💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 282
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 145
Плувецът Калоян защо плува с обувки. 😳 На Жорката сигурно лошо му става, като го гледа. 😁

# 2 146
Като говорим за неизлъчени неща. Аз май не видях Ситнилска в Неудобни въпроси и F*uck Mary Kill, само в подкаста им и при Гала

# 2 147
  • София
Леле хораа, гледахте ли новите серии на Надкаст? Туджаров е с подстригана коса и брада и… уаааууууу 😎Мале, той е като модел! Не мога да си обясня защо носят дълги коси мъжете.😟?! Направо им убиват чара. Леле, много е сладък, имам чувството и, че говори по- добре! Или просто не са му се виждали мимиките на лицето ?!
Коренна промяна 😍

# 2 148
Мен ме впечатли Вили - "Не е вярно, че бяха по-добри от нас, просто ние днес...." Някакви изсмукани от пръстите коментари в тоя дух.

И мене ме впечатли. Точно пък от нея всички бяха по-добри. Може би  само с Оряшкова са си равностойни.

Освен въпросът, който не ме остави да спя, за плувецът на Гладиаторите Калоян, имам и още един, който не ме остави да спя до късно: Защо Гладиаторите не се размениха по време на гребането, при положение, че 5-6 пъти им беше казано, че не са подредени правилно. Защо?
Защо Крум трябваше да се качи втори път по дъската с въжето, за да си метне пояса? Единствен той! Мисля, че това обърна играта.

Явно си искала червените да бият и не си вядала. че Момчил също сам си взимаше пояса, промениха го заради Виолета.

# 2 149
🤪😁

Много сладки 🥰:

# 2 150
Жорко и Фейгин са големи сладурчета. 💗

# 2 151
  • SF
Изгледах и аз епизода.
Първо за битката. Добра стратегия от Гладиаторите при плуването, май им я подсказа Виолета. Калоян мина 2 пъти цялото трасе и още веднъж, за да извади лодката. Нормално беше да е изморен за гребането. Обратно, грешна стратегия при гребането. Виолета отново спомена, че е предложила те да са с Теди отпред.

Виолета не го спомена, а го каза на въпрос в синхрона: Защо изгубихте, не мислиш ли, че ви е грешна стратегията? В другото племе най-леките са най-отпред.
И тогава тя казва, че го била предложила.
Всъщност по време на гребането поне 10 пъти им беше показана схемата на Сините и тяхното подреждане. Слизаха от лодките при всяко хвърляне на пояс. Можеше да се сменят.
Още в самото начало носът на червената лодка беше бинтован с въже, вероятно за да се намокри и да стане още по-тежко. За въжето може и воденичен камък да е бил завързан.
Но нищо не е предложила Виолета. Според тях Мастагарков е трябвало да стои отпред, защото мощно гребе.

# 2 152
Чакаме сватба и бебче Grinning

# 2 153
  • Дубай
Чакаме сватба и бебче Grinning
Малки са още децата... Има време... Моята теория е, че гласовете довечера ще са равни и капитана Рълев, ще вземе решението кой да отива на елиминация.

# 2 154
  • SF

Явно си искала червените да бият и не си вядала. че Момчил също сам си взимаше пояса, промениха го заради Виолета.

Нека е явно. Аз през пост, през два си го пиша явно.
Но наистина видях, че само Крум качи дъската втори път и си помислих, че това ще е една много дълга битка, очаквайки че идва редът на Оряшкова с изморени ръце и Тета Виолета с подути крака.
Много кофти крака има Виолета. Тя така и никога не свали дългия клин. Сега виждам, че е с червен, но пак по-дълъг от момичешките къси панталонки.

# 2 155
Довечера си мисля, интригата ще е с цел- кой колко гроша е готов да изхарчи за някой друг и от там нови караници и прегрупирания и ти защо не си даде грошовете да ме спасиш  . Ако са усетили примерно , че ще номинират Теди - дали Виолета ще си пръсне грошовете за да я спаси или Мастагард да спаси някой от своите . Могат да вкарат освен цена за гласове и цена за личен имунитет (прим 100 гроша)...но тук ще стане прекалено сложно за смятане от страна на Мастагарков и може и да оплете конците. Бе или той или Виолета, накрая ще са се нещо изложили и ще има да пишем тук кой крив ,кой прав .(или пък Виолета да стане бяла и добра и да спаси някой друг ..много се разсмечтах ...)

# 2 156
  • SF
На мене пък ми е по-интересно дали Мастагарков ще удържи на мъжката си дума да каже на Рълев с кого ще играе.
Не че е част от условието на игрите и според мене Рълев доста дървено си поиска подкрепата от Мастагарков. Дори не се постара да замаже старите им кофти отношения с Виолета.

# 2 157

Момчил и неговата приятелка също имат снимки от този хотел по същото време. Явно са се организирали по двойки.

# 2 158
Хора, абсолютно винаги питат в началото на съвета кой ще си използва томахавките. Освен това предимството на Мастагар е два гласа на следващ съвет, т. е. няма за кога да се крие. Колкото и да ми е противна Вила, все пак тя трябва да има възможност да се откупи.

Аз лично очаквам тя да е номинирана и с нейните грошове да се захрани сметката на Дунев. Така той ще поостане във финалната 8-ца. За престиж на предаването, разбира се.

# 2 159
Минавам само да покажа данните от последното ми видео в ютуб и да ви кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ 🙏❤

Общи условия

Активация на акаунт