💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 054
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Другата България
Ралица: “Тази година предимствата са много сериозни....“
Аз:
Вероятно сценаристът е изпуснал да напише : “когато на терена са хора като Дунев, Виолета, Мартин....“
Щото още помним едната дъска на Мудева....

# 2 431
  • На Изток от Рая
Поне един пъзел да бяха сложили , за заблуда Joy
То и да бяха, ако Калоян не го е решавал, пак е Чао

# 2 432
  • София
Втора седмица предимство, което обезсмисля въобще провеждането на битката. Хайде този път е евентуално преодолимо, но предходната седмица беше невъзможно.

# 2 433
Очаквах предимството на Дунев да бъдат всички шест дъски, заковани😂 този сезон е наистина пълен фарс.

# 2 434
ДуДнев няма спорментски подход - Крум много зле, много зле...
Вместо да каже - постара се, не успя, застана в лоша стойка, изтощен е..
кога ти тежат кила, пука ти да стойката! Психологията иска да виждаш, че ти можеш и че другият изпитва трудност, не недостатъците на техниката на противника, освен ако не е контактен или колективен спорт!
Правилната стойка е ключова при всички утражнения с тежести. Така както беше застанал Крум, хем няма как да понесе повече, защото не държи с крака, а с гръб, хем рискува сериозна контузия именно на гръбнака

# 2 435
На мен пък сезона продължава да ми харесва

# 2 436
  • Другата България
Втора седмица предимство, което обезсмисля въобще провеждането на битката. Хайде този път е евентуално преодолимо, но предходната седмица беше невъзможно.
И сега е трудно преодолимо, да беше друг участник, да.
Ама Калоянчо ....жалко. Добро момче, много младо, има тепърва да се учи около големите батковци.
До скоро го смятах за победителЯ, сега....

# 2 437
  • софия
Мен ме смущават близките отношения между Момчил и Дунев. Не може да не е преценил Момчи що за човек е Дунев, защо толкова го подкрепя?!
Момчил играе перфектната стратегическа игра и вътре и за нас. Винаги ще защитава падналите, това е играта му за нас.
 Отвратителна битка, жал ми стана за Крум. Тотално се отчая и сега, ако отпадне Калата, нацяло ще се сдуха. А не трябва. Толкова дух и сърцатост има в него. И аз съм на пейката на раздвояването. Не знам за кой да стискам палци вече. Ни в груповите игри, нито в двубоите. Добре ни завъртяха.

# 2 438
Няма смисъл да се гледа въобще...

# 2 439
Да всички наопаки, а някой на терсене!😜
Даже не ми е интересно да гледам..
Изпуснах началото , та се втрещих от номинациите.
Мадагаскар кой кози крак крепи,?
Май средния

# 2 440
От предните сезони само люлката на смъртта е оцеляла и присъства почти във всяка битка!

# 2 441
Нямал бил Момчил лична облага, ма утре може да разбълничка племената!

Нали взе 30 гроша

# 2 442
Ама и Калоян хич не ще и да се забърза малко

# 2 443
  • София
Обещават ли, че отсега нататък предимствата ще са все такива огромни? Или това ще е само за наши хора?
Защото каквото и да си говорим, цяло трасе предимство много трудно се наваксва от когото и да било, дори и от най-силните играчи.
За Калоян е ясно, че това му е последната игра. И въпреки че мрънках цял сезон как вяло играе и че не показва нищо, малко ми е мъчно за детето.

# 2 444
  • Другата България
И аз вече симпатизирам на Крум. Простих му всички “грехове“. Сам се наигра.
След Момчил и Мишо, естествено.

Общи условия

Активация на акаунт