💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 317
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 040
В рубриката "Пожелахте да видите" имаше заявки от ценителки на елегантното подтичване на Калата.

ето го 3 пъти по-бавно за да се види в целия му  блясък:

Скрит текст:

# 2 041
Аз имам три теории за снощната битка.
1. Последните трима в червената лодка саботираха. Вила заради щерката, Крум и Калоян за съвет, на който да изхвърлят някой от коалицията на Вила.
2. Както вече писах, продукцията издаде нареждане червените да паднат. В началото и те гребяха заедно, но после рязко едни само се возеха, а други гребяха разнопосочно. Това след като Мимето едвам додрапа по въжето.
3. Може би участниците вече знаят кой ще вземе чека и не си дават много зор. В някои от тях явно се вижда, че не "горят" в битките както преди. До това ме навеждат и думите на Момчил, че много му се играе, иска да играе. Досега ясно се видя, че той е влязъл наистина за игрите, не участва в заговори, скандали и интриги.
Тази моя теория ще се потвърди или опровергае, като видим и в следващите игри дали ще се запази тази апатия у някои от участниците.
За Оряшкова и Дунев почти съм сигурна, че са влезли с уговорени хонорари. Затова не им си излиза от игрите, стоят там колкото си може повече, за да вземат и повече пари.

# 2 042
Еее, бавното подтичване на Калоянчо кърти, достойно е за заглавка на начална страница!

Относно Моника, да се включа с мойта лепта в спора. Мен също ме дразни, когато се забравят детайли и в един момент едва ли не хора биват изкарвани бели. Та, Моника малко преди номинацията на Мартин много яко се замисляше дали да не гравитира около Виолета, която пак и говореше за женска коалиция. Също така на синхрони твърдеше, че иска да си има своята независимост, а не да е твърдо с някой. Нещо в този дух беше. Обаче като я нарочиха, изрина пейзажа с женско намилане защо Благо трябвало да я спаси, че и бил дал дума.

# 2 043
Предстои една "битка" която, винаги повтарям трябва да се забрани с лекарска заповед.
Товарят те като муле.  Много ма много ми е интересно кое муле ще натовари повече торбички ако се срещнат чичото vs лелята.    Joy

Майтапа настрана - въпросното състезание нито е интересно, нито е безопасно. По-скоро е мъка за гледане.
 Някоя дискова херния може да остане за цял живот.

# 2 044
  • София
Не съм убедена, че продукцията е наредила на червените да паднат. Ако искаха, можеха спокойно да оставят Виолета да се качва и слиза с пояса сама, без да ѝ помага Рълев, и щяха да натрупат половин час изоставане.
Вчера също бяха доста вяли в изграждането на "тапата", голям контраст със сините. Просто толкова си могат според мен.

И аз никак не харесвам това състезание за предимство с товаренето. И здрав да си, ще си повредиш нещо.

# 2 045
Някакси си очаквах повече от представянето на Мишо чисто в социалната игра.
Вярвах,че той е по-мислещият брат, ама и на него му е удобно някой друг да дирижира събитията, а той да върви с оркестъра, не му стиска да е обособен като Момчил.

Иначе,в битките ври и кипи, като физика има наистина чудесно и хармонично тяло ( и сега като захрани пак има с какво да плакнем окото ), плуването му е удоволствие да се гледа, жалко че излъчват много малко кадри отвисоко дават 😤

Момчил също е фантастичен плувец, има невероятна невероятна лекота и елегантност в техниката му. 🏊

И така гледайки Мишо и Момчил, не мога да повярвам,че и Калоян се води плувец, честно това момче ми е толкова вяло,безлично,некоординирано,че няма накъде повече.

Един Рълев снощи беше по-бърз във водата, а "гребането" или липсата на такова отзад на лодката даже не е за коментар.

Време му е да си ходи, имаше чат-пат добри резултати в някои игри Калоян, ама освен за част от коалицията на Крум за друго няма с какво да допринесе.

# 2 046
"Как бием? "
"С разлика"

Много бързо забравиха за вчера Joy

e какво вчера ? във физическат части вчера ги биха с разлика от 5-6 минути, това, че ония се справиха по добре с въжето е съвсем друго нещо.
Днес във водата пак с половин обиколка разлика, добре, че сините имат по "тежката" Оряшкова на която разбираемо елементите по гредите и въжето са и по трудни, че да наваксат. После в гребането да не говорим от (-1) обиколка до (+1) направо го унищожиха.

