💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 298
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Другата България
Joy
А аз наистина се чудя как е възможно при все, че вече не остана човек, който да НЕ знае #КОЙ е победителят в сериала, при все, че не минава епизод, в който Ралица и Димо да ни го напомнят с геройски оди на възхвала /дори и заслужени/, при все, че от същите Ралица и Димо се “стреля“ по Момчил постоянно, и то с изсмукани аргументи в повечето случаи, при все, че и играчите имат респект от него като силен и честен такъв, и най-вече - при все, че вероятно все още не сме видели всичко, та на фона на това все още има /макар и единици/, които твърдят, че Момчи е “пазен“ от продукцията! Joy А най-забавно е това, че “го скатават“ срещу “опасни и непредвидими съперници“. Интересно кои ли са тези съперници......Sunglasses
Донякъде е разбираемо - всеки вижда това, което има в себе си като манталитет и разбиране, и в синхрон с персонажите, които харесва. Ама добре е и да бъдем реалисти все пак, дори за малко.
Все едно аз като не харесвам Дунев и съм сигурна, че го пазят за последния етап, да твърдя, че снощи не се представи добре на битката, и че не се представя добре по дефолт /физическа част/. Или пък като харесвам Мартин заради стратегическото мислене и ролята на злодей, да твърдя, че одобрявам отношенията му с останалите, па макар и да е прав и да е по сценарий в повечето случаи.
Добре е да разграничаваме тези неща, или поне аз съм се научила да го правя. Иначе се оставяме да сме като тях - продуцентите.

# 2 101
Трети епизод битката е яко водна. Тези телевизионни илитерати чакаха световния шампион по плуване да отпадне, за да подкарат битки с много плуване. Rage
Каква гениална творческа мисъл?!
Какъв невероятен телевизионен похват?!
Ако имаш Кубрат Пулев във формата логично е да го караш да играе балет, а не да маа крошета Nerd
Ако имаш Ша`Кари Ричардсън никакво бягане, тичане и тем подобни занимания. Само тръткане по диваните и да ходи на кокили за разнообразие.
Ако хванат Божинката никакви битки с топки и подобни компоненти със стреляне и оцелване, само пъзели до дупка или до припадък на участника иначе не се брои. Никакви си наказания за време за Божигол, ще реди пъзел и шЪ рИве! Satisfied

Как ще дадеш на световен шампион по плуване да ми плува в морето?! Абсурд! Друго си е да плува Марто и да демонстрира това снажно тяло в морето! Същински Нептун! Гледка не подлежаща на пропускане! Smiling Imp

Какви титани на реалитата се извъдиха наШТе?!
Какви гениални идеи раждат кратуните ми и каква невероятната им реализация демонстрира екипа им.
Красота! Прелест! И респект!
Неповторими в световен мащаб! България тясна е за техния талант и творчески гений!
Евала, пичове!

Истински корифеи са фродо и тъпарев. Уникуми!
Поклон пред тези великани!

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 14:56 от sineva 1

# 2 102
Довечера Баба Вила ще си купи един глас и Рълев ще решава. Ще се усети, че иначе гори.

# 2 103
  • София
Довечера Баба Вила ще си купи един глас и Рълев ще решава. Ще се усети, че иначе гори.
Искаш да кажеш, че Ралица ще й подскаже

# 2 104
  • София
Вили като си купи гласове няма нужда Рълев да решава.

# 2 105
Дунев се справя и не знам, защо приема драматично номинацията. Нелепо е, нали не си е мислил, че е на почивка... Wattt?!

А какъв е тоя зор да го мислят, че той бил обиден Grinning Kaк си бе, Краси, на всяка крачка. Нелепи хора. Нали и без това го нарочват за гонене, за да замени Мастагарката. Какво очакват, Дунев да се забавлява с тях и да са първи дружки?

