, която го избере трябва наистина да прояви майчинската си страна, от която той има нужда. Което не за всяко момиче е приемливо, защото и ние търсим реална закрила, а не още едно дете в семейството. Прави ми впечатление, че и Рълев разнася "брат" та "брат". Но при него си звучи лицемерно. Да, тъжно е, но хората порастваме и трябва да се държим като възрастни.

# 1 136
Ох, и аз нямам търпение за довечера. Представам си Мартин "Ау, предател неден, ние му подаваме ръка, а той ни предава, а ние капитан го правим, такава чест и доверие, а той ...!" и кадър на зяпнала театрало и с невярващ поглед клакьорка.
Той Мартин е покерджия, няма да покаже толкова емоции, ама реакцията на Синята Корделка се очаква да е един път....

Отиде на кино и предназначението на стаята им - командния център 😀. Нали оттам вече щяла да се управлява играта.

# 1 137
Предните сезони знаех,коя е  "бърсачката".Сега е въпрос на време да науча, а и имам няколко
подозрения.Ама при толкова ниЗки души,няма да е една. Довечера ще видим!
Пак на някой няма да му стигне смелост  и ще прецака играта, за да си нагласи картите.😜
ПП за играта говоря, за играта...

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 18:26 от vvi

# 1 138
Тя и Вили така мисли. Леле ако го чуе:joy:

# 1 139
  • София
Ауткаста с новото си видео за понеделник и вторник

Надкастърите с обзора си за понеделник и вторник

Общи условия

Активация на акаунт