💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 530
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 680
Теди, Рълев, Димо и Ралица са свързани по актьорска линия Grinning

А Гатьо, Мастагарков и Цвети - по шаранска Joy

# 1 681
абе не е бял рълев, не е ....

# 1 682
Теди, Рълев, Димо и Ралица са свързани по актьорска линия Grinning

А Гатьо, Мастагарков и Цвети - по шаранска Joy

Хе хе.... зодия рибкиии

# 1 683
Не знам какво имате предвид нагаждачество. ФормАта изисква все пак някаква адаптивност, дори и Радо прояви такава. Все си мисля какъв ли щеше да бъде пътя на Рълев и Радо, ако Гатьовата чета не беше създадена още след първата (брачна) нощ.

# 1 684
Може би ще взривя темата, но на мен Рълев ми е в графа-нелицеприятен по съвкупност от критерии. Идеално пасва профилът му според моя прочит от видяното и чутото, дори над режисираното, да гравитира около Мартин.
За мен Рълев въобще не е бял.
Марто и да играе, нервните тикове на тялото му го издават. Рълев е друг модел, овладял външните признаци. Там очите гледам аз, те ми (го) говорят. Особено вчера как вдигна ръчица, да подскаже, че той е измислил къде да се сложи бурето. И очите...
Рълев може и да е всякакъв в реалния живот, но в показаното до момента в играта е бял. Аз мога и да съм подозрителна към него, защото нещо в поглед или осанка не ми харесва, но реално не мога да базирам чувствата си на някакво конкретно събитие. Което означава, че може и да бъркам.

Аз не съм подозрителна и не ме касае навън какъв е. Оценявам го само по игра в предаването. И нямам чувства, но пък има достатъчно събития, които ме карат да го виждам черен, а не бял. Прекрасно знам защо за мен е черен, не е просто някакво имагинерно усещане и да не знам защо така. И не коментирам външен вид, а поведение и действия.
Извън това иначе отчитам физиката му и справянето му в играта.

# 1 685
Много ще се зарадвам ако довечера бъде номиниран Крум, най-накрая. Получи си всички възможни поддръжки от продукцията и е време да го оставят да играе сам. Скатаваше се от номинации, не по-малко от Дунев (добре, че веднъж реши да го играе на чест, та да се отсрами с една номинационна).
Както писах очаквах да завъртят нещо в опит да остане Цвети, защото срещу Рълев нямаше да има шанс дори и с две вкарани топчета предимство. Така и стана.
Затова показаха нарушението с Вили. Иначе видяхме постоянен обмен на информация, напълно ненаказан - например Калата и Благо (на тях даже им сбъднаха желанието).
Както очаквах веднага компенсираха отпадането на Цвети с Мастагарков, заради предполагаемата задруга с Крум - и така все му запълват липсващите парчета. Ако бяха дали капитанство на Мастагарков, щеше да е поредното явно вмешателство в полза на Крумовата коалиция (да не забравяме, че веднъж вече получи капитанството си незаслужено и обърнаха играта така).
Този път поне му дадоха само изравняване на силите.
Битка между Крум и Дунев ще ми е интересна. Равностойни са. Дунев е техничен и комплексен, Крум е бърз и комплексен. Ще има значение предимството при кого е. Според мен, Крум ще избере Мастагарков, а Дунев ще заложи на Момчил.
Ще стане много интересно при такъв развой. Много се надявам!

Дунев ще бие Калоян, Теди или Вили. Ще е безинтересно.
Ако сините паднат смятам, че ще номинират Оряшкова (и тя ще падне) или Вики (тук вече може да е по-интересно).

# 1 686
  • София
Мартин реагира точно като Виолета, когато някой не им се подчини… вадят камшика и до кръв😬

Само искам да кажа, че ако Мастагарков успее да елиминира и Виолета и Мартин в играта,…не че шапка ще му сваля, ами и ще му се поклоня😎

# 1 687
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Айде стига вече с този Радо и това плуване, не гледаме Игри на Плуването, а както видяхме и днес плуването нищо не реши в крайна сметка, въпреки смазващата преднина на сините, за които си викам от началото. Жалко за стратегията с гредите.

На мен ми се гледат раздаващи се и качествени кадри на терен. Дали ще е Радо във водата или Рълев на сушата,или Момчил на дълго трасе, за мен такива играчи правят качествен сезон.
Дали ще спечелят или не,това не е приоритет,това е резултат.
Ти какво предлагаш? Скандали и селяния ли да гледаме.