# 2 106
Ще купи само един, защо да си харчи грошовете за повече? Рълев ще стреля по Крум или Калоян и са готови.

# 2 107
  • Другата България
Към момента, а и от самото начало всъщност /аз и съм го писала многократно/, за мен най-пазените играчи са Мартин и Виолета. И дори не знам дали “пазени“ е точната дума. На Мартин от ден едно Blush му осигуриха комфорта с точно това племе, наблегнаха на скандала с Виолета колкото да ни замажат очите /още си мисля, че играят заедно/, после ти разделиха, измислиха му онова с чистилището /когато трябваше да отпадне/, вкараха му сигурни съюзници като Денислава и Мишо, и...да не изпадам в повече подробности.
Виолета е ясна, да не се повтарям и за нея, довечера ще станем свидетели на епизод пореден, и според мен той не е бил заложен предварително, а се е наложил заради това, че в момента тя е много лесна за отстраняване. И Крум го усети, и ако не издадат двата гласа на Мастагар, Виолета щеше да е пътник. А тя им е нужна. Не толкова заради Дени, продуцентите не се интересуват от хората. Те се интересуват от сеир, рейтинг, скандали. Защото това продава. И за това се говори. И което е факт - цяла седмица Мартин го попиляват в социалните мрежи, та ние не гледаме и не слушаме друго освен скандали по оста Мартин - Мастагар. Мартин и Виолета са ТОП попаденията на сезона, с предварителен едит на злодей, на хора, които ще “бунят кошера“, ще правят сеир, скандали, ще обиждат, ще въртят схеми, интриги....това е важно за Биг Тупар. Затова и отново казвам - Виолета ще остане до ....край, тя ще е последната жена, която ще си тръгне от сериала, това от самото начало го пиша. Дори според мен Дени ще си тръгне преди нея, но Вила ще остане.

# 2 108
Ще купи само един, защо да си харчи грошовете за повече? Рълев ще стреля по Крум или Калоян и са готови.

Един купен глас как ще ѝ стигне? Мастагарков също може да си купи още. Ако той изхарчи всичко и тя ще трябва да направи същото.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 12:00 от cool_style

# 2 109
Дени ще остане мисля, повече от нея.

# 2 110
В снощната битка аз забелязах едно странно нещо. Значи, дават ни как Виктория и Теодора почти едновременно си уцелват колеца с пояса. Двете племена се изравняват. Следващ кадър - Дунев вече цели колеца, а червеното племе е някъде в първата част на трасето с лодката си?
Какво се случи докато Дунев смени Виктория така и не разбрах!

# 2 111
Виолета спихна. След Цвети не е същата. Няма го онова дълбоко злобно и агресивно излъчване. Сега е една вяла по синхроните. Пак го плюе Мастагарков, ама без настроение и хъс. И физически е доста зле.
Според мен, се изчерпа вече като образ.
Мартин има още какво да покаже.

# 2 112
Един купен глас как ще ѝ стигне? Мастагарков също може да си купи още. Ако той изхарчи всичко и тя ще трябва да направи същото.

Ако никой друг не купи са 5:5 гласа и Рълев решава. А иначе всичко зависи от Ралица в какъв ред ще ги натамъни.

# 2 113
  • София
В снощната битка аз забелязах едно странно нещо. Значи, дават ни как Виктория и Теодора почти едновременно си уцелват колеца с пояса. Двете племена се изравняват. Следващ кадър - Дунев вече цели колеца, а червеното племе е някъде в първата част на трасето с лодката си?
Какво се случи докато Дунев смени Виктория така и не разбрах!
Тази битка е продължила страшно много време. Едните са гребали много бавно, а другите: трагично. Ако не бяха рязали в монтажа, епизода и досега щеше да се точи

# 2 114
  • Другата България
Дени ще остане мисля, повече от нея.
От Вила ли? Не вярвам.
Идеята за жена-победител е неосъществима при тези останали мъже, силни мъже.
Мартин не го слагам в това число, него вече казах защо го държат според мен.
Дунев също, той е силен на терен, но вероятно ще си тръгне преди Мартин, скучен е, стана предвидим, мрънкав, единственото, което би могло да го задържи е това, че /и това съм го предполагала/ според мен в неговия договор има някакви различни условия, заради които евентуално би поостанал.
Но Момчи, Мастагар, Рълев? Физически силни мъже, на които каквато и битка да им спретнеш, няма как да паднат от Дени, и тримата. Освен ако е плетене на една кука или бод зад игла. Ама три пъти?
Тук слагам и Мишо, който според мен също ще влезе в ТОП 8, или поне така ми се иска.
Та, Денислава ще я изгърмят в даден момент, и Вила ще остане, за да помага на Рълев, а и на Мартин, докогато може. Така някак си мисля, че ще стане.
Но в ТОП 8 се очертават /почти/ всички сини, Тупаревски любимци. Един Рълев и един Мишо някакви изключения....Blush

Общи условия

Активация на акаунт