Жалки червени, браво на сините, мачкай бутаните червени Simple Smile

Играта вчера не беше само физическа.  А и щом накрая са паднали, значи са паднали(доживях, да звуча като Божинката)
Така, че да не се възгордяват толкоз.  Joy

# 2 047
  • Варна
Мен ме впечатли Вили - "Не е вярно, че бяха по-добри от нас, просто ние днес...." Някакви изсмукани от пръстите коментари в тоя дух.

# 2 048
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Сякаш вече ги разбирам играчите. За какво му е на някой изобщо да се пъне, да мисли стратегии, да вкарва мисъл и да прави коалиции. Продукцията в лицето на Ралица веднага ще се намеси и ще издаде всичко. Този сезон е безумие просто, не им е работа да се бъркат по такъв начин в играта на участниците. Значи не е състезание, не е тв шоу, а мъпет театър където кукловод пред погледа на зрителите просто мести едни кукли.
Тазвечершната битка с тежести е излишна, глупава, скучна и застрашаваща здравето на мъпетите (пиша го не с подигравка към хората съгласили се да влязат в "състезание", а като упрек на този зле скалъпен от Фродо и джуджетата театър). Не ги е срам, за толкова всевластни се взеха.

# 2 049
Още едно от поредицата ми непопулярни мнения. Недоволството на Мудеви си е много на място. Румен вижда , че участва в нагласен конкурс , с предварително избран финалист и реагира срещу тази стъкмистиката. И тук съм съгласна , че са глупави с Мудева да афишират и протестират.Навеждаш глава и чакаш реда си , стискаш палци да не те орезелят докато си тръгнеш и даваш курбан ,че си се спасил. Продукцията действа по методите на Мартин. Покорно трайкаш да ти дойде реда. Жалкото е , че сега натиснати от "любовта на народа" , който хем вижда режисурата , хем не вярва на "ушите" си , им се налага да се извиняват и да признавт , че са вещици.
Цялото разковниче на проблема е в това - дали участниците предварително са били наясно , че играят в сериал. Или са го разбрали в последствие , а на самите тях им са били втълпявани надежди за шанс на финала

# 2 050
Не съм убедена, че продукцията е наредила на червените да паднат. Ако искаха, можеха спокойно да оставят Виолета да се качва и слиза с пояса сама, без да ѝ помага Рълев, и щяха да натрупат половин час изоставане.

Глупости са разбира се. Значи по средата на играта Димо нарежда СТОП, всички гладиатори при мен, няма да си давате зор, по сценарии днес губите. То бива развинтени фантазии ама чак пък толкова.

# 2 051
Знае се, че игрите се преиграват, та колко му е и това да се случва. Вече нищо не би ме учудило.

# 2 052
Не съм привърженичка на конспирации и не ми идва отвътре да мисля, че им е наредено на червените да паднат, но много странна беше играта им във втората част. На лодката бяха трагични, някои хора въобще не гребяха. Или беше нарочно, или се бяха предали, или... и аз не знам.
Но беше странно, да.

# 2 053
  • София
Имам предвид, че според мен Марто не е такъв на живо, но това никой от нас няма как да го знае. Човекът играе играта, това не означава, че се държи така с подчинените си както се пише навсякъде Grinning  но както казах, никой не го познава и не знаем какъв е навън. Според мен е добряга, просто иска да е най-умният вътре и не търпи провал Grinning.

Дон Мартин Нервозионе Логереяоне хич да не хаби този този невероятен актьорски талант, ами да стяга куфарите и да ходи отвъд океана да обира Оскари. Trophy
Който си го може - си го може.
Дали червените ще имат достатъчно акъл да пратят другата, заслужаваща Оскар, актриса на елиминация?

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 09:16 от Vesika

# 2 054
  • София
До третата обиколка имаха преднина Гладиаторите. След това изведнъж спряха да играят и "забравиха" как се гребе. Не вярвам на такива грешки Grinning

Днес на Краската сигурно ще му изпратят Теди за по-лесна победа, че нещо бая се беше сдухал.

Общи условия

Активация на акаунт