💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 284
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 115
Ще купи само един, защо да си харчи грошовете за повече? Рълев ще стреля по Крум или Калоян и са готови.
Честно казано за Калоян и да отпадне няма да е е яд. Не показа нищо в игрите. Не се напъна за нищо. Крум колкото и да ме е яд на него, че съсипа племето поне допринася в игрите. Така че от двамата предпочитам Крум да остане.

# 2 116
В снощната битка аз забелязах едно странно нещо. Значи, дават ни как Виктория и Теодора почти едновременно си уцелват колеца с пояса.

Ами не, не уцелват почти едновременно. Теодора доста е похвърляла след Виктория докато уцели.

# 2 117
Не съм гледала други сезони, но оставам с впечатлението, че във всеки сезон има победител, който взема паричната награда и играч, който обира овациите и любовта на зрителя. И това е заложено като концепция, като схема в българския вариант на формата. Кои ще са тези двама участника се решава в движение спрямо представянето им. Отделно, има някакви бутани връзкари, на които обаче не им е обещана задължително победа, а докъде им стигнат силите.

Странен беше снощният епизод. Единственото логично обясненние за абсурдното гребане на Червените е нареждане от страна на Продукцията по време на битката. Довечера очаквам инфарктен съвет на Червените и неприятна за гледане битка.

# 2 118
Дааа, Рълев и Мишо са изключения. Щото нали гледаме все пак Биг Брадър, а не Игри на волята.... Гадини....Язък за хубавата идея на този формат!

# 2 119
Един купен глас как ще ѝ стигне? Мастагарков също може да си купи още. Ако той изхарчи всичко и тя ще трябва да направи същото.

Ако никой друг не купи са 5:5 гласа и Рълев решава. А иначе всичко зависи от Ралица в какъв ред ще ги натамъни.

Да, ако никой друг не купи е така.

А Мастагарков май може само да реши да жертва грошовете си ако иска да неутрализира всичките 200 на Виолета, но пак Рълев ще решава (и само той би запазил своите 60) .

# 2 120
  • Другата България
На мен този ми е трети сезон, който гледам, и се получава точно така.
Вечният №2 става любимец на зрителите.
След Юлиян и Фифо, сега Момчи.
/Подчертавам, че за Момчи го пиша още от първия епизод, когато Виолета го погна при сините. Още тогава разпознах безпогрешно ...надявам се, едита на вечния втори/.
Останалата подредба не ме интересува, и не ме вълнува.
Яд ще ме е единствено ако прецакат Мишо. За мен той заслужава да е по-напред дори и от Дунев, и дано е.

# 2 121
Дунев се справя и не знам, защо приема драматично номинацията. Нелепо е, нали не си е мислил, че е на почивка... Wattt?!
А какъв е тоя зор да го мислят, че той бил обиден Grinning Kaк си бе, Краси, на всяка крачка. Нелепи хора. Нали и без това го нарочват за гонене, за да замени Мастагарката. Какво очакват, Дунев да се забавлява с тях и да са първи дружки?
А продукцията да вкарат съспенс пускат една меланхолична музика и показват кахърната физиономия на Дунев! Nerd
Дени обаче действа, като мекере на продукцията. Всеки път щом някой има някакъв проблем с племето щом  включат камерите и се почва с въпросите "Как си?", "Как се чувстваш?", "Изговори си го?" "Имаш ли нещо да кажеш?", "Що мълчиш, кажи си?" и тем подобни подхвърляния и провокации. Видимо е, че е подкована от продукцията да провокира такива разговори и да хвърля съчки в огъня, а понякога направо да залива с бензин и взривява. На няколко пъти ескалира скандала на Маритни и Благо точно след нейни "невинни" въпросчета към Мастагарко.
Агент под прикрития на Фродко и компания е малката Вили.
А тя какъв потенциал има, какви заложби?! От стара коза яре е, на годините на Вили ще е мноого по-опасна бамбина от стрина. Scream

