💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 021
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 445
Калоян няма на кого да се сърди след като вече два пъти Крум отговаря вместо него за кого гласува и в игрите се скатава.
Дано поне да е научил нещо ама ме съмнява.

# 2 446
  • Варна
Ммм, тая мъка няма я гледам - аз се включих за исновната игра, но не си струва. Обаче вие не спирайте да коментирате, аз ще чета.

# 2 447
  • Другата България
“Синята пантера“.....

# 2 448
Злобата на Дунев далеч не е спортна. Калоян е добродушен, внимателен в изказа и много нива над Дунев. Ще падне, но аз съм за него.

# 2 449
"Красивият","на 50г.",наяден Дунев,а Калата все едно всеки момент ще припадне.

# 2 450
  • софия
Дунев е машина на терена. Калоян мисля, че вече се отказа. И изобщо не мисли как да си улесни играта. Уфх.

# 2 451
Младите лъвчета си заминаха, дъртите пергиши ще ги търпим до края. Пфу! Не ми се гледа вече това нЯщо!

# 2 452
Злобата на Дунев далеч не е спортна. Калоян е добродушен, внимателен в изказа и много нива над Дунев. Ще падне, но аз съм за него.

Споделям мнението.

# 2 453
Краси много се изпуска, дано не мирише!

# 2 454
  • София
Има ли пъзел накрая?

# 2 455
Краси много се изпуска, дано не мирише!
За изпускането не знам ама сега като се надуе !!
На Калоян ребрата се броя … ужас , много е отслабнал Sad

# 2 456
  • Някъде в Матрицата
Ама то и коментарите на Димо са само за 50 годишния Дунев. Хайде малко по-безпристрастно.

# 2 457
Тежка игра и за двамата...
Предполагам това ще е трасето за утрешната битка?

# 2 458
Обещават ли, че отсега нататък предимствата ще са все такива огромни? Или това ще е само за наши хора?
Защото каквото и да си говорим, цяло трасе предимство много трудно се наваксва от когото и да било, дори и от най-силните играчи.
За Калоян е ясно, че това му е последната игра. И въпреки че мрънках цял сезон как вяло играе и че не показва нищо, малко ми е мъчно за детето.
  Ами тоя сезон е сезона на прецакване то на децата

# 2 459
  • Другата България
Именно.
И е несравнима с онази “злоба“ на Момчил, която някои видяха в онова надъхване.

А Димо прекалява.
Аман от хвалебствия за дъртата пантера, бил идеален за този формат....че що да не е ?
Всеки иска така като него да е “идеален“. Изправили го срещу най-младия участник, и помпат ли помпат егото му.
А на Калата го сриват.

Калата го издават синхроните.

Общи условия

Активация на акаунт