💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 412
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 070
  • SF
Мен ме впечатли Вили - "Не е вярно, че бяха по-добри от нас, просто ние днес...." Някакви изсмукани от пръстите коментари в тоя дух.

И мене ме впечатли. Точно пък от нея всички бяха по-добри. Може би  само с Оряшкова са си равностойни.

Освен въпросът, който не ме остави да спя, за плувецът на Гладиаторите Калоян, имам и още един, който не ме остави да спя до късно: Защо Гладиаторите не се размениха по време на гребането, при положение, че 5-6 пъти им беше казано, че не са подредени правилно. Защо?
Защо Крум трябваше да се качи втори път по дъската с въжето, за да си метне пояса? Единствен той! Мисля, че това обърна играта.

# 2 071
До третата обиколка имаха преднина Гладиаторите. След това изведнъж спряха да играят и "забравиха" как се гребе. Не вярвам на такива грешки Grinning

Днес на Краската сигурно ще му изпратят Теди за по-лесна победа, че нещо бая се беше сдухал.

Не знам как би протекла номинацията, за да се окаже тя.

От една страна ККМ искат да стрелят по Виолета, а не по Теодора. Не знаем РВТ към кой от тях тримата ще са се насочили.

От друга, Виолета сигурно ще изхарчи грошове за да се спаси, и сама или с помощта на Рълев ще успее. Но ще е за сметка на нарочения от противниковата коалиция по който стреля, а така ще пази и Теодора.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 10:28 от cool_style

# 2 072
  • Другата България
Не е единственият Крум,  който се качи два пъти.
И Момчил го направи.
Просто бяха първи.
После измениха правилата.

# 2 073
  • София
Щом продукцията издаде за гласовете на Мастагарков,значи планът е да изпратят някой от тяхната коалиция. Иначе щяха да си мълчат.
Предполагам, че ще изпратят Крум.

# 2 074
  • SF
За пращане си е Виолета.
Да оставим присъствието й, но в игрите много ги бави. Състоянието й не е за там.

# 2 075
За Калоян от ден едно Stuck Out Tongue Winking Eye се чудя що за плувец е. Нито стойка има, нито плува кой знае колко добре. Като гледам другите плувци, то са тела (и то специфични, които се изграждат при плуването), то са техники.
И смешните, некоординирани движения с ръце, мудността, пасивността, флегматичното говорене довършват нелепия му образ. Имам чувството, че в доста моменти от игрите въобще не знае защо е там и какво се случва като цяло Grinning

# 2 076
За който иска да си припомни Катето и Ники Майонезата (не е спойлер:)
https://fb.watch/o4qcVU5kQV/

# 2 077
В предишните сезони се качваха по едни дървени конструкции-кули и мятаха поясите, но винаги имаше помощници които подхвърлят пояса на играча до вкарването му. Тази години си надраха ръце, крака, дупета да се катерят по тая дъска, като първите Рълев и Момчил слязоха и се качиха, защото никой от екипа не се е сетил, че това действие може да се повтори и 10 пъти при "крив" мерник, като най-малкото освен супер изтощаващо за участниците, е скучно и за снимане и излъчване... Некадърни "правила", недоглеждане, обезопасяване...Та донякъде куцукащата Виолета улесни всички останали.

След като Оряшкова потопи предния път лодката седнала най-най-отзад, този път 100кг Мастагарков почти корабокрушира с предната си позиция.

# 2 078
  • София
Аз вече съм приела, че "совите не са това, което са", тоест не приемам всичко показано за чиста монета. Но опитвам да разсъждавам практично, кои ходове са лесни и удобни за изпълнение от Продукцията. В случая, да сигнализират по средата на играта на гладиаторите, че трябва да загубят (кой какво ще разбере и как ще го изпълни, малко неясно), или просто да не променят правилата в движение, за да улеснят куцата Виолета. Аз даже си помислих, че я подпират с това помагане с пояса.

Да вземат да си охарчат грошовете Рълев и Виолета, да пратят Крум и той да отстрани Дунев. Макар че това ми е компромисен вариант, предпочитам някак Виолета да върви на елиминации и да си ходи. В момента само им пречи.

А доскоро всички предимства трябваше да се държат в най-строга тайна от спечелилия ги, иначе ставаха невалидни. Сега... всеки сам си "преценя", а накрая и Ралица за по-сигурно ги обявява преди гласуване. Просто... Imp

# 2 079
  • SF
Плувците тичат до брега с една...., две... големи крачки накрая във водата се гмуркат с главата напред и плуват дълго под вода. Калоян е като детенце, което се е отскубнало от майка си и тичка по плажа, за да отиде до водичката.
На гифчето горе даже не е показан в най-добрата си форма. На предишната битка беше по-забавен. Вчера някак беше пооправил техниката Simple Smile   Цапа-цапа с крачетата едва-едва влиза.

# 2 080
  • Дубай
Ники и Катя бяха верно хита на сезона... Едва ли биха го поканили за Ол старс, нали се отказа.

# 2 081
  • Брюксел / София
За който иска да си припомни Катето и Ники Майонезата (не е спойлер:)
https://fb.watch/o4qcVU5kQV/
Ники - Майонезата беше култов! Но този с топчетата изобщо не го помня: “ментална помия мръсна” Simple Smile Падам просто!

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 10:45 от bat

# 2 082
Плувците тичат до брега с една...., две... големи крачки накрая във водата се гмуркат с главата напред и плуват дълго под вода. Калоян е като детенце, което се е отскубнало от майка си и тичка по плажа, за да отиде до водичката.
На гифчето горе даже не е показан в най-добрата си форма. На предишната битка беше по-забавен. Вчера някак беше пооправил техниката Simple Smile   Цапа-цапа с крачетата едва-едва влиза.
Може да му е студена морската вода 🙂

# 2 083
Душица е Калата, явно натурела си му е такъв флегматичен. Все едно е на хавлията и "аууу, пясъка ми е горещ, оооо водата е студена". Хем ми е смешен, хем някак майчински ми е гушлив.

# 2 084
  • Брюксел / София
На гифчето горе даже не е показан в най-добрата си форма. На предишната битка беше по-забавен. Вчера някак беше пооправил техниката Simple Smile   Цапа-цапа с крачетата едва-едва влиза.
Да, на предната битка Калоян беше даже още по -смешен като тичаше и махаше с ръце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт