💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 648
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 055
Знае се, че игрите се преиграват, та колко му е и това да се случва. Вече нищо не би ме учудило.

Ако наистина се случва мотивацията за игрите ще е с отрицателен знак. Ще си проличи много повече от това, което виждаме в момента.

# 2 056
Дори и Мудеви да са били разбрали, че участват в сериал, това не обяснява злобата им към Момчил точно. Той не е бутан от продукцията.

# 2 057
  • Брюксел / София
Понеже чета и темата за спойлерите, а и гледам театъра, който ни представя продукцията, мога само да посъветвам хората, който поддават на “запиши се на кастинг” да гледат и мислят внимателно преди да го направят. Знам, знам, че всеки като гледа от дивана си казва, абе тия участници са много глупави, на мен това няма да ми се случи, мен няма да ме изиграе продукцията, аз съм по-хитър и по-умен, и ще ги размажа…Ама, ето на, вече 5ти сезон се прецакват качествени играчи и се правят за смях в полза на зле подготвени връзкари!

# 2 058
Не е лошо човек да има фантазия, въображение. Въз основа на това, което вижда, наблюдава, мисли, си създава някаква теория. Дори да има в нея и доза фантазия не я прави автоматично невярна. Вярна или грешна, времето ще покаже 😀.
За мен е по-важно да не се приема всичко наготово, двойнопредъвкано според моралните ценности на продуцентите и изплюто, а на нас да ни остава само да гълтаме като шарани и да храносмиламе.
С доза фантазия и въображение човечеството е вървяло напред 😀

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 09:41 от mery_poppins1

# 2 059
Значи, когато някой спечели капитанска, отпращат противника, за да не знае какво са му предложили и какво е избрал. А като се прибере, сам избира дали да каже на племето всичко и ако е лична облага, дали да уточнява каква, колко грошове е взел, дали да каже за всичко спечелено и тн. , с цел да има свободата да използва стратегически - благодарение на този елемент-изненада Мартин се уплаши от незнанието на мастагарковите предимства и реши да заравя томахавки.

Но идва сега този съвет, и изведнъж всичко това заминава на кино, понеже продукцията разкрива кой колко грошове има и какви други стратегически предимства има (и те престават да са стратегически) .  

От рекламата на епизода не се разбира дали имунитетът на Рълев все пак остава в тайна (и ако да, защо).
А той кога има право да го ползва - когато реши или както гласовете на Мастагарков при първа възможност?

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 10:02 от cool_style

# 2 060
Точно за имунитета на Рълев се сетих - вероятно и за него ще кажат, иначе е много тъпо.

# 2 061
Точно за имунитета на Рълев се сетих - вероятно и за него ще кажат, иначе е много тъпо.
Той, Рълев, го обяви още след шегата с Крум. Не е тайна.

# 2 062
Говоря за съвета довечера. Мастагарков дали са го информирали?

# 2 063
До третата обиколка имаха преднина Гладиаторите. След това изведнъж спряха да играят и "забравиха" как се гребе. Не вярвам на такива грешки Grinning

Днес на Краската сигурно ще му изпратят Теди за по-лесна победа, че нещо бая се беше сдухал.

Мда. Да не му се разваля емоционалния комфорт на човека, нека е спокоен, ненапрегнат.

# 2 064
Ох, ама моля ви се. Като си говорим за бутани играчи и нагласени неща, Румката, вкаран с парашут, за жертва ли ще го имаме? Съвсем автентично Мудева си призна, че целта ѝ е била кротичко да му поднесе властта в племето, съвсем спонтанно той си каза кой за какво му трябва, съвсем непринудено се нацупи на всички, вкл на Мудева и Оряшкова, разбирайки, че не споделят неприязънта му към Момчил, съвсем откровено си заяви, че жените са взаимозаменяеми. Никаква намеса от страна на продукцията не би извадила чак такъв артистичен талант.

# 2 065
Рълев нали показа рога на изобилието като се върна от кастинг битката. Имам спомен, че на масата го постави и обяснявайки глад за племето при загуба, имунитет за един съвет при победа на залога - спечелил е залога.

Много подло да издадат на Мастагарков тайното предимство, но след като бутаха Мани в трети сезон, сега ще носят на носилка Вили...

# 2 066
  • SF
Много ми е грозно това насосване от водещите пред строя. Вчера защо им беше това скандалче преди битката между Мартин и Мастагарков. И Ралица седи и слуша, а накрая им се скара, че се карат.
Отвратително ми е. Тази тенденция Ралица да порти какво става из отборите, сякаш е двойно и тройно засилена.
Да видите, че наистина се търси само сеир, пардон! - сблъсък на характери - и кавги.

Всщност идвам да си задам въпроса, но не се стърпях да нахейтя Ралица и Димо за преднамерено поведение.
Какъв плувец е Калоян???? Мога да излъча поне четирима, които плуват по-добре - по-стилно, по-бълзо, по-красиво и по-ефективно от него.
Петима. Вики също.

# 2 067
Дунев се жалва, че Мартин ако паднат ще прати срещу него силен играч като Момчил или Мишо. Дунев, Дунев.... ти защо гласува срещу Момчил на последния съвет? Мартин колкото и да е зъл е прав за доста неща.
Вили е супер подута, след Гатьо, който беше станал като мишелин продукцията се гаври с участниците да ги остави на реката вместо на стопанството.

# 2 068
Ако ме питат кой рано отпаднал участник бих искала да гледам как би се развил по-дълго, то това е Васил. Нелепа му бе контузията. Малшанс. Щеше да е сериозен трън в гащите на Мартин сякаш.

Според мен щеше да същият като Момчил, тих и обран, да наблюдава отстрани,нямаше да е шумна опозиция,щеше да си гледа битките и да страни от стратегии и коалиции.

На двамата с Момчил щеше да им е достатъчно да са заедно, друг не им трябва и не биха се правили на маймуни, за да привлекат някого към техния отбор.

# 2 069
То за Дунев щеше да е май по-добре да не е кон с капаци, ами да се съюзи с Благо и Момчи и можеше да обърнат играта. Сега се прави на изненадан, че Мартин му е скроил шапката.

Общи условия

Активация на акаунт