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 14:54 от sineva 1

# 2 122
  • При семейството си
Изгледах и аз епизода.
Първо за битката. Добра стратегия от Гладиаторите при плуването, май им я подсказа Виолета. Калоян мина 2 пъти цялото трасе и още веднъж, за да извади лодката. Нормално беше да е изморен за гребането. Обратно, грешна стратегия при гребането. Виолета отново спомена, че е предложила те да са с Теди отпред.
При Старейшините обратно - грешна стратегия с плуването (Оряшкова можеше яко да ги издъни) и пак тя май ги е “спасила” със стратегията за лодката. В интерес на истината, Момчил и Мишо многократно скачаха от лодката и побутваха същата наобратно не съвсем на брега. Да, може да са секунди и няколко загребвания, но, както и да е, бяха по-синхронизирани във втората част.
Виолета и Оряшкова са малко “воденичните камъни” в племената си, всяка по нейн начин, Старейшините имат предимство с една младичка, комплексна и все пак по-късно влязла и запазена Виктория.
Мартин и Мастъгарков - точно Съдебен спор.
Мнението ми за Мартин е крайно от онзи ден, но имам чувството, че на моменти е и в някаква вид абсистенция към субстанции, алкохол или просто нощния си чалга живот, но превърта и от него излиза нещо, което плаши.
Дунев продължава да ми е хлъзгав, мишкуващ и изобщо неприятен типаж. Иначе чисто физически се справя доста добре.
Нещо измориха ли се, пренавиха ли се, изчерпаха ли се играчите, но много еднотипни и леко скучновати започнаха да ми стават епизодите, битките, всичко.
Никакви изненади от нито един участник в нищо.

# 2 123
Стрина вече наистина е контузена.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 12:29 от sineva 1

# 2 124
На ЗлаВила, леко спихнаха силикона, като я изпортиха пред племето, реномето и падна с това , че подсказва тя въртеше перки, но Продукцията извади компютъра.
Опа,  опаткаха я през ръцете, да не се замозабравя и тя сега е по ниска от тревата . Но стрина е печена в играта и какво направи пунта мара..леки саботажчета , веднага след съвета, окуця 😂, оглупя и т.н.

# 2 125
Битката ми хареса, имаше обрати, дори и отборът с по-изявените плувци не успя да вземе на плуването преднина, заради един камък.

Ужасното гребане на Гладиаторите не ме изненадва ни най-малко, дори напротив, толкова често виждам това, когато ходя на рафтинг, че чак съм впечатлена че не заминаха за Румъния или Турция с таз лодка. Пък ние си имаме професионалист, който да ни наивгира и да задава темпото и винаги има по един Калоян и Мастагарков, за да красят и упорито да са на грешното място, без значение кой какво им казва. Мисля, че за пореден път се надценява продукцията и подценява човешката глупост.

Мишо и Момчил плуваха страхотно. В Чакалкаста след битката на Жоро с момчето претендент доста разясниха за Жоро, Калоян, Мишо, Радо и Виктор(май тъй беше).  Сравнение в общи линии може дамо между Жоро и Радо, заради стиловете. Мишо се е отказал отдавна, но заради естествената си структура е бил спринтьор - експлозивна сила на кратки разстояния. Калоян е най-бавен, но и неговата основна дисциплина е гръб. Затова и не се гмурка атрактивно, не плува и толкова за публиката, но е смешно да се казва, че не е добър плувец.

Ако правилно смятам, а аз в този период бях на морето, точно по това време, когато са снимани настоящите епизоди морето беше ужасно. ама наистина ужасно.От 1ви до 13 имаше не повече от три-четири дни със спокойно море, в останалото време определено не бих казала, че беше за водни битки, заради което и според мен имахме две една след друга. Не е конспирация за Радо, а атмосферните условия. Обикновено не ги слагат в два дена водните битки.

# 2 126
Цитат
Цитат на: plqsak
[/quote
Всичко зависи от гледната точка. Изброеното от теб, може да се разглежда като следствие от несправянето на набедения герой РР с възложената задача. Въпросният, уви, е толкова елементарен, че даже не можа да върже 2 смислени изречения на кръст, та да повярваме колко е зле Момчил. За глупостта на половинката си не отговаря, тя си е лично нейна.

