💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 535
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Другата България
Blush
Всъщност, точно така стана.
И този “ход“ на Рълев, по-скоро поведението му в онзи момент при онзи разговор го издигна малко в очите ми, стратегически.

# 1 666
Рълев каза, че всяка ситуация има две страни и той не знае другата страна. Не е казал, че си заслужава тормоза, отделно, че той изобщо не е наясно на какъв тормоз е бил подлаган Благо. Той знае само факта, че цяло племе е против него и е нормално да каже, че има и друга страна на монетата и може да има причина всички да не го харесват. Няма как да знае, че всички са безгласни букви и следват измисления вожд Мартин.

Ама такъв факт няма. Категорично не е цяло племе срещу Благо. Защо Рълев така си вади от контекста и от някакви хаотични набързо споделени моменти от Мастагара?
Самият Благо каза, че всички са срещу него, смотолеви, че е получил подкрепа само от Момчил. Редакторите питат Рълев какво мисли и той казва, че ситуацията има две страни и не е чул втората. НЕ съм чула да е казвал, че си заслужава тормоза, както сте казала. Ако го е направил, разбира се, че не е ок.

# 1 667
Аз се чудя Мастагарков, който на всички всичко си казва, че и без да го питат, как успя да скрие това че го бива в пъзелите. Наистина супер бързо нареди пъзела на елиминационната битка.

# 1 668
Дунев за втори път в шоуто да пита може ли да върне грошувити...ъъъ гласа си за Момчил и да го даде на Мартин, че не е разбрал. Wink
нелеп момент Rolling Eyes

# 1 669
А Дунев 50 или 100 гроша има?

# 1 670
Ако се напънем, ще намерим: примерно първия му разговор с Вили: 'ама ще трябва да жертваме Радо'. Рълев: 'добре, но да знаеш, че аз не мога да гласувам за него.' Не стана с елиминация, но на практика почти стана по сценария на Виолета със съгласието на Рълев!
Е, това може и за тактика да се приеме, тъй като реално не се случи, въпреки че Рълев заигра с Виолета.
Относно капитанството - силно желание на Радо.
Всичко е чисто.

# 1 671
Сега е ред на нашия Момчи да влачи на буксир тази групичка паразити към финала. Rage
След като дотук Благо им разчистваше пътя към Обединението, за което не само не получи благодарност, но откровено му се подиграваха и го правеха на луда калинка.
Има едни 4-5 търтея от Старейшините, напълно излишни и несъстоятелни, които ще се добутат до финала на гърба на бушони, като Благо и Момчи, удобно полегнали на една кълка в Резиденцията, докато кроят пъклени планове кой ще иде на елимация или капитанска да им спаси страхливите, неподготвени дупета. Rage

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 13:52 от sineva 1

# 1 672

За мен Рълев въобще не е бял.
Марто и да играе, нервните тикове на тялото му го издават. Рълев е друг модел, овладял външните признаци. Там очите гледам аз, те ми (го) говорят. Особено вчера как вдигна ръчица, да подскаже, че той е измислил къде да се сложи бурето. И очите...

На мен Рълев ми допадаше преди да вземе властта от Крум. След това си показа цялата същност, че се е притаявал, за да оцелее до този момент.
На мен ми направи впечатление, когато говори за грошове ( независимо негово или чужди), че чак слюнки ще му потекат от устата. То всеки обича да има пари, но за някои хора те са самоцел и много им личи когато говорят за това.
Лично наблюдение, не държа да съм права 😀

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 13:16 от mery_poppins1

# 1 673
Аз се чудя Мастагарков, който на всички всичко си казва, че и без да го питат, как успя да скрие това че го бива в пъзелите. Наистина супер бързо нареди пъзела на елиминационната битка.
То пък точно този пъзел да не го знаят, който и на кастингите го дават, означава, че само на физика са заложили.

# 1 674

50 - къта си ги от първото капитанство, ехеее кога беше то.Smiley

Конспиративно Wink Крум и Мастагарков са пловдивчани, футболист и съдия. Кажете сега? Играли ли са мачле заедно и пили ли са кафе на изхода на Пловдив? Smiley

# 1 675

Конспиративно Wink Крум и Мастагарков са пловдивчани, футболист и съдия. Кажете сега? Играли ли са мачле заедно и пили ли са кафе на изхода на Пловдив? Smiley
Май първа-втора седмица беше това капитанство. Тотално съм го изключила Grinning Вярно, че си взе грошчетата, ако успеят да помогнат на Николче. Heart

# 1 676

Според мен това е сто процента сигурно и доказан факт. Крум и Мастагарков са си обещали да играят заедно още от първи сезон на предаването!!! Те всъщност са баджанаци - гаджето на Крум и балъдъзата на Мастагарков са сестри, а втора братовчедка на Мастагарков е кума на свакото на Крум. Лелята на Крум е учителка в първи клас на Мастагарков!!!
Само ни лъжат! Овързали са се като свински черва! Imp

# 1 677
Че кой намира Рълев за съвсем бял?! Съвсем бели са само зъбите на Мартин и то е вероятно заради фона от тъмна брада. Рълев е далеч от излъчването на герой - спасител, каквото епизодично витае около Момчил, но пък играе последователно и почти без интриги се възползва от ситуациите, в които го поставят Игрите. На пук на очакванията, че щял да предаде Радо, не го направи. За тези, които още се съмняват, препоръчвам подкаста на Ивка с Радо. А ако някой оспорва страхотното му представяне на терен, значи е съвсем субективен. И всичко това - на фона на малко и без излишни приказки. А вчера, когато Ралица попита чия е била идеята да сложат варела в началото, той дискретно вдигна пръстче, не се би в гърдите.

# 1 678
  • Някъде в Матрицата
Гарганела, как не се светнАхме за навързването по-отрано? Joy
Крум, Мастагарков, Дуньо и Гатю - по пловдивска линия; Радо, Мишо, Калоян, Ива - по плувна линия; Рълев, Елвиса, Дени, Вили - по дентална линия; Оряшкова, Ситнилска, пак Дунев, пак Радо, Цвети - световно-шампионско-медалска линия. Мудева, Радев, пак Калоян, Моника - моделска линия.JoyJoyJoy
И още линии и свързвания има. цяла паяДжина. Trollface

# 1 679
Добре, признавам, че Рълев в игрите е изключително добър, както и Дени и Крум, но неговото нагаждачество много ме дразни. Предпочитам поведение като на Радо – Аз съм такъв и няма да се променям, защото ще имам изгода от това. Едно е да  премълчаваме, за да не се нагнетява излишно напрежение в племето, друго е да ходим да се подмазваме и снишаваме пред враговете, а после като имаме възможност да им го върнем. Злобничък е Ръльо.

Общи условия

Активация на акаунт