💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 326
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
И е доста чувствително момчето (броя го за плюс Simple Smile ), освен голямото реване в капитанската му седмица, се просълзи и взе да преглъща от посланието на Цвети по лаптопа.

# 2 086
  • Bayern
Само ще кажа, че аз също се изхранвам от покер и най-вече спортни залози и че аз също в подобно риалити бих манипулирал участницитие без капка жал и до дупка Grinning но никога в реалния живот не бих прибегнал до подобни приоми, още по-малко обиди. Имам предвид, че според мен Марто не е такъв на живо, но това никой от нас няма как да го знае. Човекът играе играта, това не означава, че се държи така с подчинените си както се пише навсякъде Grinning  но както казах, никой не го познава и не знаем какъв е навън. Според мен е добряга, просто иска да е най-умният вътре и не търпи провал Grinning а разговора между него и Дунев беше покъртителен, просто защото си пролича колко голяма е разликата между двамата на интелектуално ниво. Дунев дори не можеше да разбере какво му се говори, толкова е глупав
Мартин няма никакво оправдание за гнусните обиди по адрес на Благо и Моника Rage Можеше да манипулира останалите по по-възпитан и интилигентен начин , а той се нахвърля толкова злобно и грозно ...На Марто изблиците ми е неловко да ги слушам Sad

# 2 087
  • SF
Участници като този Ники нямат място в Игри на волята. Освен да ръсят глупости, за друго не стават. Не бих го запомнила с нищо. Качествата му на атлет бяха нула, блестеше само с нелепи лафове от шести клас, голямото междучасие. Аз го слагам в графата "Мани и други". Нищо култово не виждам в това поведение. Даже ме дразнят такива хора и ако имам избор, гледам да не съм около тях.

# 2 088
  • София
Още едно от поредицата ми непопулярни мнения. Недоволството на Мудеви си е много на място. Румен вижда , че участва в нагласен конкурс , с предварително избран финалист и реагира срещу тази стъкмистиката.
Тук посоката е уцелена, обаче има и още малко парченце от пъзела, което променя целия контекст.
Т.нар "избран финалист" е именно Mr. Мудев (с кодово име "Цар Лъв"): по сценарий той трябва да стане първо спасителят на бедните Амазонки, и след това с цялата си рода и допълнителен набор от клакьорки да добута до края (като един друг наш познайник от миналия сезон). Само, че на нарисувана за него битка, наш Руменчо се дъни (на пъзел който се предполага че знае), после и мерникът му нещо се изкриви (бел.авт. Като си правят апартамента новото семейство, да си сложат по-големи врати, че знае ли човек, и тях може да не успява да уцели).
И след поредицата от провали, на продукцията им писва да го чакат (че сезона вече преваля) и така му променят сюжета. Та в крайна сметка, недоволството на Мудеви (на моменти прерастващо в циничен бяс) се дължи не на самия сценарий, а на понижаването им в длъжност в същия този сценарий.

# 2 089
Мудеви не си струва да ги коментираме даже, толкова са ограничени. Вчера продукцията подшушна на червените да загубят и Крум и Калоян спряха да гребат

# 2 090
Дори и Мудеви да са били разбрали, че участват в сериал, това не обяснява злобата им към Момчил точно. Той не е бутан от продукцията.
А според мен си е най-пазения играч , с най - популистките геройски роли . Много е силен и не е глупав. Евалла че са ни определили такъв "каризматичен" хиро
Но
1 беше в племе където го погнаха с номинации . Бързо го изведоха .
2 героична роля на спасител на амазонки. Но неблагодарниците също не го излагат на риск - нова рокада.
3 пред Румен много искаше битки и да се явява , но като му се падна възможност -веднага го скатаха срещу опасни и непредвидими противници
4 намира всички загубени парчета и вечно спасява отбора драматично в последния момент
5 хем е спасител и единствен "осъзнат" и не пее в хора на Мартин , хем не виждам нормалното негодувание което изпитва човек виждащ явна несправедливост спрямо друг. Т.е реакцията му е колкото да не си очерни имиджа.
6 мистериозните правила по които изфичкаха главния непредвидим конкурент - Цецо
Сори но не вярвам да ми снимат филм с куп реквизит, пък да не са наели артисти. И да има и балами , които не участват за по- достоверно представяне на "риалитито". Но и те се усещат и или го играят тревички или си заминават безславно.
Румен усеща фалша , издаде се , но има договор и сега се извинява и отрича.

# 2 091
За Калоян от ден едно Stuck Out Tongue Winking Eye се чудя що за плувец е. Нито стойка има, нито плува кой знае колко добре. Като гледам другите плувци, то са тела (и то специфични, които се изграждат при плуването), то са техники.
И смешните, некоординирани движения с ръце, мудността, пасивността, флегматичното говорене довършват нелепия му образ. Имам чувството, че в доста моменти от игрите въобще не знае защо е там и какво се случва като цяло Grinning

Трудно се преценява в море и без директно състезание. То и Майкъл Джонсън имаше един смешен стил на бягане, ама я какви резултати постигна  с него. Иначе е вярно, че е отнесен и странен, ама за плуването му е трудно да се съди. Но щом другите му поверяват да плува няколко пъти, явно са доволни от представянето му.

# 2 092
  • София
Не мисля, че такъв е бил сценария с РР.
Това е вече гледано и няма логика.
Колкото до вчерашната битка толкова си могат.
И сега ще бъде номиниран или Крум или Калоян.
А Дунев не е за подценяване еле както и се озлоби.

