💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 278
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
Жорко и Фейгин са големи сладурчета. 💗
Чакаме сватба и бебче Grinning
Ако всичко е по план, то скоро не се предвиждат бебчета.
Евентуално след следващата Олимпиада. Това споделиха в подкаста на Неделчо и Ния-Косара - интересен е.
Имат още дълъг път да извървят двамата, но и аз много им се радвам.

# 2 161
Само ще кажа, че аз също се изхранвам от покер и най-вече спортни залози и че аз също в подобно риалити бих манипулирал участницитие без капка жал и до дупка Grinning но никога в реалния живот не бих прибегнал до подобни приоми, още по-малко обиди. Имам предвид, че според мен Марто не е такъв на живо, но това никой от нас няма как да го знае. Човекът играе играта, това не означава, че се държи така с подчинените си както се пише навсякъде Grinning  но както казах, никой не го познава и не знаем какъв е навън. Според мен е добряга, просто иска да е най-умният вътре и не търпи провал Grinning а разговора между него и Дунев беше покъртителен, просто защото си пролича колко голяма е разликата между двамата на интелектуално ниво. Дунев дори не можеше да разбере какво му се говори, толкова е глупав
Мартин няма никакво оправдание за гнусните обиди по адрес на Благо и Моника Rage Можеше да манипулира останалите по по-възпитан и интилигентен начин , а той се нахвърля толкова злобно и грозно ...На Марто изблиците ми е неловко да ги слушам Sad

Напълно съм сългасен, че прекали. Аз не го оправдавам, просто изявих позиция, че няма как да сме сигурни, че и в реалният живот се държи така. Даже според мен не е такъв, но това си е само предположение.

# 2 162
Туньо, дръж се за бг-мама яко, няма да сгрешиш!

# 2 163
  • софия
Минавам само да покажа данните от последното ми видео в ютуб и да ви кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ 🙏❤
Дерзай, колкото можем ще помагаме.
 След довечера ще стане ясно, колко е мъжката дума мъжка от Мадагаскарков. Очаквам интересен епизод.

# 2 164
  • София
Туньо, официално ти разрешавам да ползваш темата за идеи Wink
На плувеца-пъзелист и странният му приятел, който си нямам идея какъв е, не им разрешавам.
Казах Grinning

# 2 165
На плувеца-пъзелист и странният му приятел, който си нямам идея какъв е, не им разрешавам.
Казах Grinning

Туджаров и Неделчо са едни от най-големите стратези в ИВ, класи над Туньо, а подкаста им е много по як. Лично за мен техните анализи са най-стойностни и интересни. Жоро и Чакала също са по добри от Туньо. Ауткаста не го следя.

# 2 166
Казах Grinning

Туджаров и Неделчо са едни от най-големите стратези в ИВ, класи над Туньо, а подкаста им е много по як. Лично за мен техните анализи са най-стойностни и интересни. Жоро и Чакала също са по добри от Туньо. Ауткаста не го следя.
Подкастът ми е по-добър от подкаста ти Microphone

# 2 167
  • софия
Всеки си има любимци. Аз ги тача всички. Всеки пречупва през собствената си призма и така получавам по пълнокръвни образи и на самите играчи и на играта отвътре. Радвам се, че ги има и Всеки път ги чакам с нетърпение.
 Между другото Надкаст ще правят грандиозно парти във военния клуб в средата на другия месец. Заели са се да поканят, колкото може повече участници от риалитата в България. Стискам им палци всичко да се нареди. Пуснали са билети и за феновете. Днес в лайва го съобщиха.

# 2 168
В снощната битка аз забелязах едно странно нещо. Значи, дават ни как Виктория и Теодора почти едновременно си уцелват колеца с пояса. Двете племена се изравняват. Следващ кадър - Дунев вече цели колеца, а червеното племе е някъде в първата част на трасето с лодката си?
Какво се случи докато Дунев смени Виктория така и не разбрах!
Едно състезание се снима понякога 10 пъти да стане работата на сеирджиите. Това вече го знаем. Гледайте на този сеир като на филм. Всички са герои, думите и ролите са раздадени предварително особенно като отидат в горичката по двама, трима или на масата и в градината и на резид. Всичко е мижим да те лажим. Не се ядосвайте на никой те са само кукли на конци.

# 2 169
Исках да изкоментирам слиповете, които всички толкова мразят тук. Всички плувци ги ползват за водни битки, особено за дълги, заради това, че са най аеродинамични. Клиновете, които им дават от продукцията увисват, пълнят се в въздух и пречат. На кратки разстояние е ок, но за дълги водни битки са кошмар. И плувците нормално си го правят по навик.

Васил, Мишо, Радо, Калоян, понякога Момчи, а и Жорката миналата година, все с тази причина. Даже Виктор сподели, че на битката с Жорката е избрал женски клин точно с тази причина.

# 2 170
  • София
Мастагарков пусна това в свое стори след снощните излияния на Мартин в епизода

# 2 171
Тогава защо и спасителите не са задължително с такива бански-гащи-слипове, ами все по шорти-парашутки. нали от бързината им зависят животи.

P. S. (само Памела Андерсън е с прилепнали 😄)

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 16:41 от cool_style

# 2 172
  • До морето
ВъзСпираниЕто?!?!?

А Рълев защо има имунитет? Какво пропускам?

# 2 173
ВъзСпираниЕто?!?!?

А Рълев защо има имунитет? Какво пропускам?
Спечели го на съботните залози

# 2 174
  • София
НякоЙ хора? ВъзСпиранието??

Общи условия

Активация на акаунт