💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 833
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 275
Жорката обаче няма кой да го бие на плуването. Толкова плувци в този сезон, но един е Аквамен. 😀

# 1 276
Да ми прости Калата, но като го видя как припка към морето ме напушва смях. Изглежда като да е бил хилаво и болнаво дете и родителите му са го записали на плуване за да укрепне. Simple Smile

# 1 277
  • Някъде в Матрицата
2 минути изоставяне - колкото едно наказание на Виолета.

И това преди Калоян да влезе във водата.

# 1 278
  • София
Старейшините имат 4.30 минути преднина.

# 1 279
  • Другата България
Не ми харесва тунела на сините.

# 1 280
  • София
И Дунев се записа в златния фонд: "Тато ди тути капи". Joy
JoyJoy

# 1 281
Новото поколение използва обръщението към приятелите  "брат" за щяло е нещяло, дори и към момичета - както преди обръщението е било "копеле", "пич", сега е "брат" и "човек" 😉

Тези оприличавания на околните на "братя", "сестри", "майки" и бащи ми се виждат изключително незрели. Макар едрата си физика Благо има някакъв дълбок комплекс да се харесва на другите, да получава снизхождението им. Момчето го гонят дефицити от детството. С порастването нормалните хора се еманципират от тези зависимости в буквалния смисъл. Намират си партньори, раждат деца и т.н. Благо търси още първичното гнездо. Нека си побеждава, но жената, която го избере трябва наистина да прояви майчинската си страна, от която той има нужда. Което не за всяко момиче е приемливо, защото и ние търсим реална закрила, а не още едно дете в семейството. Прави ми впечатление, че и Рълев разнася "брат" та "брат". Но при него си звучи лицемерно. Да, тъжно е, но хората порастваме и трябва да се държим като възрастни.

Точно си мислех, че е най-добре да го „осинови“ някоя по-оправна булка и ако някой го напада, тя да раздава „шамари“. Момчето все пак си има някои хубави качества.

# 1 282
Охх този Димо.Добре ,че е той да разведри обстановката Sweat Smile

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 21:15 от *Аня*

# 1 283
  • София
Фифо е номер 1 тук.
Има най-чистото технически плуване, защото е брусист. А и е бивш спасител и за това когато трябва да се бута или тегли нещо е страхотен.
Миналата година победи Георги в една подобна отсечка, а даже стартира малко след него. Жоро се затрудни с частите. Както и днес участниците, включително и Мишо и Момчил.

# 1 284
Обаче идеята на Рълев да запушат входа и да може само един да влезе, може би ще се окаже по добра. Не знам. Ще видим.

# 1 285
Раздвоена съм. За сините ли да съм, заради Момчил или за червените, заради Мастагарков. Да ги съберат заедно, да не ми усложняват живота 😃

# 1 286
Да ми прости Калата, но като го видя как припка към морето ме напушва смях. Изглежда като да е бил хилаво и болнаво дете и родителите му са го записали на плуване за да укрепне. Simple Smile
ААА на мен асоциациите са ми съвсем други...🤣🤣

# 1 287
Раздвоена съм. За сините ли да съм, заради Момчил или за червените, заради Мастагарков. Да ги съберат заедно, да не ми усложняват живота 😃
Да дадем Вила на сините

# 1 288
  • Другата България
“Къщичката на розовото прасенце...“ Joy
Аз пак съм за Димо.

# 1 289
  • София
Грешна стратегия на Момчил според мен.
Ако сините изобщо бият ще е само заради голямата преднина.

Общи условия

Активация на акаунт