# 2 093
Виолета ще се окаже по-бутана от продукцията дори от Слипа от сезон 4.
Първо я "наказаха" с безпрецедентно предимство в елиминационната й битка и й подариха 200 гроша, Довечера пък ще гледаме как още в началото на съвета ще я светнат за предимството на Мастагарков. Поправете ме ако греша, но случвало ли се е друг път преди началото на гласуването да разкрият кой какво тайно предимство си е спечелил.
С пазенето на контузената Виолета, Рълев би прецакал племето точно толкова колкото и Крум при разпадането на Амазонките, бих казала дори и повече. С този "куц кон" почти нямат шансове за спечелване на битка и май ще се сбъдне прогнозата на Момчил, че Гладиаторите ще си останат гладни. Освен ако тя пак не симулира.

# 2 094
  • Дубай
Дунев се справя и не знам, защо приема драматично номинацията. Нелепо е, нали не си е мислил, че е на почивка... Wattt?!

# 2 095
  • София
А според мен си е най-пазения играч , с най - популистките геройски роли . Много е силен и не е глупав. Евалла че са ни определили такъв "каризматичен" хиро
Но
1 беше в племе където го погнаха с номинации . Бързо го изведоха :Не че и Амазонките не го номинираха на всеки съвет. Ако не беше той да ходи вместо тях, сега нямаше да е останала и една амазонка в играта
2 героична роля на спасител на амазонки. Но неблагодарниците също не го излагат на риск - нова рокада: Еми, оригиналният спасител се провали с гръм и трясък и трябваше да се мине на План Б
3 пред Румен много искаше битки и да се явява , но като му се падна възможност -веднага го скатаха срещу опасни и непредвидими противници: Момчил единствен се опитваше да го разубеждава тогава. Другите се бяха зарили в пясъка
4 намира всички загубени парчета и вечно спасява отбора драматично в последния момент: Ми по-добър е от останалите, и така покрай него сума ти народ ще додрапат до финала
5 хем е спасител и единствен "осъзнат" и не пее в хора на Мартин , хем не виждам нормалното негодувание което изпитва човек виждащ явна несправедливост спрямо друг. Т.е реакцията му е колкото да не си очерни имиджа.No Comment here, just wait and you'll see
6 мистериозните правила по които изфичкаха главния непредвидим конкурент - Цецо. No Comment again

# 2 096
Дунев се справя и не знам, защо приема драматично номинацията. Нелепо е, нали не си е мислил, че е на почивка... Wattt?!
Ами според договора си може да е очаквал други неща...знае ли човек? Може да го е яд на продукцията.

# 2 097
  • Варна
Дори и Мудеви да са били разбрали, че участват в сериал, това не обяснява злобата им към Момчил точно. Той не е бутан от продукцията.
Но
1 беше в племе където го погнаха с номинации . Бързо го изведоха .
2 героична роля на спасител на амазонки. Но неблагодарниците също не го излагат на риск - нова рокада.
3 пред Румен много искаше битки и да се явява , но като му се падна възможност -веднага го скатаха срещу опасни и непредвидими противници
4 намира всички загубени парчета и вечно спасява отбора драматично в последния момент
5 хем е спасител и единствен "осъзнат" и не пее в хора на Мартин , хем не виждам нормалното негодувание което изпитва човек виждащ явна несправедливост спрямо друг. Т.е реакцията му е колкото да не си очерни имиджа.
6 мистериозните правила по които изфичкаха главния непредвидим конкурент - Цецо
Сори но не вярвам да ми снимат филм с куп реквизит, пък да не са наели артисти. И да има и балами , които не участват за по- достоверно представяне на "риалитито". Но и те се усещат и или го играят тревички или си заминават безславно.
Румен усеща фалша , издаде се , но има договор и сега се извинява и отрича.

Всичко зависи от гледната точка. Изброеното от теб, може да се разглежда като следствие от несправянето на набедения герой РР с възложената задача. Въпросният, уви, е толкова елементарен, че даже не можа да върже 2 смислени изречения на кръст, та да повярваме колко е зле Момчил. За глупостта на половинката си не отговаря, тя си е лично нейна.

# 2 098
Не мисля, че тази година има фаворит като Алеко. За там си вярвам до последно, че участието на Елица се “продаде” срещу негова победа, за да може да влизат повече доказани спортисти в предаването и да се вдигне нивото на игрите, а съответно и рейтинга. И има резултат - Дунев и Оряшкова са популярни, а Радо и Ситнилска - доста доказани.

Просто си подпират тези, без които сюжетът ще увисне - Мартин и Виолета.

Нелепа ми е теорията, че Радев е влязъл като Алекса и от некадърност се е провалил, но ако ви носи кеф да го мислите - коя съм аз да ви спирам. Само не помня Момчил да го е разубеждавал да ходи на битката за “спасяване на честта”, а видях да му стиска ръката.

Дунев е обиден заради интригата - че всички са знаели, че ще е номиниран без него. Разбирам го човека. В интерес на истината, във всяка друга седмица заслужаваше повече номинацията.

# 2 099
Вероятно не заради страх, а обида от начина, по който се случва - заговорнически и инициирана от този, който иначе го котка и му създава усещане за мълчаливо съзаклятничество, а после му скача нападателно като див петел и за да се оправдае почва да твърди, че му има зъб от случка в началото.  
Ако Дунев можеше да се изразява по-добре, да защити словестно недоволството си, вероятно би спечелил симпатизанти.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 11:37 от cool_style

Общи условия

Активация на акаунт