# 1 688
А Дунев 50 или 100 гроша има?

50 - къта си ги от първото капитанство, ехеее кога беше то.Smiley

Конспиративно Wink Крум и Мастагарков са пловдивчани, футболист и съдия. Кажете сега? Играли ли са мачле заедно и пили ли са кафе на изхода на Пловдив? Smiley
Според мен това е сто процента сигурно и доказан факт. Крум и Мастагарков са си обещали да играят заедно още от първи сезон на предаването!!! Те всъщност са баджанаци - гаджето на Крум и балъдъзата на Мастагарков са сестри, а втора братовчедка на Мастагарков е кума на свакото на Крум. Лелята на Крум е учителка в първи клас на Мастагарков!!!
Само ни лъжат! Овързали са се като свински черва! Imp

Сега прочетох, че Мастагарков още играе - в Марица Пловдив. Постът му е нападател. Няма лошо, даже ми говори доста добре за него. Няма начин да не се познават с Крум, дори да са си близки. Но те какво са виновни - продукцията ги е взела. Освен това България вече стана мноооого малка, хората се познават, когато нещо ги свързва. У Мастагарков може би най-много ме кефи в играта му това, че се свърхмобилизира, когато му водят. Дано продължава все така. Ще се получат още доста ефектни битки. Както и не е глупав, а е разговорлив добряк, който задържа по-малко в себе си и иска да споделя. Момчил ми беше първия любимец, все още е, но малко темерут го дава социално. Момчил е много добър лидер и определено е подходящ за лидерски позиции навсякъде в живота и в кариерата. Дано да има кой да го оцени, но зависи дали ще се вмести в конкретните фирмени или организационни концепции. Затова ми се иска той да спечели игрите и да вложи парите в нещо по-значимо от сватба, апартамент, екскурзия или зъболекарска практика. Хора, които имат качества над средното ниво, но са аутсайдери, постигат нещо по-голямо именно с малко повече късмет и с попадане на точното място в правилното време.

# 1 689
Вчера най-добро плуване направи Мишо, след това Момчи. Калоян плува, ама като го видя да перка и да маха неориентирано с ръчички влизайки в морето и ми се губи от всякъде.
Мен обаче не ме впечатляват професионалните плувци, за тях е ясно, че плуват, затова вчера най-много ме впечатли плуването на Дунев, досега не го бях забелязал, вчера бе изключителен и по бърз от прехваления Рълев.

# 1 690
Хайде, крайно време беше Дунев да иде на дуел! Доволна съм! Мартин тотално изпада - вече не може да се прикрива зад шеги и хапливи коментари, а е откровено озлобен.
Харесва ми ако Мастагарков играе с Крум и Калоян - ще има истинска интрига на червен съвет. Честно казано очаквам тази седмица да отпадне Теди.

# 1 691
Айде стига вече с този Радо и това плуване, не гледаме Игри на Плуването, а както видяхме и днес плуването нищо не реши в крайна сметка, въпреки смазващата преднина на сините, за които си викам от началото. Жалко за стратегията с гредите.

На мен ми се гледат раздаващи се и качествени кадри на терен. Дали ще е Радо във водата или Рълев на сушата,или Момчил на дълго трасе, за мен такива играчи правят качествен сезон.
Дали ще спечелят или не,това не е приоритет,това е резултат.
Ти какво предлагаш? Скандали и селяния ли да гледаме.

И аз предпочитам да гледам красиви изпълнения на арената. Плувците в сезона е удоволствие да ги гледаш във водата. Същото и за хората които летят по трасето на сушата или които редят пъзели.
Винаги ще обръщам внимание и ще хваля хора, които са талантливи и имат умения.

# 1 692
  • SF
За мене също е огромно удоволствие да наблюдавам стилно плуване от профи плувци. Харесах играта на Дунев и това, че реагира на Мартин. Ако беше такъв от самото начало, щях да съм му фен.
В трети сезон Неделчо беше плувецът на племето, но... далече, далече от стил. По-скоро беше като вентилатор във вода, - бързо, но смешно.

# 1 693
В снощния епизод Дунев плува по-зрелищно и на моменти и по-бързо от професионалиста Калоян.
Всъщност, доволна съм, че най-сетне Дунев е номиниран, но искам още да го гледам на терен.

# 1 694
  • SF
Оооо, да, аз също искам той да думне опонента си.
Само това да не е Момчил или Мастагарков.

Общи условия

Активация на акаунт