Непопулярно мнение ., Предупреждение
Както казваш всичко зависи от гледната точка. Както писах по рано , за мен е пазен Момчил  а Рълев е резерва (много преди да текнат разни спойлери и в тази тема - а аз друга не чета). Продукцията няма как да не се презастрахова , ако нещо неочаквано се случи ...явно се е и случило )Румен също започна с харизма. Може и него да са го държали под око за евентуален финалист. Но...
1 защо ще го държат при тези условия на плажа , там едва не хвърли топа па камо ли да спасява амазонки и да бие всички до финал. Вярно , че го вкараха и му направиха жест - но то от страх да не ги овика публиката , че застрашават здравето на момчето. Всеки различно носи на глад. Тук може би не са предвидили , че чак толкова може да му се отрази физиологически глада - та той беше като след Освиенцим. И се изплашиха
2 тук коментар от dido2 - като гледахте Мишето срещу Вики , колко правила по време на играта промениха , колко препятствия отмениха само и само да победи. Считате ли , че щеше нещо да ги спре да изкарат Румен победител . Три кофички ли нямаше да бутнат и видим как падат или точно този пъзел който не знае ще му дадат (понеже няма как да го питат)
3 колко глупости ще изръсиш , зависи колко и какво ще ти излъчат . Той за това Момчи много не го дават , сакън да не изтърве нещо

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 15:31 от AuroraBB

# 2 127
  • Другата България
Забравих да изкажа възмущението си от играта, която ще гледаме довечера.
Тази на секундантите.
Още от “Фермата“ я намразих тази игра, грозна работа, толкова тежка и изцяло несъобразена със здравословните проблеми, които може да навлече на тези момчета. Поредната гавра, от най-гнусните.
Пък после що Момчил още лекува коляното.....то дано е само то, че толкова ДХ на гръбначния стълб може да си докара човек с тези тежести, не е истина.....

# 2 128
  • София
1 защо ще го държат при тези условия на плажа , там едва не хвърли топа па камо ли да спасява амазонки и да бие всички до финал. Вярно , че го вкараха и му направиха жест - но то от страх да не ги овика публиката , че застрашават здравето на момчето. Всеки различно носи на глад. Тук може би не са предвидили , че чак толкова може да му се отрази физиологически глада - та той беше като слрд Освиенцим. И се изплашиха
2 тук коментар от dido2 - като гледахте Мишето срещу Вики , колко правила по време на играта промениха , колко препятствия отмениха само и само да победи. Считате ли , че щеше нещо да ги спре да изкарат Румен победител . Три кофички ли нямаше да бутнат и видим как падат или точно този пъзел който не знае ще му дадат (понеже няма как да го питат)
3 колко глупости ще изръсиш , зависи колко и какво ще ти излъчат . Той за това Момчи много не го дават , сакън да не изтърве нещо
1. Руменчо по план трябваше още на втората битка да се спаси и да влезе, ама сам се прецака там на базов пъзел. После си го вкараха извънредно (дефакто си беше отпаднал) вече просто за да не изпуснат сеира от събирането със изгората и после бързата раздяла (по план трябваше да е обратното, ама и така пак се получи)
2. Едно е да се понагласи една кастинг битка (която поначало си е предвидена да се спечели от ветерана, докато на претендента се прави просто един screen-test), а съвсем различно е да се бута някой цял сезон (миналия сезон го видяхме и не се прие никак добре). Прекалено очевадно става и backlash-a от страна на публиката ще бъде огромен. Затова продукцията си имат и План Б, В, Г ... та чак до Ю и Я.
3. Момчил си храни продукцията от самото начало (дори и на синхрони), не го дават до съвсем различни причини

# 2 129
  • При семейството си
Да, беше много интересно обяснението от Виктор за различните стилове и дисциплини при плувците в Игрите.
Да не забравяме, че Момчил е тренирал плуване 13 години.

Общи условия

Активация на акаунт