💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 763
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Euskal Herria
Колко отношения и позиции ще се променят, след като сега се гледат по синхроните... Simple Smile

# 1 396
Марто бесен, че Мастагарков им развали играта Simple Smile

# 1 397
  • Някъде в Матрицата
Мартин в момента да не говори срещу огледалото? JoyJoyJoyJoy

# 1 398
Мартин за себе си ли говори ?Sweat Smile

# 1 399
  • Другата България
Джоли, сега е момента да НЕ ми изпратиш ЛС Дунев до къде стига, щото аз надали ще го издържа още много този плъх. И тук е момента да си върна думите назад за Денислава, която очаквах да не “пее“ с Мартин, а да е ЗА Дуньо заради мама. Опроверга ме. Това не го очаквах, първа червена точка за Дени. Мислех, че ще се обърне срещу Виктория.
И първа черна точка за Момчил. Прекалено беше това със самопредлагането. Няма защо да се превръща в Мастагар №2. Зрителите не харесват мъчениците.

# 1 400
Последните думи на Мартин.Моля, някой да ги "отсече"

# 1 401
Дунев, като ще перЕш, да ти дам тука и мойто прани! Че и аз днеска нИ съм се прала!

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 21:56 от Anhela_a

# 1 402
Мартин полудЕ, заради разкритията, които направи Мастагарков. 🤣🤣🤣

# 1 403
Мартин и Виолета са лика-прилика. Не могат да си признаят, когато някой ги е надиграл в собствената им игра, а почват да обиждат.

# 1 404

Мишо и той започва да ме дразни нещо и как светна и се изпълни с гордост като чу от Мартин, че му е най-близък.

И на мен ми направи лошо впечатление. Намери и той да се гордее с такова "приятелство"
Мартин описа много подробно собствената си персона 😀

# 1 405
За мен това беше много смешен и лицемерен съвет от всички. Joy

# 1 406
Казах ви,че Михаил и брат му не струват.Остана с отворена уста Мишко след като Момчи го номинира.Мишкува

# 1 407
  • Пловдив
Мартин обаче как добре описа себе си, баш в десетката.
Точно, и аз това си помислих.

# 1 408
  • София
Оле, Краси, а той Мастагарков не знаеше преди всяка битка, че той е номиниран при загуба? Значи щом при наличието на Виолета и Мартин, най-най-най-противният човек в племената е Дунев...смятай...

# 1 409
  • тук и там
Марто идеално описа себе си..Ха-ха,и аз нямаше как да намеря по-точни думи за него.

Общи условия

Активация на акаунт